Манчестър Сити - Ливърпул - 25.08.2014 | 3-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Манчестър Сити - Ливърпул - 3:1 FT

Мнениеот john barnes » 26 авг 2014 01:06

wolf написа:
john barnes написа:за мен изводът от мача е само един-същата трагична защита,но вече го няма суарес да компенсира с голове и резултата е налице...за трима защитници се дадоха 50млн.паунда,а те с нищо поне засега не променят облика на отбора.визирам морено,сако и ловрен.това е положението.

Наслушахме се на такива неща и срещу Саутхемптън миналата година. Айде да минат 2 месеца и тогава да коментираме защита, игра и така нататък. Отбора едвам се познава тръгнахме да гоним треньора, и да плюем всички. Суарес компенсираше и целия отбор зависеше дали е на кеф. Последните 5 мача гледа ли ги като се пазеше и пестеше да хапе на световното? Отбора буквално умря.
Гледам оня инвалид 95 също се е появил. И пак същото, същите критики. Къде си като бием бе критико?

аз гледам играта,резултата си беше очакван...все пак гостувахме на шампиона.но играта ни в защита си беше плачевна,същата като миналия сезон.аз почвам да сипя критики,чак след 15-тия кръг,то тогава се вижда накъде е тръгнал отбора.надявам се балотели да ни направи разликата,силно се надявам.то се видя,че стъридж не може сам напред,мисля че и лебеда го е видял.дано е видял,че пак нямаме дефанзивен халф и стивката не става за тоя пост,колкото и да го мъчи.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 26 авг 2014 01:10

Историята помни само победителите, как си играл? На кой му пука вече?
Аз предпочитам да играем футбол от 15-ти век, да ни наричат Автобуси, Микробуси и прочие, ама да печелим отколкото да играеш атакуващо и да загубиш...
Ето ви Бил Шенкли:

Ако си първи си първи. Ако си втори си никой. (If you are first you are first. If you are second you are nothing.)

Bill Shankly

Айде лека ви нощ.
Последна промяна от dNelbandian на 26 авг 2014 01:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 26 авг 2014 01:10

За Балотели не знам,но Лалана вместо Коутиньо и ще изглеждаме много по-добре!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 01:11

dNelbandian написа:
Milkoy написа:
dNelbandian написа:
HoUs4oOL написа:
dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.

Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.

Ами ще започни да изповядва моето момче. Щом не може да спечели атакуващо ще се наложи да смени тактиката.

Момче, ти наистина ли искаш да играем като Кристъл Палас. Ти си объркал отбора. Ливърпул не играе като аутсайдер срещу "ТОП" отборите, защото няма по-топ отбор от Ливърпул. Стана ли ти по-ясно?

И понеже си много надъхан, отговори ми къде завършиха прехвалените от теб Челси миналия сезон?
И също защото много ти знае устата, Челси миналата година само в ПЛ има две загуби с по 0:2 като гости - Нюкасъл и Сити. Нещо да кажеш? Или то 0:2 не е като 1:3.

Само ти дадох пример с Кристал Палас бе, забавен. Нямало по-голям отбор ама, всички топ отбори от 4-ката ни надупчиха като ГОСТИ. Прсто като гости трябва да се играе така.
Челси ли? Ами 3-ти и Полуфинал в ШЛ, малко ли е бе, забавен? И то стигнаха до Полуфинал по простата причина, че Ателитко Мадрид( още един отбор изповядващ същата тактика)
Кажи нещо за Атлетите бе забавен? Шампионска купа и финал в ШЛ, с дефанзивна тактика срещу топ отборите.

Каква дефанзивна тактика те гони, бе? Ти един мач на Атлетико гледа ли?
Въпросът е по-прост - пред или зад Ливърпул завършиха Челси, след като и те ни надупчиха като гости?
И кое е по-добре? Да биеш големите и да падаш от слабите или да биеш слабите и да падаш от големите?
Отговаряй, не увъртай. Още чакам да ми кажеш кога Атлетите представят Ройс и що за глупост е Балотели да гледа мача в анцуг на Ливърпул. Действай.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 авг 2014 01:11

john barnes написа:
wolf написа:
john barnes написа:за мен изводът от мача е само един-същата трагична защита,но вече го няма суарес да компенсира с голове и резултата е налице...за трима защитници се дадоха 50млн.паунда,а те с нищо поне засега не променят облика на отбора.визирам морено,сако и ловрен.това е положението.

Наслушахме се на такива неща и срещу Саутхемптън миналата година. Айде да минат 2 месеца и тогава да коментираме защита, игра и така нататък. Отбора едвам се познава тръгнахме да гоним треньора, и да плюем всички. Суарес компенсираше и целия отбор зависеше дали е на кеф. Последните 5 мача гледа ли ги като се пазеше и пестеше да хапе на световното? Отбора буквално умря.
Гледам оня инвалид 95 също се е появил. И пак същото, същите критики. Къде си като бием бе критико?

аз гледам играта,резултата си беше очакван...все пак гостувахме на шампиона.но играта ни в защита си беше плачевна,същата като миналия сезон.аз почвам да сипя критики,чак след 15-тия кръг,то тогава се вижда накъде е тръгнал отбора.надявам се балотели да ни направи разликата,силно се надявам.то се видя,че стъридж не може сам напред,мисля че и лебеда го е видял.дано е видял,че пак нямаме дефанзивен халф и стивката не става за тоя пост,колкото и да го мъчи.

