zlobul написа:TristaNNN написа:zlobul написа:Този тръст е "сватба" между доносника и определени фенове. Чиста проба - предателство.
Я ми кажете господа учредители защо допуснахте господина Тодор да участва ? Не трябваше ли да сте независими ?
ПС: Балъците стават все по малко ! Спокойно може да закриете темата. Тръст ли е или Тлъст само те си знаят.
Защото, хленчещи умнико, Батков се води собственик и Тръста няма как да придобие и троха без неговата юридическа благословия. Това не ти е дърво в гората-отиваш, сечеш и си го нарамваш за вкъщи вече като твоя собственост.
ХИтро))
Явно не си чел Устава на Тръста и за това не си запознат, но ще ти обясня накратко: Тръста е организация на феновете и никой не може да ограничи лицето Тодор Батков като фен на ЛЕВСКИ да е негов член. Все пак идеята на тази организация е да има демократично управление и прозрачност. Батков участва, плати си членския внос, подписа си документите, помрънка 45 минути колко му е тежко и в крайна сметка е редови член на този Тръст. Ако иска да участва има точно толкова права, колкото всеки друг член. Покажи ми къде тук видя предателството? Аз например показах как ЛЕВСКИ може да изкарва пари и дори посочих къде е проблема с безпаричието без да се притеснявам от присъствието му и мнозина подкрепиха това. Не си мисли, че някой от нас ще му се подмазва... напротив - Тръста е организацията, на която все повече ще се подмазва именно Батков!