Нов цикъл нови мъки та мисълта ми е следната
Защо Любо Пенев не вика Жоазиньо за националният отбор мисля че гражданството не е проблем
Та без пристрастия като бивш играч на Левски смятам че Жо е най-доброто крило което може да имаме
отвърден в Русия като един от най-добрите на този пост
Също така не смятам че националният отбор е място играчи да търсят форма както беше с Божинов и сега извикването на Тодор Неделев нищо лично към него но след тежка контузия и без да е играл от калто замина в Германия няма място в отбора
Искам да помоля всички да коментират и без много хеит
Пенев пак не вика Жоазиньо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пенев пак не вика Жоазиньо
И аз това се чудя, Жоазиньо ще е най-качествения играч.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Този няма място в националния.По-добре да викне Карачанаков,отколкото него.
ninjata написа:Този няма място в националния.По-добре да викне Карачанаков,отколкото него.
Пхахаххахахах

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- shotgun blues
- Контакти:
Той има ли право да играе за България ? За първи път чувам ,че Жоазиньо е вариант,преди май се спрягаха Том,Дока,обаче те нямаха достатъчно години в България или нещо такова?
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Той има ли право да играе за България ? За първи път чувам ,че Жоазиньо е вариант,преди май се спрягаха Том,Дока,обаче те нямаха достатъчно години в България или нещо такова?
игра 4г в България ако не се лъжя
приятелката му е българка нз дали са женени
затова не смятам че ще е проблем да вземе гражданство + това преди играеше маркиньос от ЦСКА
- atanas7510
- Контакти:
Българския национален отбор е за Българи има достатъчно класни Бг играчи за да викаме Бразилци.
-
- Контакти:
Че Жоазиньо е класа - класа е. Обаче аз лично се радвам, че Любо не го е извикал (надявам се, че няма да извика и Маркиньос). Аз лично не искам в националния ни отбор да има натурализирани чужденци. В момента имаме колектив. Отборът игра в почти същия състав през предходния цикъл. Не смятам, че ни трябват играчи, които биха играли за националния ни отбор, само за да си осигурят добър трансфер. Лично мнение.
Относно Неделев: Доколкото знам контузията му не беше чак толкова тежка и сериозна, но все пак не очаквах да бъде повикан, имайки се предвид, че няма много игрова практика напоследък. И все пак, по крилата нямаме много опции. Другия вариант беше да бъде повикан Тонев, при когото ситуацията е напълно идентична - лека контузия и преди това цяла пролет на пейката.
Радвам се че Иван Иванов се зъвръща, но не се знае в каква форма ще е след 8 месеца без футбол. Струва си да се отбележи завръщането на опитния Георги Илиев за сметка на младия Чочев (и може би един измежду Гаджев и Златински). Също така Мицански, който не беше викан последните няколко мача, но направи силен старт във втора бундеслига се завръща, за сметка на Рангелов, който през новия сезон ще играе в Турция, където първенството все още не е започнало. Като цяло няма сериозни изненади сред повиканите футболисти от чужбина. Да видим тези от А група, но ми се струва, че там нещата са ясни. Аз лично ги виждам така - Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Китанов, Веселин Минев, Йордан Минев, Йордан Христов/Страхил Попов, Илия Миланов, Георги Терзиев, Христо Златински/Владимир Гаджев, Светослав Дяков, Михаил Александров.
Относно Неделев: Доколкото знам контузията му не беше чак толкова тежка и сериозна, но все пак не очаквах да бъде повикан, имайки се предвид, че няма много игрова практика напоследък. И все пак, по крилата нямаме много опции. Другия вариант беше да бъде повикан Тонев, при когото ситуацията е напълно идентична - лека контузия и преди това цяла пролет на пейката.
Радвам се че Иван Иванов се зъвръща, но не се знае в каква форма ще е след 8 месеца без футбол. Струва си да се отбележи завръщането на опитния Георги Илиев за сметка на младия Чочев (и може би един измежду Гаджев и Златински). Също така Мицански, който не беше викан последните няколко мача, но направи силен старт във втора бундеслига се завръща, за сметка на Рангелов, който през новия сезон ще играе в Турция, където първенството все още не е започнало. Като цяло няма сериозни изненади сред повиканите футболисти от чужбина. Да видим тези от А група, но ми се струва, че там нещата са ясни. Аз лично ги виждам така - Владислав Стоянов, Иван Чворович, Георги Китанов, Веселин Минев, Йордан Минев, Йордан Христов/Страхил Попов, Илия Миланов, Георги Терзиев, Христо Златински/Владимир Гаджев, Светослав Дяков, Михаил Александров.
Последна промяна от Wrong Decision на 26 авг 2014 16:09, променено общо 1 път.
Жо не е живял 5 години в България и не може да играе за националния ни отбор по правилата на ФИФА.
А иначе е много по добре да играе Жоазиньо от половината повикани които в последните 6 месеца нямат и 1 мач за клубен отбор.
А иначе е много по добре да играе Жоазиньо от половината повикани които в последните 6 месеца нямат и 1 мач за клубен отбор.
way написа:Нов цикъл нови мъки та мисълта ми е следната
Защо Любо Пенев не вика Жоазиньо за националният отбор мисля че гражданството не е проблем
Та без пристрастия като бивш играч на Левски смятам че Жо е най-доброто крило което може да имаме
отвърден в Русия като един от най-добрите на този пост
Също така не смятам че националният отбор е място играчи да търсят форма както беше с Божинов и сега извикването на Тодор Неделев нищо лично към него но след тежка контузия и без да е играл от калто замина в Германия няма място в отбора
Искам да помоля всички да коментират и без много хеит
Какви Жо-та те гонят тебе бе... аре без маймуняци в националния отбор... Карата и Чочев са бъдещето