Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
CSKA69 написа:Роджърс трябва да си ходи, не защото отборът му още не е сработен и не е във пикова форма - това го знаят и малките деца, така че моля ви, не ми пробутвайте тези смехотворни оправдания - той трябва да си ходи, защото явно това е лимитът му като треньор.. Повече от този Ливърпул, който виждаме сега или в края на миналия сезон, няма да видим при този мениджър, ако ще да смени всичките играчи и в отбора догодина играят напълно други футболисти.. Убеден съм, че играта, а и резултатите ще са СЪЩИТЕЗа да започне да печели трофеи този състав, освен селекция му трябва и мениджър-победител! Роджърс е по-скоро мениджър-строител - изгражда отбор с приятен за окото футбол, но дотам.. За големите битки ти трябва друг тип треньор, толкова е просто
CSKA69 написа:Роджърс трябва да си ходи, не защото отборът му още не е сработен и не е във пикова форма - това го знаят и малките деца, така че моля ви, не ми пробутвайте тези смехотворни оправдания - той трябва да си ходи, защото явно това е лимитът му като треньор.. Повече от този Ливърпул, който виждаме сега или в края на миналия сезон, няма да видим при този мениджър, ако ще да смени всичките играчи и в отбора догодина играят напълно други футболисти.. Убеден съм, че играта, а и резултатите ще са СЪЩИТЕЗа да започне да печели трофеи този състав, освен селекция му трябва и мениджър-победител! Роджърс е по-скоро мениджър-строител - изгражда отбор с приятен за окото футбол, но дотам.. За големите битки ти трябва друг тип треньор, толкова е просто
HoUs4oOL написа:dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.
Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.
dNelbandian написа:HoUs4oOL написа:dNelbandian написа:Като ГОСТИ бе моето момче, трябва ли да подчертавам тази дума или е трудно да е видиш написана с главни букви.
Няма значение дали сме гости или играем на Анфийлд,няма да го направи.
Човека изповядва атакуващ стил на игра,аз също предпочитам понякога да се излиза по-прибрано,но едва ли ще се случи.
Ами ще започни да изповядва моето момче. Щом не може да спечели атакуващо ще се наложи да смени тактиката.
HoUs4oOL написа:CSKA69 написа:Роджърс трябва да си ходи, не защото отборът му още не е сработен и не е във пикова форма - това го знаят и малките деца, така че моля ви, не ми пробутвайте тези смехотворни оправдания - той трябва да си ходи, защото явно това е лимитът му като треньор.. Повече от този Ливърпул, който виждаме сега или в края на миналия сезон, няма да видим при този мениджър, ако ще да смени всичките играчи и в отбора догодина играят напълно други футболисти.. Убеден съм, че играта, а и резултатите ще са СЪЩИТЕЗа да започне да печели трофеи този състав, освен селекция му трябва и мениджър-победител! Роджърс е по-скоро мениджър-строител - изгражда отбор с приятен за окото футбол, но дотам.. За големите битки ти трябва друг тип треньор, толкова е просто
Добре,махаме го и???
Кой ще дойде на негово място?
john barnes написа:за мен изводът от мача е само един-същата трагична защита,но вече го няма суарес да компенсира с голове и резултата е налице...за трима защитници се дадоха 50млн.паунда,а те с нищо поне засега не променят облика на отбора.визирам морено,сако и ловрен.това е положението.
Потребители, разглеждащи този форум: ihtiandar и 5 госта