Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Много отдавна не бяхме водили скъп и черен чужденец в Левски, време беше.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- modor
- Контакти:
rhaegar написа:Много отдавна не бяхме водили скъп и черен чужденец в Левски, време беше.
Божи на бързо ще го запознае с коврите
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:rhaegar написа:Много отдавна не бяхме водили скъп и черен чужденец в Левски, време беше.
Божи на бързо ще го запознае с коврите![]()
Първо ще го покани на гости значи
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Станаха ли ясни двете шесторки?
Съдейки не по набраните точки, а главно по играта - почти да. Единствената въпросителна е дали възроденият отбор на "Черно море" ще се пребори с коравия тим на столичния "Локомотив" за последното място в горната група. С голям интерес очаквам и борбата при по-слабите - изобщо не съм сигурен, че нарочените за изпадане "Хасково" и "Марек" ще си тръгнат заедно, възможно е дори и двата клуба поне тази година да оцелеят. Иначе първенството е интересно и всеки може да победи всекиго, което беше доказано не само в първия кръг.
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Станаха ли ясни двете шесторки?
Гамаюн написа:Съдейки не по набраните точки, а главно по играта - почти да. Единствената въпросителна е дали възроденият отбор на "Черно море" ще се пребори с коравия тим на столичния "Локомотив" за последното място в горната група. С голям интерес очаквам и борбата при по-слабите - изобщо не съм сигурен, че нарочените за изпадане "Хасково" и "Марек" ще си тръгнат заедно, възможно е дори и двата клуба поне тази година да оцелеят.
Истински вярвам, че ще се намери начин Левски да е в горната половина
За мен двете шесторки са следните (в неопределен ред):
1ва - ЦСКА,Лудогорец,Литекс,Ботев,Берое и един от софийските отбори;
2ра - Хасково,Марек,Черно Море,Локо (ПД) и другите 2 софийски отбора.
Може би най-голям шанс за последното място в 1вата шестица имат Локо (СФ)....но все още е твърде рано да се говори.Нека да минат поне първите мачове,преди размяната на гостувания,и тогава може да се прогнозира по-спокойно.
1ва - ЦСКА,Лудогорец,Литекс,Ботев,Берое и един от софийските отбори;
2ра - Хасково,Марек,Черно Море,Локо (ПД) и другите 2 софийски отбора.
Може би най-голям шанс за последното място в 1вата шестица имат Локо (СФ)....но все още е твърде рано да се говори.Нека да минат поне първите мачове,преди размяната на гостувания,и тогава може да се прогнозира по-спокойно.
- anihilator
- Контакти:
Много е рано още има много мачове , а и отборите са близо един до друг.
- Red Warrior
- Контакти:
Не. Много непостоянни са българските отбори. Бях почти сигурен, че например Славия ще е в първата 6-ца, а сега виждаме какво се случва. Раздирания от скандали ЦСКА, със селекция от 0 лева е на първо място. За какво да говорим повече. Нивото на "А" група е изключително ниско.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост