Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Тъжно е да гледам такъв "Левски". И ние днес играхме с юноши в Коматево (принудени от обстоятелствата). Ама играхме! А къде са юношите на "Левски"? Толкова пари пръска Батков за "стари кранти". Май е необходим финансов катарзис - 2-3 нулеви сезона. То и сега са нулеви, ама скъпо платени.
Изгониха Мурсия, човек работил в Испания, защото нямало идея в играта. Ето ви сега идея и игра! Просто гениално! Не мога да повярвам колко ниско може да падне този клуб, но голяма вина носят и феновете- нормалните не ходят на стадиона, а тези на стадиона са шепа пубери контролирани от банда 35-6 годишни безделници, които се прехранват от батков!
- makedonski
- Контакти:
Основният проблем на всички нас си остава боклука Батков. Не се ли преборим за махането на комуниста, няма на кого да се сърдим, освен на себе си.
mtaraduda написа:Якото е, че Левски в 5 мача с розовите е вкарал 1 гол и е допуснал 10, паднахме N на брой пъти от какви ли не селяни, за капак паднахме и днес 3:0 от микре, а някакви професори ни обясняват как света не е свършил и да подкрепяме Гонзо. Как бе младеж, като сме по близо до изпадане, отколкото до титлата? Такова примирение е най - жалкото нещо.
"Как бе младеж?"

Как да включи за какво говориш, като не знае къде да включи?

А гонзо не знае кой от двамата да уволни първо-директора или треньора.
Нали си чувал за Буридановото магаре?

- edmon_dantes
- Контакти:
rainman_p написа:На мен ми се струва, че и този сезон Левски ФК няма да успеят да станат шампиони! Вие как смятате? Дали поне купа на България няма да спечелят??
Вие нали ще станете? Защо толкова се интересуваш от Левски? Или целта ти е съвсем друга, злобно, червено човече?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Мурсия - 3 мача, 4 точки
Гонзо - 3 мача, 3 точки
Играта същата.
Не беше нужно Гонзо да се прави на големия треньор. Играта не ми се коментира, всеки път едно и също. Излизаме със свалени гащи и после осъществяваме "натиск".
Гонзо - 3 мача, 3 точки
Играта същата.
Не беше нужно Гонзо да се прави на големия треньор. Играта не ми се коментира, всеки път едно и също. Излизаме със свалени гащи и после осъществяваме "натиск".

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Мистри написа:mtaraduda написа:Якото е, че Левски в 5 мача с розовите е вкарал 1 гол и е допуснал 10, паднахме N на брой пъти от какви ли не селяни, за капак паднахме и днес 3:0 от микре, а някакви професори ни обясняват как света не е свършил и да подкрепяме Гонзо. Как бе младеж, като сме по близо до изпадане, отколкото до титлата? Такова примирение е най - жалкото нещо.
"Как бе младеж?"![]()
Как да включи за какво говориш, като не знае къде да включи?![]()
А гонзо не знае кой от двамата да уволни първо-директора или треньора.
Нали си чувал за Буридановото магаре?
Абе ние дай да си подкрепяме Гонзо, пък нека си падаме с 3:0 от Литекс. Между другото резултатите, които записваме победи у дома или измъчение Х-ве и изразителни загуби навън, са характерни за селски отбори, със селски треньор със селски манталитет

Какво да ви кажа? Валериевците, Бедоя и особено Сърмов нямат ама абсолютно никакво място в отбора. Аньете, Прохазка, Педро и Велев трябва още да се доказват и много да работят, за да достигнат нужната форма. Не разбирам и защо най-добрият и най-полезният според мен играч Радослав Цонев не получава почти никакви възможности за изява.
В защитата има нещо много, ама много сбъркано, трудно ми е да определя какво точно и дали някой конкретен играч е по-слабо или по-силно звено в отбраната, мога да се сетя за квалитетни изяви на всеки от защитниците поотделно, но или не са научени какво да правят съвместно, или не получават адекватна помощ от халфовете в дефанзивен план.
Минималният кредит на доверие, който имах към Гонзо е в процес на изтичане.
В защитата има нещо много, ама много сбъркано, трудно ми е да определя какво точно и дали някой конкретен играч е по-слабо или по-силно звено в отбраната, мога да се сетя за квалитетни изяви на всеки от защитниците поотделно, но или не са научени какво да правят съвместно, или не получават адекватна помощ от халфовете в дефанзивен план.
Минималният кредит на доверие, който имах към Гонзо е в процес на изтичане.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Не разбирам и защо най-добрият и най-полезният според мен играч Радослав Цонев не получава почти никакви възможности за изява.
Аз също. Даже като резерва не го пуска. По-слаб ли е от Велев и Бедоя...

Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Wherever you may be, cause we are the famous CFC!
Наставникът на Левски Георги Иванов - Гонзо сподели пред телевизия Диема, че при "сините" ще пристигне нов нападател.
Темата за атакуващия футболист е в медийното пространство от почти една седмица, а развитие се очаква в следващите дни. Дано да се появи наи сетне някои класен.
Темата за атакуващия футболист е в медийното пространство от почти една седмица, а развитие се очаква в следващите дни. Дано да се появи наи сетне някои класен.