MagicMoments написа:Ами 4 мача като се вижда,че няма промяна в играта на отбора при двама треньори,то е нормално да почнат да се правят много промени в състава.Просто ако с юношите играехме толкова зле(макар че пак казвам в сравнение с първите 3 мача на Мурсия напредък има) никой нямаше да се сърди нито на Гонзо,нито на Мурсия.Испанеца за 3 мача не заложи нито веднъж на тях,Гонзо засега в 1 го е направил,има време да се поправи,защото Валери 1,2 в атака са трагедии,двамата Дефанзивни халфа също за опита който имат правят нарушения и си изкарват картони всеки божи мач,Бедоя нито може да центрира,нито има скорост,нито може да мине някой 1 на 1,така че задължетелно трябва да се махне от крилото.От Педро точно в този мач не дойде почти нито една опастност,срещу Локо ПД и ЦСКА минаваше техните бекове и играеше добре,но не и вчера,Аниете ни правеше играта и за съжаление беше най-адекватен от всички в мача.Като Грешка на Гонзо отчитам факта,че Прохазка не почна,но пак казвам ако не направи много на брой промени за мача с Ботев,то за мен това ще значи,че скоро ще си имаме нов треньор.Второто Берое толкова държаха мача,че немския възпитанник още в 60-тата минута си вади централния нападател за централен защитник и защо го направи това-защото знаеше,че няма да ни вкара гол и със смяната си целеше да задържи резултата и зараади 0 КПД на Валери 1,2 успяха.Ако капута на вратата не се бе изявил Хубчев тази смяна нямаше да я извърши,защото нямаше да водят в резултата,но минало-заминало поне тоя повече няма да припарии до Герена.Гонзо не иска да бъде треньор,просто чака решението на Херо,и това го каза ясно,пък няма да е зле пак Топчо да ни поеме и пак да почне да налага юношите.
И наистина ли мислиш, че точно за мача с Ботев Гонзо ще направи драстични промени в състава? Това ми се струва много наивно. Той самият каза, че тези играчи били добри за нивото на БГ футбола, един вид просто треньорът не ставал. Тей че най-нормалното нещо е сега да пробва своите качества именно с тези играчи. Друг е въпросът, че няма да стане само с надъхване и викане в съблекалнята. То е ясно от небето, че Гонзо няма да е треньор съвсем скоро. Ще застане някой друг, след 3 мача и него ще махнем и ще завършим сезона с Топчо. Другия сезон пак...
MagicMoments написа:Хахах....Тука нали пишете,че Гонзо повтарял грешките на Мурсия,Гонзо редил състава на Мурсия,така че каква полза от испанеца,нито може да комуникира с играчите,приема друг да му реди състава и само излиза на пресконференциите и се усмихва и говори за промяна.И Ясен Петров беше така,ама поне с Гонзо се разбираха и ни изведаха до последните добри мачове в Европа.Последното изречение от цитата е най-важно - най -лесно е да обвиниш Гонзо и играчите,а да изчакваш просто Батков да даде отбора на някой друг и той да се окаже чичко-паричко и пак да сме шампиони - е да ама клуба дължи 40 милиона от кредити на Батков,тъй че ще си откараме до фалита и окръжните.
В началото на сезона имах толкова доверие на Гонзо. Смятах, че ще направи нещо в тази трудна ситуация, в която никой друг не иска да работи в клуба, в която сме с ограничен бюджет, но... Той ме разочарова и изгуби цялата ми вяра у него.