Днес се ядосах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес се ядосах,защото... ?
Ядосах се на олигофрените в Ловеч. Бива ли да изпуснат ягуар от зоопарка, а после да го застрелят...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
-
- Контакти:
Laetitia написа:Ядосах се на олигофрените в Ловеч. Бива ли да изпуснат ягуар от зоопарка, а после да го застрелят...
Абсолютно!Вината е тяхна,а си решиха проблема лесно!Длъжни бяха да се озорят,да го упоят...Нещастници!
Ми трябвало е да го изчакат да изяде някой, та тогава да го застрелят ли?

Около 17,30 ч стана ясно, че ягуарът е бил застрелян. Животното е убито на 2 метра от оградата на зоологическата градина, съобщи кметът на Ловеч Минчо Казанджиев. По думите му ягуарът е бил до пролука до оградата на зоопарка, през която е можел да излезе и да стане неконтролируем. Това е наложило отстрелването му.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- darakchiev_77
- Контакти:
rhaegar написа:Ми трябвало е да го изчакат да изяде някой, та тогава да го застрелят ли?
Около 17,30 ч стана ясно, че ягуарът е бил застрелян. Животното е убито на 2 метра от оградата на зоологическата градина, съобщи кметът на Ловеч Минчо Казанджиев. По думите му ягуарът е бил до пролука до оградата на зоопарка, през която е можел да излезе и да стане неконтролируем. Това е наложило отстрелването му.
Ми ква е таз ограда с дупка.
-
- Контакти:
На много неща.Но вчера се втрещих,случайно попадайки на един репортаж.Става въпрос за клип,май заснет миналата година.Така казаха.Гаден ретро-чалгаджия пее фалшиво част от свой ''велик хит''.Кряка той ''К...и,сбогом!!'',а около него,5-6 момиченца между 7 и 10 години....
Няколко пъти идиота крещеше това над главичките им,а те,за да е още по-гнусно,се кефят...А тъпите им родители??!!

levskifenka написа:На много неща.Но вчера се втрещих,случайно попадайки на един репортаж.Става въпрос за клип,май заснет миналата година.Така казаха.Гаден ретро-чалгаджия пее фалшиво част от свой ''велик хит''.Кряка той ''К...и,сбогом!!'',а около него,5-6 момиченца между 7 и 10 години....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няколко пъти идиота крещеше това над главичките им,а те,за да е още по-гнусно,се кефят...А тъпите им родители??!!
... няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове ....

Леевски, оле

-
- Контакти:
boabbb написа:
... няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове ....![]()
![]()
Само че хич не е смешно....

levskifenka написа:boabbb написа:
... няма вече джипове, джетове, няма компаньонки, барове ....![]()
![]()
Само че хич не е смешно....
... няма да ги има лудите купони

Леевски, оле

- JackPackage
- Контакти:
тва е бати класиката - когато чалгата ставаше за слушане

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]