Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Информация относно Лудогорец - Стяуа
Напълно разбираема позиция само че на тия, които наистина са в близки отношения с румънците, а съм убеден, че 3/4 от ултрасите в тоя форум не са стъпили на 1 мач на Стяуа и надали ще стъпят.
petko_cska написа:Нека всички безродници запомнят тази дата, защото всички червени сърца които познавам няма да стъпим повече на Армията, защото ни писна от пишман ултраси и прочие. Разбирам да е някой за Стяуа (ама не и на стадиона). Разбирам и някой да им иде в агитката (безродник). Ама да идете и в А сектор...
Лупи, идиоти и празен стадион това ни чака. Наркоманията на Герена зарази и наши и краят ни дойде и като отбор и като публика. Вие не сте българи!
Голям кеф ли ще ви е всички румънски цигани да ни се смеят как се ебаваме с други българи. И мен не ме кефят лайноходци, ама границата на това да плюеш други българи не бих преминал никога. Съберете се с лациотата и си направете отбор на идиотите и си го подкрепяйте и като гостува чужд отбор им правете густото още на летището като им се кланяте...
Ходете, ама не намесвайте ЦСКА като ще подкрепяте румънски отбор за сметка на български.
Представям си що за лицемер трябва да е някой да застане до друг българин и да вика за румънски цигани...
Ти си болен, нали го осъзнаваш! Както и всички които хейтвате в момента. Стига с този кух национален шувенизъм, сигурен съм че по-голямата част от вас спокойно крадат от държавата и съседите си и не пазят природата, но стане ли въпрос за спорт са първи патриоти. Вие сте лицемерите, защото се криете зад общите нагласи. Аз съм фен на ЦСКА, винаги съм бил и винаги ще бъда. Ходя на всеки мач, когато имам възможност и си купувам фен артикули. Аз съм бил на десетки мачове срещу "Левски" с момчетата от Стяуа и когато те имат нужда от подкрепа, аз да не се отзова?
Един "честен" бизнесмен харчи милиони по собственото си его, 20млн.лв са за този сезон, и аз трябва да му се радвам, немога да го направя, аз съм фен на ЦСКА. Лудогорец не е националния отбор на България, осъзнайте се!
damyanov1963 написа:Може ли някой цесекар да даде логично обяснение защо беше това реване против Левски миналия сезон за Лц - Лацио?
Никога не съм ги закачал за това. Неразбрах само защо на полувремето викаха "Левски,Левски" без да са подкрепени от Лациалите.
- MagicMoments
- Контакти:
И аз не харесвам каузата,и аз стискам палци на Стяуа да ги елиминира,ама пък ви се чудя на всички патриотЕ възмущавайки се от факта,че феновете на ЦСКА и Левски викат против каузата не си ли спомняте преди 10 години как на 3 март другарите влезнаха на националния и викаха за Ливърпул срещу български отбор.Ама тогава е нямало призиви подкрепете ни за да дойдат Барса и Реал,за доброто на българския футбол и т.н,пожелавам на платените фенове на Домуса,2 000 човека от Разград организирани с безплатен транспорт и част от тях служители на Биовет с безплатни билети и така наречените неутрални, Стяуа да им вкара 2 бързи,като Базел преди година,феновете на ЦСКА,Стяуа и Партизан да ги надвикат и към 60-65 минута,когато и пицата си изядат да си идат и поне за година да забравим за каузата-национална такава.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
MagicMoments написа:И аз не харесвам каузата,и аз стискам палци на Стяуа да ги елиминира,ама пък ви се чудя на всички патриотЕ възмущавайки се от факта,че феновете на ЦСКА и Левски викат против каузата не си ли спомняте преди 10 години как на 3 март другарите влезнаха на националния и викаха за Ливърпул срещу български отбор.Ама тогава е нямало призиви подкрепете ни за да дойдат Барса и Реал,за доброто на българския футбол и т.н,пожелавам на платените фенове на Домуса,2 000 човека от Разград организирани с безплатен транспорт и част от тях служители на Биовет с безплатни билети и така наречените неутрални, Стяуа да им вкара 2 бързи,като Базел преди година,феновете на ЦСКА,Стяуа и Партизан да ги надвикат и към 60-65 минута,когато и пицата си изядат да си идат и поне за година да забравим за каузата-национална такава.
На това му се вика лицемерие, на всяка цена трябва да подкряпаш каузата иначе си национален предател, нищо че си фен на друг отбор.
Значи цял сезон се надяваш да падат и да играят зле, а накрая пък им стишкаш палци да бият

Отидете, най-накрая и вие да преживеете европейска вечер. 