За от сезон и нещо повтарям, че Джерард трябва да е резерва и да влиза само свеж да помага за обрат ама на. И треньора и мениждърите тук се опитват да ме убедят, че там му е мястото. Еми не, мястото му е все по-малко на терена. Балотели има и физика, и техника и бомбен шут така че нещата с него и Стъридж на терена ще са коренно различни. Дефанзивния халф задължително трябва да присъства в случая Джан. Коутиньо ако ще го мъчи на крилото по-добре изобщо да не го пуска. Защитата трябва първо да се сработи и тогава да давам оценки, но Морено особено в атака е съвсем друго измерение от Енрике и Дебелия. Маркович ми харесва какво самочувствие има и как стъпва още от първия си официален мач за отбора. Нямаше грам притеснение, а говорим за човек на 20 години.

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 26 авг 2014 01:11

Роджърс трябва по-бързо да научи отбора на защита, иначе ще бере много ядове и голове. ;) Не става само с атака, особено когато гостуваш на Ман Сити. Наивно е да излизаш с 4-3-3 като гост на ШАМПИОНА . ;)

Никой не го е грижа за философията, всеки се интересува от победите и успехите на отбора. Такива носят експертите и тактиците, а не философите и идеолозите. Брендън трябва да си вземе урок и да наеме специален треньор за защитата. Иначе ще се берат много ядове този сезон.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 авг 2014 01:12

HoUs4oOL написа:За Балотели не знам,но Лалана вместо Коутиньо и ще изглеждаме много по-добре!

вие тоя лиляна го направихте дон диего марадона...какво толкова очаквате от него,не знам.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 26 авг 2014 01:13

dNelbandian написа:Историята помни само победителите, как си играл? На кой му пука вече?
Аз предпочитам да играем футбол от 15-ти век, да ни наричат Автобуси, Микробуси и прочие, ама да печелим отколкото да играеш атакуващо и да загубиш...
Ето ви Бил Шенкли:

Ако си първи си първи. Ако си втори си никой. (If you are first you are first. If you are second you are nothing.)

Bill Shankly

Айде лека ви нощ.

Само, че Челси нито са първи, нито са втори. Челси са трети, барабар с автобуса.
Лягай си.

quakes
Контакти:

Мнениеот quakes » 26 авг 2014 01:13

Като цяло съм оптимист аз. Да, днешния мач не се получи, но съм почти убеден, че това беше последния слаб мач на отбора за доста време и от тук нататък ще вървим само във възходяща посока. Треньора би трябвало вече да е наясно, че Джонсън е играч, който може да потича малко последните 10-15 минути на решен мач, но не повече. Морено тепърва ще трябва да се сработва с отбора, но вече видяхме, че се справя сравнително добре в атакуващ план, но все още не е свикнал на бързината и интензивността на играта в Англия (грешката за първия гол). Ако става за въпрос, Манкийо в дебюта си направи поне две грешки като Морено, но неговите бяха на фланга и не бяха фатални като тази. Имам чувството, че повечето не виждате голямата картина, а само отделното представяне и това ви кара да сте такива песимисти. Според мен с този отбор няма да сме шампиони, но със сигурност ще сме в зона ШЛ и единствената причина за това ще е липсата на изявен лидер в отбора. Джерард е далеч от това, което беше, а Суарез трябваше да го наследи този сезон, но... всички видяхме какво стана :) Имам големи надежди за Балотели и според мен при нас ще изкара най-силния период в кариерата си. Силно се надявам Роджърс да се осмели да експериментира малко повече със състава... И аз искам да видя Сако, но не мога да си кривя душата - Шкъртел в този мач беше най-добре в защита, а и в миналия се представи на прилично ниво. Джонсън вече споменах, че е пълна дупка и просто не трябва да помирисва терен, но това май няма човек, който да не го знае :) Все още се надявам да вземем вратар до края на трансферния прозорец, Миньоле беше потресаващ при третия гол. При директното предаване даже не можех да повярвам, че се е пласирал така и чаках повторението, за да се убедя, че е преценил ситуацията толкова лошо, и бях шокиран от видяното :oops: Също така съм на мнение, че Джерард е изключително бледа сянка на това, което беше.. Нормално с оглед възрастта му, но според мен е по-добре да не започва повечето мачове, за да си запазим добрите спомени от него. Да, пределно ясно ми е, че той само с присъствие прави отбора с една идея по-силен, но според мен би бил ценен само в определени мачове, а не да е неизменен титуляр както се очертава..

Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 авг 2014 01:15

Долгопол написа:Роджърс трябва по-бързо да научи отбора на защита, иначе ще бере много ядове и голове. ;) Не става само с атака, особено когато гостуваш на Ман Сити. Наивно е да излизаш с 4-3-3 като гост на ШАМПИОНА . ;)

Никой не го е грижа за философията, всеки се интересува от победите и успехите на отбора. Такива носят експертите и тактиците, а не философите и идеолозите. Брендън трябва да си вземе урок и да наеме специален треньор за защитата. Иначе ще се берат много ядове този сезон.

това за треньор на защитата си е добра идея...жалко,че стив кларк навремето замина,при него бяха същите играчи,а играеха по коренно различен начин.

Върни се в “Ливърпул”