Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата между отборите на Литекс Ловеч и Левски София

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Мистри

Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT

Мнениеот Мистри » 24 авг 2014 22:10

седемнамалко написа:
Мистри написа:
wilge написа:СБОГОМ, ГОНЗО!

СБОГОМ ГОНЗО

И как го виждате това сбогом?

Ами аз съм го видял преди няколко години.
Този елемент, толкова нискао падна, че никога не го идентифицирам с Левски.

Като футболист беше тъп и посредствен, но като треньор и директор, надмина собствената си некомпетентност.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
makedonski
Контакти:

Мнениеот makedonski » 24 авг 2014 22:12

Интересно ми е след като Гонзо-разбирача има по-слаби резултати (в трите си мача) от Мурсия, ще се самоуволни ли?! Естествено, не Гонзо е виновен, а онзи който "кара влака" десетилетие, а осем от тези години са катастрофа.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 24 авг 2014 22:12

Вратарските проблеми в Левски явно нямат край. Тази вечер издънката бе за младия Александър Любенов, който допусна Данило Асприля да го разстреля от около 25 метра, извеждайки Литекс напред в резултата с 1-0.

Тук обаче е редно да се запитаме - кой изгони Горан Блажевич от Левски? Хърватинът бе най-добрият вратар в "А" група и с него сините бяха доста по-стабилен тим. Сега Левски прилича на разграден двор, в който всеки влиза и прави каквото си иска.

Раздялата с Блажевич със сигурност е една от основните грешки на настоящото ръководство на клуба. Със Стефано Кунчев провалът бе непростим, сега Александър Любенов също се дъни. Другият вратар в тима - Пламен Илиев също не притежава нужните качества за Левски. Македонецът Кристиян Наумовски пък си остава пълна енигма - той изигра един мач, вкараха му "от халите" и после бе закотвен на пейката.

Истината е, че в момента тимът няма солиден вратар, който да вдъхва сигурност и който да не допуска левашки голове. А изгониха Горан Блажевич, който бе класен футболист.

Но ако проблемът беше само вратарски с мед да намажеш Гонзо-разбирача.Но той докара в отбора доказани некадърници и не взе поне един истински нападател,като тези маймунестите/всички видяхме какво правеха след гола/ от Латекс.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 24 авг 2014 22:13

Толкова сме зле, че не ми се коментира играта.
Гонзо, ти какво промени в играта след като беше толкова недоволен от Мурсия? Изобщо можеш ли да промениш нещо? Нали си много велик? Биха те децата на Литекс. Срам ме е.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 24 авг 2014 22:14

Мистри написа:
седемнамалко написа:
Мистри написа:
wilge написа:СБОГОМ, ГОНЗО!

СБОГОМ ГОНЗО

И как го виждате това сбогом?

Ами аз съм го видял преди няколко години.
Този елемент, толкова нискао падна, че никога не го идентифицирам с Левски.

Като футболист беше тъп и посредствен, но като треньор и директор, надмина собствената си некомпетентност.

Но се е окопал така здраво, че няма мърдане. Можеш само персонално да му кажеш "сбогом" и да спреш да гледаш Левски, ама то това май им е идеята.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 22:14

daniel875 написа:
AN71 написа:
Orlovec написа:Стига сте ревали бе , сини....

Заложници сте на долни игри на мазните политици , не се тровете за тая смрад!

Едно точно мнение и за мен всичко се прави умишлено за жалост :( :o

Така е. Някои хора от години искат да видят "Левски" съсипан и скоро това може и да се случи. Много ги е яд на Тити за требъла през миналия сезон, много ги е яд на Цветан Василев, че даде пари юбилея. Всичко е по политическа линия.

Знаеш ли на мен колко ми пука за требъла на Тити? Вие се научете, че не са ви виновни чуждите стадиони за некадърността на управлението ви..отгоре до долу!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 24 авг 2014 22:15

edmon_dantes написа:Толкова сме зле, че не ми се коментира играта.
Гонзо, ти какво промени в играта след като беше толкова недоволен от Мурсия? Изобщо можеш ли да промениш нещо? Нали си много велик? Биха те децата на Литекс. Срам ме е.

1+

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 24 авг 2014 22:15

edmon_dantes написа:Толкова сме зле, че не ми се коментира играта.

Футболистите на Литекс не са никак слаби.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 24 авг 2014 22:17

caci написа:Вратарските проблеми в Левски явно нямат край. Тази вечер издънката бе за младия Александър Любенов, който допусна Данило Асприля да го разстреля от около 25 метра, извеждайки Литекс напред в резултата с 1-0.

Тук обаче е редно да се запитаме - кой изгони Горан Блажевич от Левски? Хърватинът бе най-добрият вратар в "А" група и с него сините бяха доста по-стабилен тим. Сега Левски прилича на разграден двор, в който всеки влиза и прави каквото си иска.

Раздялата с Блажевич със сигурност е една от основните грешки на настоящото ръководство на клуба. Със Стефано Кунчев провалът бе непростим, сега Александър Любенов също се дъни. Другият вратар в тима - Пламен Илиев също не притежава нужните качества за Левски. Македонецът Кристиян Наумовски пък си остава пълна енигма - той изигра един мач, вкараха му "от халите" и после бе закотвен на пейката.

Истината е, че в момента тимът няма солиден вратар, който да вдъхва сигурност и който да не допуска левашки голове. А изгониха Горан Блажевич, който бе класен футболист.

Но ако проблемът беше само вратарски с мед да намажеш Гонзо-разбирача.Но той докара в отбора доказани некадърници и не взе поне един истински нападател,като тези маймунестите/всички видяхме какво правеха след гола/ от Латекс.

Блажевич е бил най добрия вратар в А група ли...... ти сериозен ли си?
Нима нямаше 2 национални вратаря по него време визирам тоя на Лудогорец и на ЦСКА
блажевич е посредствен вратар
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 24 авг 2014 22:19

Георги Иванов и като футболист имаше травма на мозъка, а като ръководител да не говорим. Това е един необикновено прост човек.
Лошото е, че има много запалянковци у нас, а не заслужава нищо.
Много хора го сравниха дори с големия Сираков. Гонзо допринесе ли за някое сериозно постижение в Европа? Не. Тогава какъв голям футболист го измислиха някои хора?
Последна промяна от daniel875 на 24 авг 2014 22:20, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Левски”