Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 20:24

Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
Кашчей написа:На Кашчей само Летиция може да поправя грешките, защото е филоложка.
Ти не правиш разлика между "можели" и "може ли", а си тръгнал правописни грешки да ми оправяш :mrgreen:

А ти филолог ли си, че поправяш чуждите? :lol:

А ти знаеш ли какъв съм?

Със сигурност не си филолог, както и висшист (сам си го казвал). Така че не върви човек с по-ниско от моето образование (или без никакво, както в случая), макар и с 15-20 години по-дърт, да ми поправя грешките.

Брях, не вървяло, а :mrgreen:
Че аз на някои инДженери(,) като теб(,) във фирмата им казвам какво да направят, щото те смятат, че всичко е просто(,) като на компютъра(,) и не се сърдят, а ти си седнал да се сърдиш за това, че ти посочих каква е разликата между "може ли" и "можели". Много начетен го раздаваш, виШисте!

[offtopic]И да не си тръгнал да ми поправяш верните грешки, господин поправчик на инДженерите. ;)

И да, сложих го в оффтопик, защото така обичаш. 8-)[/offtopic]

Изображение
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:24

CTAHKO написа:
Ivo-Chernomoretz написа:
CTAHKO написа:А ти как знаеш на колко години съм и с какво образование съм :roll: :?

Отдавна съм във форума и без да имам желанието, съм ти чел глупостите. Сега ти ми отговори, музикантче. 8-)

Какво искаш да ми кажеш, че мечтата ми е да съм пенсионер без никакво образование ли 8-)

Това въпрос ли е? Не виждам въпросителния знак. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:24

Ivo-Chernomoretz написа:"Музикант къща не храни." - това значи ли, че майка ти те издържа все още, диджейче? :roll:

Вземи организирай едно банкетче, виж какви парички ще платиш на диджейчето и сам прецени храни ли или не :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 20:26

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:И на мен силата ми е в математиката 8-) А ако бях състезател от Ф1, какво трябваше да съм завършил 8-)

Вероятно Професионална гимназия по автотранспорт, или както се казваше навремето Техникум (СПТУ) по автотранспорт 8-)

Е, в авто техникумите карат трактори или камиони и излизат монтьори с шофьорска книжка за няколко категории :)

Ами.. явно има и книжки за пилот във Формулите, като започнеш от 3 и стигнеш до 1 :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:27

Кашчей е забавен малко повече дори и от "Комиците", които иначе хич не са забавни, когато не знае какво да каже, затапен за пореден път, и слага някоя глупава емотикона (този път от друг сайт, за да покаже, че може да борави с интернет като истински поправчик на инДженерите). Докога, Кашчей, докога?

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 24 авг 2014 20:27

Станко, ти пак създаде интрига. Браво хаха :lol: :lol:

Неграмотният колко се обиди само :) Бургаски, не се излагай, а се научи да пишеш.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:28

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:И на мен силата ми е в математиката 8-) А ако бях състезател от Ф1, какво трябваше да съм завършил 8-)

Вероятно Професионална гимназия по автотранспорт, или както се казваше навремето Техникум (СПТУ) по автотранспорт 8-)

Е, в авто техникумите карат трактори или камиони и излизат монтьори с шофьорска книжка за няколко категории :)

Ами.. явно има и книжки за пилот във Формулите, като започнеш от 3 и стигнеш до 1 :roll:

Абе имаше един пилот, дето нямаше и шофьорска книжка, ама не мога да си спомня, кой беше :roll: :? Някой ако се сети кой е, да пише :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:29

Ivo-Chernomoretz написа:Кашчей е забавен малко повече дори и от "Комиците", които иначе хич не са забавни, когато не знае какво да каже, затапен за пореден път, и слага някоя глупава емотикона (този път от друг сайт, за да покаже, че може да борави с интернет като истински поправчик на инДженерите). Докога, Кашчей, докога?

Абе виж, че те евава с това инДженерство :lol:

Ivo-Chernomoretz
Контакти:

Мнениеот Ivo-Chernomoretz » 24 авг 2014 20:30

Долгопол написа:Станко, ти пак създаде интрига. Браво хаха :lol: :lol:

Неграмотният колко се обиди само :) Бургаски, не се излагай, а се научи да пишеш.

Ей, грамофонна плочо, спри да въртиш едно и също. :lol:

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 20:30

1:0 за Литекс 8-)

Върни се в “Свободна зона”