Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT
Точно така, абсолютно съм съгласен с dNelbandian. Няма нищо по-важно от победата във футбола и в който и да било спорт изобщо. Ако победата е постигната с красива игра-перфектно. Но по-добре грозна победа, отколкото красива загуба - най-вярното и значимо клише в спорта. Ако Брендо ще се прави на Мъри Стоилов, да се връща в Суонзи. Ако ще връща Ливърпул на върха - да се понаучи на тактика от бате си Моуриньо, нали се е въртял около него.
john barnes написа:Долгопол написа:Роджърс трябва по-бързо да научи отбора на защита, иначе ще бере много ядове и голове.Не става само с атака, особено когато гостуваш на Ман Сити. Наивно е да излизаш с 4-3-3 като гост на ШАМПИОНА .
![]()
Никой не го е грижа за философията, всеки се интересува от победите и успехите на отбора. Такива носят експертите и тактиците, а не философите и идеолозите. Брендън трябва да си вземе урок и да наеме специален треньор за защитата. Иначе ще се берат много ядове този сезон.
това за треньор на защитата си е добра идея...жалко,че стив кларк навремето замина,при него бяха същите играчи,а играеха по коренно различен начин.
Кларк не разбира от нападение но защитата му е много силна черта. В УБА беше същата работа, отзад бетон и напред ако Лукаку направи нещо. За тая роля ще е идеален.
Джерард не прави отбора с една идея по силен с присъствие защото просто присъствието му се губи. Да даде няколко чудесни паса но другото вече е на привършване. Преди 4 години когато каза на 33 спирам с футбола в едно интервю си помислих - леле тоя е луд, как едва на 33 ще спира като тогава беше все още в разцвет. И за 3 години такава огромна разлика от 2011та до 2014та. Статистиката е ясна, хубаво вкара много дузпи и даде много асистенции от корнери. А другото?
john barnes написа:Долгопол написа:Роджърс трябва по-бързо да научи отбора на защита, иначе ще бере много ядове и голове.Не става само с атака, особено когато гостуваш на Ман Сити. Наивно е да излизаш с 4-3-3 като гост на ШАМПИОНА .
![]()
Никой не го е грижа за философията, всеки се интересува от победите и успехите на отбора. Такива носят експертите и тактиците, а не философите и идеолозите. Брендън трябва да си вземе урок и да наеме специален треньор за защитата. Иначе ще се берат много ядове този сезон.
това за треньор на защитата си е добра идея...жалко,че стив кларк навремето замина,при него бяха същите играчи,а играеха по коренно различен начин.
Всички големи отбори си имат специализирани треньори
Някой, който да научи Морено/Ловрен как се чисти топка, като зад теб има играч, и как да не ти минават лесно зад гърба.
Последна промяна от Долгопол на 26 авг 2014 01:23, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
realist написа:Точно така, абсолютно съм съгласен с dNelbandian. Няма нищо по-важно от победата във футбола и в който и да било спорт изобщо. Ако победата е постигната с красива игра-перфектно. Но по-добре грозна победа, отколкото красива загуба - най-вярното и значимо клише в спорта. Ако Брендо ще се прави на Мъри Стоилов, да се връща в Суонзи. Ако ще връща Ливърпул на върха - да се понаучи на тактика от бате си Моуриньо, нали се е въртял около него.
Добре, бе, Реалист. Не го приемай като заяждане, с нелбандианчо си имаме специални взаимоотношения, но за какъв ни е да гледаме от Моуриньо - да излъга големите отбори, но малките го излъгаха него. С неговата тактика. И какъв е резултата? Цял сезон мъка за феновете и грозна игра и накрая пак зад Ливърпул, които поне ни даваха десетки моменти на невероятно удоволствие. Вече някой като ми даде пример с Моуриньо и не знам каво ми става.
wolf написа:john barnes написа:Долгопол написа:Роджърс трябва по-бързо да научи отбора на защита, иначе ще бере много ядове и голове.Не става само с атака, особено когато гостуваш на Ман Сити. Наивно е да излизаш с 4-3-3 като гост на ШАМПИОНА .
![]()
Кларк не разбира от нападение но защитата му е много силна черта. В УБА беше същата работа, отзад бетон и напред ако Лукаку направи нещо. За тая роля ще е идеален.
Джерард не прави отбора с една идея по силен с присъствие защото просто присъствието му се губи. Да даде няколко чудесни паса но другото вече е на привършване. Преди 4 години когато каза на 33 спирам с футбола в едно интервю си помислих - леле тоя е луд, как едва на 33 ще спира като тогава беше все още в разцвет. И за 3 години такава огромна разлика от 2011та до 2014та. Статистиката е ясна, хубаво вкара много дузпи и даде много асистенции от корнери. А другото?
И аз съм съгласен, че присъствието му се губи. Имах предвид, че за младите момчета е един вид "по-сигурно" и ще са по-надъхани като излизат на терена, за да играят рамо до рамо с легенда на клуба... Проблема е, че тази легенда вече ще оказва само морална подкрепа с редки проблясъци... Стиви е дал много на отбора, но просто според мен е по-добре да даде плът на някой от перспективните ни футболисти в средата на терена. Сега очаквам доста хора да ме нахранят, но... просто съм обективен. И аз съм плакал от радост на головете му срещу Милан и срещу Юнайтед във финала за купата на лигата през 2003, но от тогава мина адски много време.
