Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 22:00

terata написа:
Stahlgewitter написа:Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?
Вчера спрях да пиша,защото ми дойдохте в повече.Искрено се надявам,че повечето от вас,които пишете редовно тук,сте били афектирани от,резултат,игра,и т.н.
Днес,ден след цялата простотия сътворена от примадоните искам да чуя нещо градивно.Нещо,за което човек си струва да се хване и да го развие.
Давайте,мисля,че на всеки ще му е интересно да чуе/каже градивна идея.

Ми що не кажеш ти бе? А? Кво само едно и също пелтечиш във всяка тема! Акъл ли немаш, що ли?! Дошли му в повече... ми пали джапанките и да те няма, капут!!! Никой няма да плаче тук за теб, не се притеснявай! Отивай да подкрепяш тая сбирщина начело с "инжинера". Пляскай им, радвай им се и се кефи на мястото, което заемаме в момента!

Добре ти като не го подкрепяш Гонзо как го демонстрираш това.С неходене на мачове,плюене по форумите или никак.И мен не ме кефи,че вече осмисляме сезоните на всичко и всички,че ни бият като бръшлян чувал,че падаме по 10-15 пъти на сезон,че на сезон се сменят по 3-4 треньори,директори и всеки сезон привличаме и гониме всякави некадърници и че от 5-6 години нито титли,нито купи има,нито пък се наложили някоя юноша,нито пък записваме победи в Европа,а от сезон-два вече и за Европа не можем да се класираме,ама това е положението и само спориме тука.В Тръста е една от малкото ми надежди,ако не успее,чакаме Батков окончателно да ни превърне в средняк и си чакаме фалита и това е.А да обвиняваме Гонзо , играчи и треньори е най-лесно.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 22:02

Терата като гледам как ми е отговорил,ми е ясен.Той е един от "градивните" типове в този форум.Човек,който е запознат с нещата отвсякъде и няма никакъв начин да му се докаже каквото и да било.
Да,знаем кой е Terata.
Няма да липсвам на никой,защо смяташ така,мислиш,че тук е форум за плюене по Легенди и Публика ли?ТИ какво си предложил досега,освен крайния си език и поведение на селски бек?За какво повече се мислиш от останалите като се държиш като 30 килограмов ултрас?Слез на земята и ще видиш,че истината не е само в плюене и "Тоя не става,да се маха".
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 авг 2014 22:25

И двамата,дето сте с аватари на инжинеро,ще си останете затъпели качулати фенчета,чиито живот се командва от измислен фенски клуб.
Единия пада на колене като чуе Гонзо,за другия да мята ''безопасна'' :lol: бомба е смисъла на живота.Ясни сте и двамата.
От повече коментар нема нужда. :lol:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 23:04

Мислите ли,че аз съм доволен от управлението,играта и каквото и да е,което се случва в момента с Левски?Ще ви разочаровам,но не съм.Това,което искам да кажа е,че само с плюене и реване няма как да стане.Вие прекрасно ме разбирате,но така ви е по-лесно."Тоя е промит тъпак,няма смисъл да му обръщате внимание".Не сме много различни,просто аз не съм толкова краен,спрямо клуба.
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2014 23:35

Stahlgewitter написа:Мислите ли,че аз съм доволен от управлението,играта и каквото и да е,което се случва в момента с Левски?Ще ви разочаровам,но не съм.Това,което искам да кажа е,че само с плюене и реване няма как да стане.Вие прекрасно ме разбирате,но така ви е по-лесно."Тоя е промит тъпак,няма смисъл да му обръщате внимание".Не сме много различни,просто аз не съм толкова краен,спрямо клуба.

Но си съгласен с това, което прави "великата публика на Левски" по стадионите, особено при гостуванията на отбора.
Безкрайно съм любопитен, с колко ще ви пожали утре ДК за прекрасното поведение в края на мача и след него?! Да, това не е цялата публика на "Левски", но това е "лицето" на публиката на "Левски" и много малко хора, извън "Левски" се вълнуват колко от публиката са нормални, след като пред очите им са предимно ненормалните. Това не е обич, нито пък е поддръжка-това е просто избиване на лудост, простотия, низки страсти и мания за величие.
Лично мое виждане е, че в ДП трябва да има и условие за рецидив, което да води до утежняване на наказанието след всяка следваща изцепка, като не се взема предвид само състезателният сезон. В НК надали под рецидив се разбира само, ако си извършил едно и също престъпление в рамките на една календарна година. Така и така се хвалите с публика, защото с футбол няма как да се похвалите-нека и публиката получава наказания така, както ги получават футболистите!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 23:36

Гледа ли предаването на Крум Савов?
Изображение

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 23:37

Антони Джамбазов гостува при Крум Савов.Изгледайте предаването на запис или от сайта им и го чуйте.Разказа най-подробно за провокациите на полицаите към агитката,побоищата извън стадиона в Ловеч,както заедно със другия гост в студиото пак обясниха за Тръста,качулките,събличанията,платените фенове.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2014 23:38

Stahlgewitter написа:Гледа ли предаването на Крум Савов?

Не, много рядко гледам телевизия, а и имам друга работа. Гледах обаче краят на мача снощи, в Ловеч.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 авг 2014 23:39

MagicMoments написа:Антони Джамбазов гостува при Крум Савов.Изгледайте предаването на запис или от сайта им и го чуйте.Разказа най-подробно за провокациите на полицаите към агитката,побоищата извън стадиона в Ловеч,както заедно със другия гост в студиото пак обясниха за Тръста,качулките,събличанията,платените фенове.

Бе как полицаите в Ловеч само вас и ЦСКА провокират, а? И в Пловдив ви провокират, и във Варна, и в Ст. Загора, а вие сте просто едни мили, нежни и добри душици!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 23:42

Кашчей написа:
MagicMoments написа:Антони Джамбазов гостува при Крум Савов.Изгледайте предаването на запис или от сайта им и го чуйте.Разказа най-подробно за провокациите на полицаите към агитката,побоищата извън стадиона в Ловеч,както заедно със другия гост в студиото пак обясниха за Тръста,качулките,събличанията,платените фенове.

Бе как полицаите в Ловеч само вас и ЦСКА провокират, а? И в Пловдив ви провокират, и във Варна, и в Ст. Загора, а вие сте просто едни мили, нежни и добри душици!

Хем не си бил там,хем не си гледал предаването и пак се обаждаш.Както го сториха и след Юбилея,в Лозенец,така са го направили и вчера.

Върни се в “Левски”