paceto написа:MagicMoments написа:mistreated написа:Eminem написа:Явно Бойко Борисов ги пази, а в замяна те гласуват за Герб на изборите.
Спомняте ли си декларацията на НКП ? "Гласувай за Една Разумна България"!
Съвпадение ? Невъзможно.
Добър ден... Не се заяждам, просто това е обществена тайна.
А всеки в тая държава е свободен да гласува за който си иска,тъй че не виждам защо държите сметка на НКП ,че са написали Гласувай за Една Разумна България,в НКП членуват 2 000-3 000 човека(и аз съм член- а съм под 18,както и доста хора също) и при положение,че на хартия сме милиони Левскарите(макар че все си намираме причина да се оправдаваме с останалите и на мачове да не се ходи) не виждам как 2 000-3 000 гласа променят нещо.Че то ако купиш мангалските гласове си в парламента,защото българина не гласува,защото не виждал промяна и т.н,а после се оплаква като на власт се редуват Бкп,ДПС и Герб.Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят,а пак това че ББ ги пази,от кого бе от милионите левскари,които гледат мачовете по телевизията и после раздават акъл по форумите и чакат да заиграем като Барселона,ама не си мърдат и пръста,или от хората,за които Батков просто дава парите и Гонзо и остналаите некадърници са виновни.
Никой не казва, че само от тези гласове партията ще спечели изборите, ама хич не е малко това 3 000 души да се наредят по команда за вота. Като направят на няколко места така и ето ти един солиден процент преднина, ти за какво мислиш че всички купени гласове са все по-малките градове? Нали като направят така в 10 града и нещата им се получават и примерно тези 3000, за които говорим ще помогнат много добре в цялата тази картинка. Малък си още и има какво да учиш, ама е лошо когато се влияеш от останалите.
Тоя целия разговор е безумен защото тука хората си лялят и нямат доказателства,че феновете от НКП са:
1)платени-какво значи това,дават им се пари за охрана и те охраняват,да не говориме,че освен стюарди си има и полиция,тъй че дори на 100-200 стюарда за 4-5 часа работа да им се плаща 15 000, има си подписан договор и тези хора вършат работа,в тия пари се включват и осигуровки,застраховки,и т.н
2)платени от ББ - собственик на отбора се води Тодор Батков,ей богу никой не знае дали пари дава Чорни,Борисов,Пеевски или ЦВ.Василев,но е факт,че договора за охрана е сключен с Батков,той освен на футболисти и персонал,плаща и на охраната,плаща и на касиерките.
3)Борисов ги пази от правосъдие-е това е абсолютно несъстоятелно твърдение,което няма как изобщо да бъде доказано,ама си лялят хората
4)Не знам дали се води статистика от тези 3 000 членове колко са под 18 години няма как да се знае,поне не и от форумните капацитети
5)Аз не зная как Левскарите ще гласуват за партии от рода на БСП и ДПС,та те БСП закриха отбори и създадоха ония,а пък никой левскар не би гласувал за турската противоконституционна партия,поне аз така мисля,да не говорим,че от тия 3 000 има такива дето не гласуват,а и факт доста от Левскарите си гласуват за Костов,да не говорим,че е смешно,член си на НКП,гласувай за Бойко.
Мое мнение пак пиша,твърденията че Иво Тонев е пратен от ББ ,също са недоказуеми,че е дал пари за сектор А също,че иска да закрие ЦСКА също.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]