Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2014 (Спекулации, трансфери, мълви и т.н)
Левски наистина взимат нападател от Англия, казва се Валери Божинов и вече е кацнал от Лондон.
Еи за това не ни тачат никъде.От къде на къде ще им ходи на проби.Да не е 20 годишен.А и кои са тези че да им се мазни Градев.Играят в Европа ли...за призови места ли се борят кви са....Ебахти тъпият мениджър.Има си записи да гледат.... ако искат да го купуват минава си едни тестове и толкова.Верно последните години не играе нищо нашият но пък и англичаните нямат кои знае какви нападатели.
Гонзо продължава с неспазени обещания, с думи на килограм. Нов нападател трябваше да е пристигнал преди 1 седмица, Божинов сега се връща, после пак ще замине за Англия я в посока Бърнли, я в посока Хъл...Играчи, доведени именно от него, си тръгват през седмица, а Левски все едно още е в подготовка.
Ако днес паднем, пак ли Топчо ще говори?
Ако днес паднем, пак ли Топчо ще говори?

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
-
- Контакти:
twize написа:"Левски уреди таран от Англия"
В Левски са уредили привличането на френския нападател Дани Н'Гесан, който за последно се е подвизавал в Англия. 27-годишният играч е юноша на Оксер, а през изминалия сезон е реализирал 8 гола в 24 мача за Суиндън Таун в трета дивизия на английския футбол - Лига 1. В кариерата си е играл за шотландския Рейнджърс, както и за нискоразрядните английски Бостън Юнайтед, Линкълн Сити и Скънторп. Във визитката му личат още периоди в Лестър, Саутхамптън, Милуол и Чарлтън. Н'Гесан е бил пред трансфер в руския Криля Советов, но вариантът е пропаднал и се е появила възможността да акостира на Герена. Най-резултатният му период е между 2007 и 2009, когато защитавайки цветовете на Линкълн Сити реализира 16 гола. "Меридиан мач"
http://www.sportal.bg/news.php?news=504778
Силно се съмнявам това да е истина ... напоследък само си смучат от пръстите нашите драскачи, а тези от спиртал пък съвсем
Тоя пич ... Ако всичко от Wikipedia са верни данни

Леевски, оле

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Смятам аз да се пробвам в Левски. Мисля, че превъзхождам немалко от звездите на отбора. Притежавам следните характеристики, които не винаги са налице при наличните на Герена играчи:
Игрови достойнства:
-Имам 2 крака.
-Единия крак не е ляв.
-Мога да тичам над 5 минути без да припадна.
-Когато съм на терена горе-долу помня какво правя там.
-Понякога центрирам точно.
-От време на време успявам да си спра топката.
-Не бъркам чак толкова често пасовете с далечина до 3 метра.
Лични достойнства, които биха повдигнали интелектуалното ниво на отбора:
-Знам други думи и изрази освен "малшанса", "агресия", "от следващия мач", "дух".
-Мога да кажа цяло изречение, без да употребя думата "така" над 4 пъти.
Недостатъци:
-Не мога да танцувам.
-Не обичам чалга.
-Нямам татуси.
-Не карам кола въобще, още повече пиян.
Поради тези мои недостатъци може да ме вземат поне като Екзотична перла в селекцията на Герена.
Басирам се, че много фенове ще си купят билет за мач на Герена за да се уверят с очите си, че там има такъв футболист. В Син Сити също ще дойдат много левскари, да се уверят, че наистина някой от играчите липсва там... Може даже да предизвика медиен интерес този факт. Реклама на клуба един вид.
Игрови достойнства:
-Имам 2 крака.
-Единия крак не е ляв.
-Мога да тичам над 5 минути без да припадна.
-Когато съм на терена горе-долу помня какво правя там.
-Понякога центрирам точно.
-От време на време успявам да си спра топката.
-Не бъркам чак толкова често пасовете с далечина до 3 метра.
Лични достойнства, които биха повдигнали интелектуалното ниво на отбора:
-Знам други думи и изрази освен "малшанса", "агресия", "от следващия мач", "дух".
-Мога да кажа цяло изречение, без да употребя думата "така" над 4 пъти.
Недостатъци:
-Не мога да танцувам.
-Не обичам чалга.
-Нямам татуси.
-Не карам кола въобще, още повече пиян.
Поради тези мои недостатъци може да ме вземат поне като Екзотична перла в селекцията на Герена.
Басирам се, че много фенове ще си купят билет за мач на Герена за да се уверят с очите си, че там има такъв футболист. В Син Сити също ще дойдат много левскари, да се уверят, че наистина някой от играчите липсва там... Може даже да предизвика медиен интерес този факт. Реклама на клуба един вид.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- Red thunderstorm
Божинов отива на нови проби!
"Нападателят на Левски Валери Божинов е твърдо решен да си намери отбор на Острова. В събота и неделя футболистът отново ще пътува за Англия в опит да си уреди трансфер в последната минута. Трансферният пазар на Острова затваря на 1 септември, а цената на Божинов е 200 000 евро, което е по силите на тимовете от втория ешелон на футбола на Острова. Ако успее да си уреди трансфер, Божинов ще донесе солиден приход в касата на "Герена", тъй като пристигна в отбора като свободен агент. Играчът беше в Уест Хам, но мениджърът Сам Алардайс не му предложи договор. Той обаче го е препоръчал горещо на свои колеги, които водят отбори от Чемпиъншип."
http://www.sportal.bg/news.php?news=505070
"...но мениджърът Сам Алардайс не му предложи договор. Той обаче го е препоръчал горещо на свои колеги, които водят отбори от Чемпиъншип"

http://www.sportal.bg/news.php?news=505070
"...но мениджърът Сам Алардайс не му предложи договор. Той обаче го е препоръчал горещо на свои колеги, които водят отбори от Чемпиъншип"

Re: Божинов отива на нови проби!
Супер, ако може да вземе Сърмов, Велев, Гонзо, Домовчийски, Бедоя и мустака със себе си.
- Балкански Орел
- Контакти:
Да отива и да не се връща ебахти боклука, да вземе и останалите колчета, които му се водят съотборници.По-жалък Левски не е имало, ултрасите ако съберат 19 човека ще се по-добър отбор от тези мръшляци. 

[center]Levski & Lazio[/center]
- superspiro
- Контакти:
Ми те хората са любопитни, досега толкова некадърен нападател не са виждали.
When you walk through a storm, hold your head up high...