Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот Долно уйно » 25 авг 2014 19:20

валкареджио написа:в Ловеч полицията винаги провокира феновете на "Левски" по заповед на местния паша г.г.
а на помаците от село Български извор им се дават пари и пълна свобода да да правят каквото си искат,без полицията да ги закача.това са разпорежданията на престъпника от микре.

Специално снощи, полицията по какъв начин провокира феновете, ще ми интересно да прочета?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 25 авг 2014 19:37

Мисля да коментирам слабата игра не някакви си инциденти или бомбички.Ясно се видя че няма място за този вратар във първият отбор.Има време да се обиграва за купата но не и да се излага по този начин.Първият гол бе направо жалък.Не че тои носи изцяло вината за загубата .....но допринесе и за вторият гол.Видя се че Литекс са доста напред във физическо отношение.Не спряха тези халфове и нападатели да бягат.Къде обаче бяха нашите остриета не видях.Дано този новият е по борбен и опитва удари от всяко изгодно положение.Тук нашите ги няма въобще.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 25 авг 2014 19:39

paceto написа:
MagicMoments написа:
mistreated написа:
Eminem написа:Явно Бойко Борисов ги пази, а в замяна те гласуват за Герб на изборите.
Спомняте ли си декларацията на НКП ? "Гласувай за Една Разумна България"!
Съвпадение ? Невъзможно.

Добър ден... Не се заяждам, просто това е обществена тайна.

А всеки в тая държава е свободен да гласува за който си иска,тъй че не виждам защо държите сметка на НКП ,че са написали Гласувай за Една Разумна България,в НКП членуват 2 000-3 000 човека(и аз съм член- а съм под 18,както и доста хора също) и при положение,че на хартия сме милиони Левскарите(макар че все си намираме причина да се оправдаваме с останалите и на мачове да не се ходи) не виждам как 2 000-3 000 гласа променят нещо.Че то ако купиш мангалските гласове си в парламента,защото българина не гласува,защото не виждал промяна и т.н,а после се оплаква като на власт се редуват Бкп,ДПС и Герб.Ако изборите променяха нещо щяха да ги забранят,а пак това че ББ ги пази,от кого бе от милионите левскари,които гледат мачовете по телевизията и после раздават акъл по форумите и чакат да заиграем като Барселона,ама не си мърдат и пръста,или от хората,за които Батков просто дава парите и Гонзо и остналаите некадърници са виновни.

Никой не казва, че само от тези гласове партията ще спечели изборите, ама хич не е малко това 3 000 души да се наредят по команда за вота. Като направят на няколко места така и ето ти един солиден процент преднина, ти за какво мислиш че всички купени гласове са все по-малките градове? Нали като направят така в 10 града и нещата им се получават и примерно тези 3000, за които говорим ще помогнат много добре в цялата тази картинка. Малък си още и има какво да учиш, ама е лошо когато се влияеш от останалите.

Тоя целия разговор е безумен защото тука хората си лялят и нямат доказателства,че феновете от НКП са:
1)платени-какво значи това,дават им се пари за охрана и те охраняват,да не говориме,че освен стюарди си има и полиция,тъй че дори на 100-200 стюарда за 4-5 часа работа да им се плаща 15 000, има си подписан договор и тези хора вършат работа,в тия пари се включват и осигуровки,застраховки,и т.н
2)платени от ББ - собственик на отбора се води Тодор Батков,ей богу никой не знае дали пари дава Чорни,Борисов,Пеевски или ЦВ.Василев,но е факт,че договора за охрана е сключен с Батков,той освен на футболисти и персонал,плаща и на охраната,плаща и на касиерките.
3)Борисов ги пази от правосъдие-е това е абсолютно несъстоятелно твърдение,което няма как изобщо да бъде доказано,ама си лялят хората
4)Не знам дали се води статистика от тези 3 000 членове колко са под 18 години няма как да се знае,поне не и от форумните капацитети
5)Аз не зная как Левскарите ще гласуват за партии от рода на БСП и ДПС,та те БСП закриха отбори и създадоха ония,а пък никой левскар не би гласувал за турската противоконституционна партия,поне аз така мисля,да не говорим,че от тия 3 000 има такива дето не гласуват,а и факт доста от Левскарите си гласуват за Костов,да не говорим,че е смешно,член си на НКП,гласувай за Бойко.
Мое мнение пак пиша,твърденията че Иво Тонев е пратен от ББ ,също са недоказуеми,че е дал пари за сектор А също,че иска да закрие ЦСКА също.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 авг 2014 19:43

Вълчан написа:Мисля да коментирам слабата игра не някакви си инциденти или бомбички.Ясно се видя че няма място за този вратар във първият отбор.Има време да се обиграва за купата но не и да се излага по този начин.Първият гол бе направо жалък.Не че тои носи изцяло вината за загубата .....но допринесе и за вторият гол.Видя се че Литекс са доста напред във физическо отношение.Не спряха тези халфове и нападатели да бягат.Къде обаче бяха нашите остриета не видях.Дано този новият е по борбен и опитва удари от всяко изгодно положение.Тук нашите ги няма въобще.

Стига сте търсили вина в момчето той ако не се калява сега в такива мачове кога. За да стане добър вратар трябва да опита от всичко и по-добре сега от колкото да се вдигне самочувствието му след няколко спасявания срещу слабите отбори. До колкото помня Дока вкара почти същият гол на Петков преди няколко години, а той имаше къде повече опит от него. Вторият гол с какво е виновен вратарят след като цели 4-ма защитника на Левски стояха и гледаха как Асприля играе самба около топката и с един финт мина Минев след това? :) Вина има защитата, защото изтърва Косоко да се вклини между трима ваши и да бие към вратата. Вратарят трябва да стои там, където беше вчера при вторият гол, защото действието се развива в наказателното поле до аут линията и не му е работа на него да тича да спира Асприля :)

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 19:48

Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?
Вчера спрях да пиша,защото ми дойдохте в повече.Искрено се надявам,че повечето от вас,които пишете редовно тук,сте били афектирани от,резултат,игра,и т.н.
Днес,ден след цялата простотия сътворена от примадоните искам да чуя нещо градивно.Нещо,за което човек си струва да се хване и да го развие.
Давайте,мисля,че на всеки ще му е интересно да чуе/каже градивна идея.
Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 25 авг 2014 19:54

Stahlgewitter написа:Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?
Вчера спрях да пиша,защото ми дойдохте в повече.Искрено се надявам,че повечето от вас,които пишете редовно тук,сте били афектирани от,резултат,игра,и т.н.
Днес,ден след цялата простотия сътворена от примадоните искам да чуя нещо градивно.Нещо,за което човек си струва да се хване и да го развие.

Шанс няма , не разбра ли ? Тази година 7 8 място ;)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 25 авг 2014 20:11

Stahlgewitter написа:Как сте,ощипани невести и нежни душички?Осъдихте ли хОлиганите,уволнихте ли Гонзо,свалихте ли Батков?Заиграха ли така желаните от всички Вас юнОши?

Всеки е бил афектиран, няма как да е след 3:0. Аз продължавам да настоявам, че Гонзо няма качествата да управлява Левски, дори в отбора да имаше пари, пак нямаше да се справи, според мен. Другото нещо според мен е тръста и това, че той е единствената ни възможност, затова и мисля да посетя експо центъра и да се регистрирам, като при всяка възможност ще дарявам. Надявам се да се популяризира идеята, за да можем след 1-2 години вече да не се налага да се молим за съдбата си, а сами да я определим.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 20:15

Ако имаше пари и го нямаше мустака,Гонзо може би би се справил,но идеята за тръста никак не е лоша и ако хората се запознаят по-добре с нея,най-вероятно интереса ще е много по голям.
Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 25 авг 2014 20:25

MagicMoments написа:
terata написа:
Eminem написа:Представете си какъв е Гонзо, след като в един форум отдавна разбрахме кои футболисти стават за Левски и кои не, а Гонзо НЕ МОЖЕ. Това е.....без коментар. Един форум повече разбира.
Нали щяхме да налагаме юношите ? С какво Божинов и Домовчийски са по-добри от, който и да е юноша ?
С какво Педро е по-добър от Мисяк и Краев ? С какво Сърмов и Велев са по-добри от Р. Цонев ? С какво Минев е по-добър от Очачев. Дори по-добре Ташев да играе.
Това състояние и цскарите не са ни го пожелавали.
Единственото решение е цялото ръководство + собственика да се махат.
Вече не вярвам, че и Гонзо работи в полза на отбора. Не може човек, който иска да работи в полза на отбора, да пуска този състав!

Може баце, може, ако е с акъла на Гонзо. Тоя човек просто не става и тва е. Разбирам, че иска да направи нещо, но просто трябва да приеме, че не го бива нито за треньор нито за директор, тва е. Дано само го проумее по-бързо. Лошото е, че "публиката" на Левски е зад него, щото видиш ли тва е Гонзо. Такъв кредит на доверие и за треньор и за директор никой не е имал, а ако ги питаш на кво отгоре не мое да ти кажат. Жалка работа!

Като ти отговоря пак няма да стане нищо,ама хайде все пак да пробвам.В който и да е отбор никой не налага цял отбор юноши 2-3-4 да,ама не и цял отбор.И аз съм за да налагаме Орачев,Цоневи,Мисяк,Краев ама първо заради годините наред пропиляни в Юношеската школа,заради факта,че като директори в нея се въртяха пияницата Хаздай,Ясен Петров,Кухия,Виторио Павлов,Ясен Екимов,всякакви некадърници,благодарение на Бащицата ,юношите ни са на такова ниво,че са последни в дублиращата група,нямат абсолютно никаква физика и контузията на Орачев,на Боби Цонев не са случайни,просто те не са подготвени за професионалния футбол,аз се надявам,че с работата на Боримиров и Серано това ще се промени,но дотогава освен близнаците,Мисяк/Краев и Орачев друг юноша в отбора не може да наложим и дори да го направим при първа оферта са пътници,а отдолу качествените играчи са в Литекс и Лудогорец.Батков няма да се махне,дори и да има протести,дори и пак и пак да си затъваме,да завършваме 6-7 той пак няма да напусне,вярно няма да играеме в Европа,и продажби няма да реализира,ама докато не обяви фалит ще го караме с надеждата или да умре,или някой да ни купи,което е 0,000001%.Като напусне Гонзо какво,нищо няма да се промени,видяхме ги Йоканович и Мокета че и те бяха на същото дередже,ама винаги като отбора не бие треньора ни е виновен,ще дойде Сухия до зимата и опаа мани гледай каква трагедия ще стане.Надеждата е Тръста да влезе в управата на клуба,да иска финансови отчети,сметки на хора като Модева,Баждеков,Тонев ,единствено спомена от пълния стадион на Юбилея ме кара да тая надежда,че ще има светло бъдеще за Левски и публиката му няма да се изпари като тези на Славия и Локо София.

Ти си толкова заблуден с тоя Гонзиньо,че повтаряш едно нещо сто пъти.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 25 авг 2014 20:27

Е те опозицията му все едно по един път се изказаха :lol:
Изображение

Върни се в “Левски”