Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Магията ЦСКА!(Спам тема)

Мнениеот GOLEADOR » 20 авг 2014 00:03

Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:Питам се,аз кога ли и ние ще изпитаме радостта,която толкова години вече изпитват братските фенове на Стяуа?Особено кадрите след края на мача ме натъжиха страшно много,не е хубаво да се завижда,но видях пламъка в очите на феновете им,пламъка,който бавно и постепенно некадърни ръководства и кръвопийци ''легенди'' убиват.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ЧЕ СЪСИПВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КЛУБОВЕ НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА!

Ако ходеше на мачовете щеше да я видиш.Спомни си 2012 когато Младенов призова феновете да подкрепят отбора.Никой не ни броеше за живи,а ние се борихме до последно за титлата.И пламъка в очите на феновете бе същия,но ти това няма как да го знаеш!

Дори незаслужаваш да ти отговоря,ограничен си много сериозно.Тогава,аз с момчетата от Сектор Г протестирах срещу зловещото управление на пернишките боклуци,а овчедушните ни фенове питаха ама вие защо протестирате,билета е левче,Стойчо е тука,бориме се титлата... ето за това сме на тоя хал.С такива коментари ме отчайвате и правя заключение,защо сме в това положение и дори лупитата да се махнат,кел файда с такива фенове.

Дълбоко се съмнявам,че говориш истината.Подкрепата на отбора няма нищо общо с протеста на феновете срещу Титан.Но както казах,ти това няма как да го знаеш.За това и не очаквам отговор!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 20 авг 2014 00:09

GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:
GOLEADOR написа:
Тик-Так1892 написа:Питам се,аз кога ли и ние ще изпитаме радостта,която толкова години вече изпитват братските фенове на Стяуа?Особено кадрите след края на мача ме натъжиха страшно много,не е хубаво да се завижда,но видях пламъка в очите на феновете им,пламъка,който бавно и постепенно некадърни ръководства и кръвопийци ''легенди'' убиват.ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ,ЧЕ СЪСИПВАТЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВЕЛИКИТЕ КЛУБОВЕ НА БАЛКАНИТЕ И В ЕВРОПА!

Ако ходеше на мачовете щеше да я видиш.Спомни си 2012 когато Младенов призова феновете да подкрепят отбора.Никой не ни броеше за живи,а ние се борихме до последно за титлата.И пламъка в очите на феновете бе същия,но ти това няма как да го знаеш!

Дори незаслужаваш да ти отговоря,ограничен си много сериозно.Тогава,аз с момчетата от Сектор Г протестирах срещу зловещото управление на пернишките боклуци,а овчедушните ни фенове питаха ама вие защо протестирате,билета е левче,Стойчо е тука,бориме се титлата... ето за това сме на тоя хал.С такива коментари ме отчайвате и правя заключение,защо сме в това положение и дори лупитата да се махнат,кел файда с такива фенове.

Дълбоко се съмнявам,че говориш истината.Подкрепата на отбора няма нищо общо с протеста на феновете срещу Титан.Но както казах,ти това няма как да го знаеш.За това и не очаквам отговор!

Не ме интересува дали се съмняваш или не,но на мача с Калиакра 2012,лично мен ме питаха след мача ама вие за какво протестирате?Какъв пламък,пълни глупости,какви шампиони ще ставаме,след като боклуците дължаха толкова пари на Домуса,че дори най-големите оптимисти знаеха,че ЦСКА няма как да стане шампион,докато гърнетата са в ЦСКА,днес положението е същото с разликата,че е чисто и просто некадърност.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 20 авг 2014 16:55

То не че тея глупаци са фактор на българската ултрас сцена ама....

[wrapimg=]http://sudsteaua.ro/wp-content/uploads/444.jpg[/wrapimg]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 23 авг 2014 02:45

Venko123 написа:В Стяуа и Румъния като цяло също има титани и томовци, ама го правят хората.
Как не знам, но успяват, имат сериозно първенство, Стяуа имат страшен отбор и играят супер футбол.

слаб си в игрите с прогнози :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 авг 2014 12:43

Кукуч каза: ШАМПИОН Е ЦСКА!
Изображение

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2014 16:02

Venko123 написа:Кукуч каза: ШАМПИОН Е ЦСКА!
Изображение

Малеййй тоя не е лесен,направо си е буре с барут,дано Стойчо успее да го контролира ,инак е много добър футболист,но май не го слуша ич главата :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Информация относно Лудогорец - Стяуа

Мнениеот Червени_шампиони » 25 авг 2014 21:56

Всеки, който иска да подкрепи нашите приятели от Стяуа (Букурещ) в сряда, нека си закупи билет за мача, за сектор "А" на националния стадион "Васил Левски".

Призовава ме Ви и да бъдете с този модел тениска. Може да я намерите в Официален Фен Магазин ЦСКА София като цената и е 22лв.

Сборен пункт преди двубоя - ст."Българска армия", 19:00ч.

Билетите за сектор "А" са на цена от 15 лв.

Изображение

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=z3FjbvR2iY4[/youtube]

Няма закон според който да ни забранят да влезем на стадиона.
Последна промяна от Червени_шампиони на 25 авг 2014 22:01, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Информация относно Лудогорец - Стяуа

Мнениеот GOLEADOR » 25 авг 2014 22:01

Успех на Стяуа!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 авг 2014 22:02

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=apJtgy2yUr8[/youtube]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 25 авг 2014 22:30

Не ми харесва "каузата", но това е прекалено.Чак тениски и т.н. Който иска да отиде и да си подкрепя Стяуа, но да го правите организирано и да имате специални тениски за повода :roll: Все ми е тая за "зелената магия" иначе, след глупостите, които направиха.
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Върни се в “ЦСКА”