Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 авг 2014 12:24

mtaraduda написа:
Avanti_Ragazzi написа:Хора които не ходят в Б, ходят до 2 мача на година и нямат гостуване през живота си! Моля да не се занимават с неща които не разбират като Сектор Б или ултрас движението! Гледайте си мачовете по-телевизията, яжте си салатката и си пийте ракийката, псувайте си отбора, псувайте тара, помагайте на тръста за да си върнем Левски ама с неща като Сектор Б моля ви не се занимавайте?

Не разбирам ходенето в сектор Б прави ли ви по - големи левскари от семкарите във сектор В? Или никой извън сектор Б няма право да го коментира? Може би тези ходещи във сектор В/А са били във Б навремето?

Няма как хора които не знаят да речем Въздушната шир и къде е входа на сектора на стадиона, да ми говорят и обясняват за сектор Б? За футбол да, за управление на клубът да, за тара да, за финанси да, за селекция да, за трибуната да, за всичко друго свързано с Левски да! Но за сектор Б специално е смешно? Всеки има избор който не иска в сектор Б има други сектори и на мен с Ботев не ми беше приятно пролетта когато сектор Б скандираше Батков Курво сектор В да мълчат като пукали, ама не съм се правил на отворен!

Аз не деля хората на по-големи и по-малки Левскари! Но просто за мен ако не ходиш в Б, просто няма смисъл да се коментира сектора? Както аз не коментирам другите сектори!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 авг 2014 12:26

mtaraduda написа:
Avanti_Ragazzi написа:Хора които не ходят в Б, ходят до 2 мача на година и нямат гостуване през живота си! Моля да не се занимават с неща които не разбират като Сектор Б или ултрас движението! Гледайте си мачовете по-телевизията, яжте си салатката и си пийте ракийката, псувайте си отбора, псувайте тара, помагайте на тръста за да си върнем Левски ама с неща като Сектор Б моля ви не се занимавайте?

Не разбирам ходенето в сектор Б прави ли ви по - големи левскари от семкарите във сектор В? Или никой извън сектор Б няма право да го коментира? Може би тези ходещи във сектор В/А са били във Б навремето?

Разбира се. То затова бройката на левскарите е ограничена, лимитирана серия направо. Колкото е капацитета на сектор Б, толкова левскари може да има на тази планета.

Най-забавното е, че тия дето се имат за единствените велики левскари "щото са винаги с отбора", "щото са от сектор Б" пропускат факта, че само в София има сигурно 2 стадиона хора, които са били редовно на Герена повече години отколкото е средната възраст сред ултрасите. И защо след 10, 20 или 30 години неизменно присъствие на стадиона тия хора са спряли да идват..ами семкари и глорихънтъри са сигурно.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 авг 2014 12:27

Avanti_Ragazzi написа:Аз не деля хората на по-големи и по-малки Левскари! Но просто за мен ако не ходиш в Б, просто няма смисъл да се коментира сектора? Както аз не коментирам другите сектори!

Е прав си. Защо да го коментираме, като може да се осведомим от новините, полицейските сводки и т.н. за сектор Б? И не говоря само за вандалщините хохо
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 авг 2014 12:44

Никой не съм нарекъл семкар и глорихънтър, това са пълни глупости! В тая страна има само Левскари и анти-Левскари! Който иска да ходи на мачове, който не иска също, има хора който не могат, нямат финанси или са в чужбина и всеки е в правото си! Просто смятам, че щом не ходиш в сектор Б или ходиш там само за да се тагнеш у фейсбука няма смисъл толкова да даваш акъл за сектора! Все пак тия хора дето ходят по-мачове на Герена и в провинцията си харчат последните пари за отбора! На юбилея едно 80% от хората не знаеха нова песен като 100 години! Нито съм обиждал хората дето не я знаят, нито ми е минало през главата подобна мисъл, за мен всички сме Левскари и толкова! Но е смешно просто докато някой си пие ракията и яде салатата на топло и сухо в тях, да дава акъл и да иска обяснение на хора които са си дали пари за да са до Левски, които си са драли гърлата за Левски, които ги вали дъжд, пече слънце, вали сняг или зъзнат зимата на студа, или пътуват 300 км за да подкрепят отбора! Ей това ме дразни, не друго!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 26 авг 2014 12:50

Avanti_Ragazzi написа:Никой не съм нарекъл семкар и глорихънтър, това са пълни глупости! В тая страна има само Левскари и анти-Левскари! Който иска да ходи на мачове, който не иска също, има хора който не могат, нямат финанси или са в чужбина и всеки е в правото си! Просто смятам, че щом не ходиш в сектор Б или ходиш там само за да се тагнеш у фейсбука няма смисъл толкова да даваш акъл за сектора! Все пак тия хора дето ходят по-мачове на Герена и в провинцията си харчат последните пари за отбора! На юбилея едно 80% от хората не знаеха нова песен като 100 години! Нито съм обиждал хората дето не я знаят, нито ми е минало през главата подобна мисъл, за мен всички сме Левскари и толкова! Но е смешно просто докато някой си пие ракията и яде салатата на топло и сухо в тях, да дава акъл и да иска обяснение на хора които са си дали парите за да са до Левски, които си са драли гърлата за Левски, които ги вали дъжд, пече слънце, вали сняг или зъзнат зимата на студа, или пътуват 300 км за да подкрепят отбора! Ей това ме дразни, не друго!

