Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:30

CTAHKO написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Кашчей е забавен малко повече дори и от "Комиците", които иначе хич не са забавни, когато не знае какво да каже, затапен за пореден път, и слага някоя глупава емотикона (този път от друг сайт, за да покаже, че може да борави с интернет като истински поправчик на инДженерите). Докога, Кашчей, докога?

Абе виж, че те евава с това инДженерство :lol:

Както аз теб с всеки един коментар или повече? :roll:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:34

Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:
Ivo-Chernomoretz написа:Кашчей е забавен малко повече дори и от "Комиците", които иначе хич не са забавни, когато не знае какво да каже, затапен за пореден път, и слага някоя глупава емотикона (този път от друг сайт, за да покаже, че може да борави с интернет като истински поправчик на инДженерите). Докога, Кашчей, докога?

Абе виж, че те евава с това инДженерство :lol:

Както аз теб с всеки един коментар или повече? :roll:

Математика, чакаме да ти чуем образованието 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 20:39

С какво си ме затапил, морски? С 4 запетайки ли? Я да си помисля малко..мммм... "това е спортен форум и аз не влизам, за да пиша грамотно".
Познато ли ти е това, морски? Вярно е, че една запетайка, поставена неправилно, може да обеси човек, но и неправилно изписана дума може да го направи.
Кашчей много рядко отговаря само с емотикон, морски, но ти това няма как да го знаеш, може би, защото си вторачен в дипломата на Станко, както и в образованието на Кашчей 8-)

ПП- В българският език думата "влезна" е неправилна и диалектна, радетелю на образование с определена височина 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:42

Кашчей написа:

С какво си ме затапил, морски? С 4 запетайки ли? Я да си помисля малко..мммм... "това е спортен форум и аз не влизам, за да пиша грамотно".
Познато ли ти е това, морски? Вярно е, че една запетайка, поставена неправилно, може да обеси човек, но и неправилно изписана дума може да го направи.
Кашчей много рядко отговаря само с емотикон, морски, но ти това няма как да го знаеш, може би, защото си вторачен в дипломата на Станко, както и в образованието на Кашчей 8-)

ПП- В българският език думата "влезна" е неправилна и диалектна, радетелю на образование с определена височина 8-)

Дрън-дрън, една стена коментар, дрън-дрън, нищо интересно, дрън-дрън. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:45

Чакам 8-) Образованието 8-)

П.П. 2:0 :oops:

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 20:48

Иво, толкова ли не можа да си признаеш грешката? Защо се обиди така, момче? Не ти се подигравам, разбирам, че има хипер чувствителни хора.

Също така има и неграмотни.
Последна промяна от Долгопол на 24 авг 2014 20:50, променено общо 1 път.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 20:48

Ivo-Chernomoretz написа:Дрън-дрън, една стена коментар, дрън-дрън, нищо интересно, дрън-дрън. :lol:

Я да помислим пак, заровили ръце в косите си.....
Когато Кашчей отговори с емотикон, то това е признак на безсилие, но когато Иво отговори с дрън-дрън, то това е признак на висш разум, дошъл от съзвездието Орион и вселил се в тялото Ивово, както Свети Дух се е вселил в Мария, за да може тя да роди Божият Син.
Въпросът е: какво ще роди Иво?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:50

Долгопол написа:Иво, толкова ли не можа да си признаеш грешката? Защо се обиди така, момче? Не ти се подигравам, разбирам, че има хипер чувствителни хора.

Няма какво да го жалиш, подигравай му се, като пич :) Аз ще ти пазя гърба, споко :)

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:50

Кашчей написа:ПП- В българският език думата "влезна" е неправилна и диалектна, радетелю на образование с определена височина 8-)

Другарю Кашчей (използвам тази форма, защото ти си явен комуняга), пълнияТ член (той) се поставя в края на подлогА (това е предметът или човекът, който извършва действието в изречението). Елементарна проверка се прави с "той" - ако след замяната звучи нормално, значи правилно си поставил пълниЯ член (него). Няма как да кажем: "В той ("българският език", както си го написал) думата...".

Аман от лаици! :(

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:53

Иво ми казват хората, които ме познават и харесват. Вие не сте от тях, така че недейте. ;)

Върни се в “Свободна зона”