Последна промяна от quakes на 26 авг 2014 01:28, променено общо 1 път.
dNelbandian написа:Milkoy написа:[offtopic]Ок, Ванга. Ама тогава не ми давай примери с миналия сезон, защото тогава завършихме къде спрямо Челси? Питам. Въпроси ти задавам, теб не са ли те възпитали, че не е учтиво да не отговаряш?[/offtopic]
Аз ти дадох просто пример бе, ти за забавен ли се взе? Просто най-пресният пример за който се сетих беше това. Ванга, не Ванга, аз гледам играта и съм обективен, а ти си живей във фантазии и пристрастност и се надявай да спечелим нещо! То нали всеки сезон е нашия сезон.... Челси ли? Челси спечелиха доста купи в последните години играейки дефанзивно срещу топ отборите, а ние какво? И ние спечелихме, ама най-големите калъфки.
Да бе, а Барса, Реал и Байерн спечелиха доста купи играейки ОФАНЗИВНО срещу топ отборите. И какво от това? А Борусия?
Защо не станеш фен на Челси? Без да имам твоите пророчески способности, мога да ти кажа, че Ливърпул скоро няма да играе дефанзивно срещу никой.
Милко, не те познавам, сигурно си свестно момче. Виж сега, остави последния сезон. Аз Моуриньо го ненавиждам, направо ми идва да счупя телевизора като го видя, не ме разбирай погрешно. Обаче в съвременния футбол няма по-голям тактик, ако разбираш от футбол няма начин да го оспориш. Тоя стана шампион в 4 различни държави с тактика. Сречели 2 ШЛ с отбори като Порто и Интер само с тактика. Нито Порто бяха по-добри от Ман Юн, Лион и Ла Коруня, нито Интер бяха по-добри от Барса и Байерн. Просто Моуриньо бе по-добър треньор, това е. В днешния футбол тактиката е над 50% от успеха. Атлетико наистина са добър пример. Като единици отстъпват и на Реал и на Барса, но станаха шампиони, защото имат треньор-тактик. Всеки мач е различен, всеки отбор е различен, не може да кажеш "ние така играем" и точка. Това е глупаво, дори малоумно.
- dNelbandian
- Контакти:
Milkoy написа:dNelbandian написа:Milkoy написа:[offtopic]Ок, Ванга. Ама тогава не ми давай примери с миналия сезон, защото тогава завършихме къде спрямо Челси? Питам. Въпроси ти задавам, теб не са ли те възпитали, че не е учтиво да не отговаряш?[/offtopic]
Аз ти дадох просто пример бе, ти за забавен ли се взе? Просто най-пресният пример за който се сетих беше това. Ванга, не Ванга, аз гледам играта и съм обективен, а ти си живей във фантазии и пристрастност и се надявай да спечелим нещо! То нали всеки сезон е нашия сезон.... Челси ли? Челси спечелиха доста купи в последните години играейки дефанзивно срещу топ отборите, а ние какво? И ние спечелихме, ама най-големите калъфки.
Да бе, а Барса, Реал и Байерн спечелиха доста купи играейки ОФАНЗИВНО срещу топ отборите. И какво от това? А Борусия?
Защо не станеш фен на Челси? Без да имам твоите пророчески способности, мога да ти кажа, че Ливърпул скоро няма да играе дефанзивно срещу никой.
Къде ни сравняваш нас с Барса, Реал и Байерн бе забавен? Когато имаме звезди от ранга на играчите на тези отбори тогава ще играем по-офанзивно. Толкова си пристрастен, че няма на къде.
Виж наще играчи виж и на тези отбори, ама то като ти гледам мнението все едно сме на едно ниво с тях. Бягай на пясъчника и не ме занимавай с глупости.
- KOPScousers
- Контакти:
Няма какво да се лъжем - на терена на шампиона, с доста липсващи играчи, толкова. Аз до последно се надявах на хикса, но уви, не успяхме да го постигнем. Дано Лалана е готов на 100% за Тотнъм и тогава като се включи той, както и Балотели, ще видим как ще стоят нещата. За мен този отбор на Ливърпул има страшно много потенциал, но е твърде млад и неопитен. Според мен до края на трансферния прозорец трябва да потърсим някой опитен футболист, най-вече за центъра на терена, както и вратар, който да е алтернатива и конкуренция на Миньоле, защото голове като първия просто не трябва да влизат, това си беше пародия... Както и да е, няма причина да правим трагедия от този мач, нищо неочаквано не се е случило, така че гледаме напред... А феновете на Юнайтед, които се подиграват за загубата ни днес, моля, изчакайте мачовете с нас, както и тези със Сити... Ако вкарате гол в тези 4 мача ще е добре, ако допуснете по-малко от 10 гола, ще е дори по-добре... Жалко е, при сегашното състояние на отбора ви, да се подигравате на Ливърпул, защото е загубил на терена на шампиона във ВЛ. 
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
realist написа:Милко, не те познавам, сигурно си свестно момче. Виж сега, остави последния сезон. Аз Моуриньо го ненавиждам, направо ми идва да счупя телевизора като го видя, не ме разбирай погрешно. Обаче в съвременния футбол няма по-голям тактик, ако разбираш от футбол няма начин да го оспориш. Тоя стана шампион в 4 различни държави с тактика. Сречели 2 ШЛ с отбори като Порто и Интер само с тактика. Нито Порто бяха по-добри от Ман Юн, Лион и Ла Коруня, нито Интер бяха по-добри от Барса и Байерн. Просто Моуриньо бе по-добър треньор, това е. В днешния футбол тактиката е над 50% от успеха. Атлетико наистина са добър пример. Като единици отстъпват и на Реал и на Барса, но станаха шампиони, защото имат треньор-тактик. Всеки мач е различен, всеки отбор е различен, не може да кажеш "ние така играем" и точка. Това е глупаво, дори малоумно.
Много реалистично мнение, което напълно подкрепям
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !