Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 3-0FT
Как върви мача и кой ще е треньор?
Re: Литекс (Ловеч) - Левски (София) | 24.08.2014 - 20:00ч.
RedeviL написа:Това ли ви е голямата публика?
НЕ. Ето заради тези вандали няма да стъпя на сериозен мач на "Герена". После сме имали публика?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
СБОГОМ, ГОНЗО!
-
- Контакти:
Не знам защо никой не позволява на куките да изринят тия селяндури в сектора ви. Може ли да удряш с патерици ?!
-
- Контакти:
RedeviL написа:Това ли ви е голямата публика?
'Айде, не се прави на луд, всяка агитка би реагирала пободно след такава гавра, а нашата стана толкова перманентна, че е нормално всички да се бесни/разочаровани.
Честно да ви кажа,вече дори не ми е толкова яко!Както искате така ме разбирайте!
Били сте врло добри ,али сте немали шанса,съдията ви ощети тотално,Гонзо -ЖЕСТОК,как не ги е срам да ви вкарат три нередовни гола
...немам думи-САМИ СРЕЩУ ВСИЧКИ

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
daniel875 написа:RedeviL написа:Това ли ви е голямата публика?
НЕ. Ето заради тези вандали няма да стъпя на сериозен мач на "Герена". После сме имали публика?
Видяхте ли един как налага с патерици полицията? Представяте ли си колко извратен трябва да си, за да вкараш патерици на стадиона!?

love_hurtz написа:Не знам защо никой не позволява на куките да изринят тия селяндури в сектора ви. Може ли да удряш с патерици ?!
Защото после се оплакваме от полицейско насилие....

nikiobicata написа:Дори с този умрял състав, ако имахме нападател нямаше да загубим този мач!

За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА.