Teo написа:Бомба на 2 метра от вратаря??
Ало делегата записвай !!
Феновете на ЦСКА правиха и те същото, така че стига си се правил на интересен.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Teo написа:Бомба на 2 метра от вратаря??
Ало делегата записвай !!
TodorT написа:love_hurtz написа:Не знам защо никой не позволява на куките да изринят тия селяндури в сектора ви. Може ли да удряш с патерици ?!
Защото после се оплакваме от полицейско насилие....Абе влизай с палките и бой до посинване... заради такива "фенове" много хора не ходят на стадионите...
BadBoy написа:TodorT написа:love_hurtz написа:Не знам защо никой не позволява на куките да изринят тия селяндури в сектора ви. Може ли да удряш с патерици ?!
Защото после се оплакваме от полицейско насилие....Абе влизай с палките и бой до посинване... заради такива "фенове" много хора не ходят на стадионите...
В официалния ви форум вече се оплакват от полицейско насилие.
валкареджио написа:в Ловеч полицията винаги провокира феновете на "Левски" по заповед на местния паша г.г.
а на помаците от село Български извор им се дават пари и пълна свобода да да правят каквото си искат,без полицията да ги закача.това са разпорежданията на престъпника от микре.
HEATSEEKER написа:Говорих с един върл левскар, може да звучи конспиративно, но всичко е заради това СС да се завърнат на ''Герена''
maximalniq написа:Да, за това, че, когато един футболист дойде в Левски и играта му деградира е напълно вярно, но няма кой да го види това, да се вземат мерки. Същото беше и с Крумов. Аз не мога да повярвам, как след като си правил подготовка, може да си в толкова зле физическо състояние като Божинов, той все едно е изпушил пет кутии цигари и е еб*л 10 ку*ви и тогава е дошъл на мача....
wilge написа:maximalniq написа:Да, за това, че, когато един футболист дойде в Левски и играта му деградира е напълно вярно, но няма кой да го види това, да се вземат мерки. Същото беше и с Крумов. Аз не мога да повярвам, как след като си правил подготовка, може да си в толкова зле физическо състояние като Божинов, той все едно е изпушил пет кутии цигари и е еб*л 10 ку*ви и тогава е дошъл на мача....
Някой има ли обяснение как Божинов е преминал тестовете в Англия, а в Левски да показва коренно противоположно лице?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: olimpi и 33 госта