Пенев пак не вика Жоазиньо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

way
Контакти:

Re: Пенев пак не вика Жоазиньо

Мнениеот way » 26 авг 2014 16:11

atanas7510 написа:Българския национален отбор е за Българи има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.

Не мисля че можем да сме конкурентно способни без други играчи виж Германия половината отбор е турци,поляци,испанци ако не и повече а и не смятам че Жо би навредил

И да оточня не мисляе целият отбор трябва да са легионери но 1-2 не биха навредили

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 26 авг 2014 16:13

Никога не съм харесвал Жо, просто защото много ни биеше, но, да, в момента нямаме дори и футболист, който да се опира на малкият му пръст по фланга. Твърдо "ЗА"! :)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 26 авг 2014 16:14

Тук става въпрос за националния отбор на БЪЛГАРИЯ!!! Жоазиньо като е толкова класен да си го викат от там, където е дошъл, такива като него нямат място в националния отбор, мнението ми е същото и за Маркиньос и Платини, имаме си достатъчно българчета, че да използваме знайни и не знайни герои, достатъчно ги гледаме по клубните отбори.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 26 авг 2014 16:15

Много ясно... и аз съм против Марки в национала.. просто не може си роден в Бразилия и да играеш за друга страна... ако ще и 100 години да си живял тук :idea:

Жо кой е тоя по дяволите... мисля, че прилича на една зверска маймуна.. поне така си го спомням :idea:

Карата в национала на момента.. + Чочев :idea:

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 авг 2014 16:22

Хубаво искате българи, а задавате ли си въпроса Неделев, Занев,Иван Иванов от кога нямат мачове за клубните си отбори? А гледа ли Пенев Гъргоров и Илиев как играят в Китай и изобщо играят ли?Колко мача има Мицански напоследък?

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 26 авг 2014 16:23

Да може да викнем и Шеридън да бе и Гара Дембеле може да заберем я се слезте на земята малко.

Wrong Decision
Контакти:

Мнениеот Wrong Decision » 26 авг 2014 16:26

Theos написа:Хубаво искате българи, а задавате ли си въпроса Неделев, Занев,Иван Иванов от кога нямат мачове за клубните си отбори? А гледа ли Пенев Гъргоров и Илиев как играят в Китай и изобщо играят ли?Колко мача има Мицански напоследък?

За Неделев и Иван Иванов съм съгласен, но за останалите двама - не. До момента са минали 5 кръга от руската Премиер Лига и в четири от тях Занев е бил титуляр. Този месец Карлсруе са изиграли 4 мача, и в четирите Мицански е започвал като титуляр и е вкарал общо 4 гола, което за 4 мача е добра успеваемост.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 26 авг 2014 16:29

Wrong Decision написа:
Theos написа:Хубаво искате българи, а задавате ли си въпроса Неделев, Занев,Иван Иванов от кога нямат мачове за клубните си отбори? А гледа ли Пенев Гъргоров и Илиев как играят в Китай и изобщо играят ли?Колко мача има Мицански напоследък?

За Неделев и Иван Иванов съм съгласен, но за останалите двама - не. До момента са минали 5 кръга от руската Премиер Лига и в четири от тях Занев е бил титуляр. Този месец Карлсруе са изиграли 4 мача, и в четирите Мицански е започвал като титуляр и е вкарал общо 4 гола, което за 4 мача е добра успеваемост.

За Занев наистина не знаех, бях чувал ,че са го изгонили, а Мицански знаех че е вкарал гол, за това и питах колко е играл.

urkoto

Мнениеот urkoto » 26 авг 2014 16:29

Teo написа:Карата в национала на момента.. + Чочев :idea:

А Спас Делев?

Аман от червени митологии, от тия изброените горе общо може да се събере половин футболист. Смех.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 26 авг 2014 16:34

Глупости без никакви чужденци в националния! Тоя цикъл имаме реални шансове за класиране.

Върни се в “Национален отбор”