mtaraduda написа:Avanti_Ragazzi написа:Хора които не ходят в Б, ходят до 2 мача на година и нямат гостуване през живота си! Моля да не се занимават с неща които не разбират като Сектор Б или ултрас движението! Гледайте си мачовете по-телевизията, яжте си салатката и си пийте ракийката, псувайте си отбора, псувайте тара, помагайте на тръста за да си върнем Левски ама с неща като Сектор Б моля ви не се занимавайте?
Не разбирам ходенето в сектор Б прави ли ви по - големи левскари от семкарите във сектор В? Или никой извън сектор Б няма право да го коментира? Може би тези ходещи във сектор В/А са били във Б навремето?
Няма как хора които не знаят да речем Въздушната шир и къде е входа на сектора на стадиона, да ми говорят и обясняват за сектор Б? За футбол да, за управление на клубът да, за тара да, за финанси да, за селекция да, за трибуната да, за всичко друго свързано с Левски да! Но за сектор Б специално е смешно? Всеки има избор който не иска в сектор Б има други сектори и на мен с Ботев не ми беше приятно пролетта когато сектор Б скандираше Батков Курво сектор В да мълчат като пукали, ама не съм се правил на отворен!
Аз не деля хората на по-големи и по-малки Левскари! Но просто за мен ако не ходиш в Б, просто няма смисъл да се коментира сектора? Както аз не коментирам другите сектори!