W84me написа:Момчета, може да си мислите, че съм ненормален, но няма как цял мач да скандираш маймунски звуци, да викаш "Селяни умрете"(?!!), да биеш полицаи с патерици(?!?!) и да искаш на терена отбора ти да печели. Съжалявам, обаче на тоя Свят всичко се връща.
Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
wilge написа:maximalniq написа:Да, за това, че, когато един футболист дойде в Левски и играта му деградира е напълно вярно, но няма кой да го види това, да се вземат мерки. Същото беше и с Крумов. Аз не мога да повярвам, как след като си правил подготовка, може да си в толкова зле физическо състояние като Божинов, той все едно е изпушил пет кутии цигари и е еб*л 10 ку*ви и тогава е дошъл на мача....
Някой има ли обяснение как Божинов е преминал тестовете в Англия, а в Левски да показва коренно противоположно лице?!
Те и онези в Казан бяха на медицински тестове, но се оказа, че въобще не са разбрали какво им преглеждат. Така и с Божинката

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
-
- Контакти:
Смятах, че след победата срещу Ботев Левски ще се вдигне и в Ловеч мача ще е на кръв. Уви, сините просто не стават! Не разбирам, защо в Ч.Море Гонзо направи сериозен отбор, който не се даваше на никой, а тук не може. Явно проблемите са комплексни, като се започне от шефовете, докато се стигне до треньора-директор и самите играчи. Гонзо имаше хъс на терена и дори само това да пренесе в Левски ще взима мачове, като вчерашния. От година на година останалите отбори от А група все по-малко имат респект от Левски. С игрите си последните години го докараха до там, че дори на Герена вече нищо не се знае. Има нещо сбъркано тотално, но никой не казва, какво е. Батков се крие, Гонзо не обелва дума, а играчите ходят по-терена, като пяни. Божинов само е разгледал базата на Уест Хям и се е върнал. С такава форма не би играл и в дублиращия им отбор. Не вярвам да издържи и половин мач във Вишата лига. Генков го махнаха, заради пари и това е разбираемо в момента, но той изглежда, като Ван Бастен в сравнение с Аниете и Божинката. Дали наистина не е дошло време за повече юноши в първия отбор, без значение класирането. Поне след една година ще се знае, кой става и кой не. А и основата ще бъде сложена.
За пореден път се доказа, че и като публика сме трагедия. Сигурно полицаите са виновни за състоянието на Левски. Кой друг да е......
Гонзо директорът какво мисли за треньора ? Какво мисли за играта ? Вижда ли стил на игра ? Гонзо ще уволни ли треньора ? Според него три мача са достатъчни, време е за уволнение.
Иначе не съм вярвал, че може да се излъчва по-некадърно мач от ТВ 7, но ето, че Диема бие тв7 по некадърност.
Гонзо директорът какво мисли за треньора ? Какво мисли за играта ? Вижда ли стил на игра ? Гонзо ще уволни ли треньора ? Според него три мача са достатъчни, време е за уволнение.
Иначе не съм вярвал, че може да се излъчва по-некадърно мач от ТВ 7, но ето, че Диема бие тв7 по некадърност.
storm написа:Аве вие луди ли сте да плюете по публиката бе ?
След всеки гол на Ловеч изпадахме в екстаз и викахме още по силно ...
Това,че имаше пререкания с полицията и палежи, го има в цял свят...
АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ
А бре ти нормален ли си сигурно е и нормално да се бие полицията с патерица

storm написа:Това,че имаше пререкания с полицията и палежи, го има в цял свят...
Това е едно от най-малоумните коментари във форума от както е създаден!
Това, че го имало в цял свят, го прави нормално ?
В някой държави има смъртни случаи. Ами да вземем и ние да се трепем ?
Вчера в Алжир почина футболист. Хайде и ние да целим футболистите с камъни, нали го има по света.
Няма за ви накажат без публика , само с глоби ще се разминете.Лошото е ,че се очертава да играем само още един мач с вас.
Няма да завършим във втората половина, със сигурност ще изпреварим Локомотив София, но какво от това...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- bigbonusprize
- Контакти:
Направо бяхме жалки на терена. Един от най-посредствените треньори с отборче скалъпено от нищото ни направиха смешни. Гонзо, добре вдигаш отбора. Вижда се възходяща линия...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- MagicMoments
- Контакти:
onegavon написа:Няма за ви накажат без публика , само с глоби ще се разминете.Лошото е ,че се очертава да играем само още един мач с вас.
Нали ще играете още 3 пъти с Лудогорец.Не тъжи.Феновете на Левски след тези слаби резултати още не са излезли да протестират,а вие след една загуба от Европа и странно неизпълнено обещание от Лупи 2 пъти вече протестирате,да не говорим,че си оставихте сектор Г празен на дербито,пък се радвайте на 5-те поредни.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]