petko.h.markov написа:Много красиви думи-обединение на всички,които обичат клуба.Как си го представяш това?Тук във форума има различни
сравнително умни и с две очи,други с едно,трети слепи като къртици.Как може да имат едно мнение?Или правилно е това,което казва ръководството и треньора.Та нали,точно той каза"който не мисли като мен да си гледа работата"Той
първи отхвърля всякакъв диалог.Ти лично,наясно ли си въобще какво става в клуба,та ръкопляскаш?Ами ако всичко е
плод на измами и нови задължения.Само в предишния режим ни налагаха еднакво мислене.Някои тук продължават да
живеят още в онези времена.Замеряте с камъни всяко мнение различно от вашето.Та пак питам-как го виждаш?
Аз не искам всички да имат едно мнение,не знам какво те кара да мислиш така

,но пък имам право да защитавам и да критикувам,когато се налага ,но винаги обосновано и с факти!Ти като си наясно какво се случва в Клуба,дай някакви факти,не ми казвай „ако“ или „може би“!Като гледам в повечето случаи твоето мнение,идеи и отношение се припокриват с това на тези,които искат да ликвидират ЦСКА!Много добре познавам българската народопсхология и съм много далече от мисълта,че вскоро време може да има обединение по каквато и да е обща кауза- за съжаление,много ми се иска,но реалността е друга

Просто искам да ти кажа,че в случая с Томов и Стойчо,негативното отношениеие на нашите фенове си е нещо като нихилизъм на клубно ниво и като рязане на ръката ,която иска да ти помогне

или ти наистина вярваш,че Стойчо мрази ЦСКА и иска да го ликвидира

и ако наистина искаше това мислиш ли ,че не би се снишил,като многото други бивши футболисти, ветерани и богати Армейци и да си гледа рахата некъде в Персийския залив или в Китай,а пък „ гърменият заек“ Томов мислиш ли ,че е такъв балък и мазохист,че да се хване пак на хорото и да си слага главата в торбата отново,та чак и да се опитва да затрива вече потъналият кораб -кво ше кажеш по въпроса

?Няма да нужда да ми даваш сравнение с предишният режим,половината ми живот мина при него!Сегашният обаче не е по-добър-преди поне знаеше от кой да се пазиш,сегашният е затвор без решетки и вадене на душата кога с памук ,кога с кремък,но това е друга тема!Така че това е моето мнение,ако ти харесва -харесва,о.к.,ако не, пак съм о.к. и мога да не съм съгласен с твоето ,същото се отнася и за тебе- предполагам.