Venko123 написа:Пифа и той е национален предател![]()
![]()
Тоз пък. Какво динамо го гони....
MagicMoments написа:И аз не харесвам каузата,и аз стискам палци на Стяуа да ги елиминира,ама пък ви се чудя на всички патриотЕ възмущавайки се от факта,че феновете на ЦСКА и Левски викат против каузата не си ли спомняте преди 10 години как на 3 март другарите влезнаха на националния и викаха за Ливърпул срещу български отбор.Ама тогава е нямало призиви подкрепете ни за да дойдат Барса и Реал,за доброто на българския футбол и т.н,пожелавам на платените фенове на Домуса,2 000 човека от Разград организирани с безплатен транспорт и част от тях служители на Биовет с безплатни билети и така наречените неутрални, Стяуа да им вкара 2 бързи,като Базел преди година,феновете на ЦСКА,Стяуа и Партизан да ги надвикат и към 60-65 минута,когато и пицата си изядат да си идат и поне за година да забравим за каузата-национална такава.
Вий, грандоманчетата, като сте по 500 000 фенове на Левски и ЦСКА в София що не си пълните националния за дербито?
Събрали 15 000 в двумилионна София и се подиграват, че 30 000-ен Разград имал само 2 000 фена на някой мач.
Колко бяхте на мача с Ботев миналата неделя?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:MagicMoments написа:И аз не харесвам каузата,и аз стискам палци на Стяуа да ги елиминира,ама пък ви се чудя на всички патриотЕ възмущавайки се от факта,че феновете на ЦСКА и Левски викат против каузата не си ли спомняте преди 10 години как на 3 март другарите влезнаха на националния и викаха за Ливърпул срещу български отбор.Ама тогава е нямало призиви подкрепете ни за да дойдат Барса и Реал,за доброто на българския футбол и т.н,пожелавам на платените фенове на Домуса,2 000 човека от Разград организирани с безплатен транспорт и част от тях служители на Биовет с безплатни билети и така наречените неутрални, Стяуа да им вкара 2 бързи,като Базел преди година,феновете на ЦСКА,Стяуа и Партизан да ги надвикат и към 60-65 минута,когато и пицата си изядат да си идат и поне за година да забравим за каузата-национална такава.
Вий, грандоманчетата, като сте по 500 000 фенове на Левски и ЦСКА в София що не си пълните националния за дербито?
Събрали 15 000 в двумилионна София и се подиграват, че 30 000-ен Разград имал само 2 000 фена на някой мач.
Кашчей май имаш диагноза раздвоение на личността

С тоя Дунав Русе се правиш на лош, а с Кашчей с високо IQ

ПП ти от кога не си посещавал футболен двубой

Teo написа:Кашчей написа:MagicMoments написа:И аз не харесвам каузата,и аз стискам палци на Стяуа да ги елиминира,ама пък ви се чудя на всички патриотЕ възмущавайки се от факта,че феновете на ЦСКА и Левски викат против каузата не си ли спомняте преди 10 години как на 3 март другарите влезнаха на националния и викаха за Ливърпул срещу български отбор.Ама тогава е нямало призиви подкрепете ни за да дойдат Барса и Реал,за доброто на българския футбол и т.н,пожелавам на платените фенове на Домуса,2 000 човека от Разград организирани с безплатен транспорт и част от тях служители на Биовет с безплатни билети и така наречените неутрални, Стяуа да им вкара 2 бързи,като Базел преди година,феновете на ЦСКА,Стяуа и Партизан да ги надвикат и към 60-65 минута,когато и пицата си изядат да си идат и поне за година да забравим за каузата-национална такава.
Кашчей май имаш диагноза раздвоение на личността![]()
С тоя Дунав Русе се правиш на лош, а с Кашчей с високо IQ
ПП ти от кога не си посещавал футболен двубой.. не се връзва някак човек да говори за бройки като изобщо не ходи по мачове...
Ти май имаш параноя, Тео

ФК Дунав е гербераст, а аз Боко не мога да го дишам.
Ми ти нали ходиш, хайде кажи, защо двете "велики и неповторими" публики пълнят на 1/3 стадион "Васил Левски" в дербито си, в неделя вечер, при прекрасно време и условия за футбол?
Ние тук сме селяни и берем дините от дърветата, ама вие нали сте граждани, уникални, единствени, могъщи!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":