Ти не си нарекъл семкар или нещо такова, което те прави интересен екземпляр в сравнение с разни индивиди от същия този сектор. ОК...

Но да защитаваш всичко в сектора е безмислено. Колкото това за "дрането на гърла" и "даването на пари", познавах сума народ (не само сини), които на практика бяха такива фанатици, защото друго в живота нямаха. Та там се чустваха големи и част от нещо голямо. Това е една от причините като видя фен-фанатик, ултрас да имам едно наум що за птица е.

И накрая: има много начини да помогнеш на Левски. И мога да ти кажа, че дрането на гърло на стадиона е сред.. слабо ефективните. Е, идват и малко пари от билетчето, но тях много хора ги дават и без да си дерат гърлото. Ако един отбор се вдигаше, оправяше и поддържаше с песни и хореография.. Лудогорец щеше да играе в зоните, Ботев никога нямаше да посети В група и Левски щеше да бие Барса в София.

Сигурен съм, че точно ти разбираш перфектно това, което написах. Просто гледаш нещата само от една гледна точка, а това рядко е уместно.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 26 авг 2014 12:58

Викаш, да затваряме другите сектори,а ?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 авг 2014 13:01

Betchualeng Arnaikem написа:
Avanti_Ragazzi написа:Никой не съм нарекъл семкар и глорихънтър, това са пълни глупости! В тая страна има само Левскари и анти-Левскари! Който иска да ходи на мачове, който не иска също, има хора който не могат, нямат финанси или са в чужбина и всеки е в правото си! Просто смятам, че щом не ходиш в сектор Б или ходиш там само за да се тагнеш у фейсбука няма смисъл толкова да даваш акъл за сектора! Все пак тия хора дето ходят по-мачове на Герена и в провинцията си харчат последните пари за отбора! На юбилея едно 80% от хората не знаеха нова песен като 100 години! Нито съм обиждал хората дето не я знаят, нито ми е минало през главата подобна мисъл, за мен всички сме Левскари и толкова! Но е смешно просто докато някой си пие ракията и яде салатата на топло и сухо в тях, да дава акъл и да иска обяснение на хора които са си дали парите за да са до Левски, които си са драли гърлата за Левски, които ги вали дъжд, пече слънце, вали сняг или зъзнат зимата на студа, или пътуват 300 км за да подкрепят отбора! Ей това ме дразни, не друго!

Ти не си нарекъл семкар или нещо такова, което те прави интересен екземпляр в сравнение с разни индивиди от същия този сектор. ОК...

Но да защитаваш всичко в сектора е безмислено. Колкото това за "дрането на гърла" и "даването на пари", познавах сума народ (не само сини), които на практика бяха такива фанатици, защото друго в живота нямаха. Та там се чустваха големи и част от нещо голямо. Това е една от причините като видя фен-фанатик, ултрас да имам едно наум що за птица е.

И накрая: има много начини да помогнеш на Левски. И мога да ти кажа, че дрането на гърло на стадиона е сред.. слабо ефективните. Е, идват и малко пари от билетчето, но тях много хора ги дават и без да си дерат гърлото. Ако един отбор се вдигаше, оправяше и поддържаше с песни и хореография.. Лудогорец щеше да играе в зоните, Ботев никога нямаше да посети В група и Левски щеше да бие Барса в София.

Сигурен съм, че точно ти разбираш перфектно това, което написах. Просто гледаш нещата само от една гледна точка, а това рядко е уместно.

ОК всеки сам си преценява! Но едно ще ти кажа!

След 20 години Лудогорец наистина ще е в зоните, както и Литекс когато техните феодали напуснат клубовете си! А Левски още ще е тук и нашите деца, а на други внуци ще са част от сектор Б и ще дерат гърла и пеят за този клуб! А от Лудогорец и Литекс ще са само спомен от миналото, подобен на големите отбори на Дунав, Етър, Сливен, Спартак Плевен, Спартак Варна, Спартак Пловдив и т.н. от преди 20, 30, 40 или 50 години! Помни ми думите!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 26 авг 2014 13:05

W84me написа:

Викаш, да затваряме другите сектори,а ?

Добре бе човек, обясни ми къде в този и другите коментари съм написал такова нещо, къде? Как ги четете тия неща :shock: и ми слагате думи които не съм казал! :evil:

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 26 авг 2014 13:07

Ходих 6-7 години в сектор Б, знам Въздушната шир, но сега ходя в сектор В. Миналата година виках батков курво, както и този сезон останах до последните 200 човека в сектор Б на мача с чорбата, така че не е правилно това делене.

Върни се в “Левски”