terata написа:Eminem написа:Представете си какъв е Гонзо, след като в един форум отдавна разбрахме кои футболисти стават за Левски и кои не, а Гонзо НЕ МОЖЕ. Това е.....без коментар. Един форум повече разбира.
Нали щяхме да налагаме юношите ? С какво Божинов и Домовчийски са по-добри от, който и да е юноша ?
С какво Педро е по-добър от Мисяк и Краев ? С какво Сърмов и Велев са по-добри от Р. Цонев ? С какво Минев е по-добър от Очачев. Дори по-добре Ташев да играе.
Това състояние и цскарите не са ни го пожелавали.
Единственото решение е цялото ръководство + собственика да се махат.
Вече не вярвам, че и Гонзо работи в полза на отбора. Не може човек, който иска да работи в полза на отбора, да пуска този състав!
Може баце, може, ако е с акъла на Гонзо. Тоя човек просто не става и тва е. Разбирам, че иска да направи нещо, но просто трябва да приеме, че не го бива нито за треньор нито за директор, тва е. Дано само го проумее по-бързо. Лошото е, че "публиката" на Левски е зад него, щото видиш ли тва е Гонзо. Такъв кредит на доверие и за треньор и за директор никой не е имал, а ако ги питаш на кво отгоре не мое да ти кажат. Жалка работа!
Като ти отговоря пак няма да стане нищо,ама хайде все пак да пробвам.В който и да е отбор никой не налага цял отбор юноши 2-3-4 да,ама не и цял отбор.И аз съм за да налагаме Орачев,Цоневи,Мисяк,Краев ама първо заради годините наред пропиляни в Юношеската школа,заради факта,че като директори в нея се въртяха пияницата Хаздай,Ясен Петров,Кухия,Виторио Павлов,Ясен Екимов,всякакви некадърници,благодарение на Бащицата ,юношите ни са на такова ниво,че са последни в дублиращата група,нямат абсолютно никаква физика и контузията на Орачев,на Боби Цонев не са случайни,просто те не са подготвени за професионалния футбол,аз се надявам,че с работата на Боримиров и Серано това ще се промени,но дотогава освен близнаците,Мисяк/Краев и Орачев друг юноша в отбора не може да наложим и дори да го направим при първа оферта са пътници,а отдолу качествените играчи са в Литекс и Лудогорец.Батков няма да се махне,дори и да има протести,дори и пак и пак да си затъваме,да завършваме 6-7 той пак няма да напусне,вярно няма да играеме в Европа,и продажби няма да реализира,ама докато не обяви фалит ще го караме с надеждата или да умре,или някой да ни купи,което е 0,000001%.Като напусне Гонзо какво,нищо няма да се промени,видяхме ги Йоканович и Мокета че и те бяха на същото дередже,ама винаги като отбора не бие треньора ни е виновен,ще дойде Сухия до зимата и опаа мани гледай каква трагедия ще стане.Надеждата е Тръста да влезе в управата на клуба,да иска финансови отчети,сметки на хора като Модева,Баждеков,Тонев ,единствено спомена от пълния стадион на Юбилея ме кара да тая надежда,че ще има светло бъдеще за Левски и публиката му няма да се изпари като тези на Славия и Локо София.