Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: ЗАСЛУГАТА НА СЛАВЯНИТЕ ЗА РУХВАНЕТО НА ТУРСКАТА ИМПЕРИЯ

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 16:04

Alexx написа:http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=61&t=182383&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Всъщност руснаците май не са славяни. :) Както украинците, словенците, чехите, словаците, поляците и т.н.. Те са венди. Руснаците и другите които изброих просто говорят славянски езици. ;)

Ето още за славяните и руските амбиции.[offtopic]http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=95579&p=2744735&hilit=[/offtopic]

п.п. има разлика между турска и османска държава.

Разбира се :) Турция като държава в сегашния и вид (република) се формира едва след преврата на Кемал Ататюрк. До тогава е била Османска империя. Той и за това им е национален герой. Иначе всички изброени от теб са славяни :) Да не говорим, че вендите също са славяни :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот sin4ec » 24 авг 2014 16:39

https://vk.com/strelkov_info?z=video-57 ... b765336953

Ето ги! Тия верно го направиха, но са пуснали малка част от пленниците от съображение за сигурност. Отзад минават три камиона да мият!
Изображение
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8B_3Tq3u3c0#t=57[/youtube]
Последна промяна от sin4ec на 24 авг 2014 16:54, променено общо 1 път.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 авг 2014 16:53

sin4ec написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Най-доброто решение е в правилния момент да задигне на едните ресурсите, на другите влиянието по света и да стане номер 1.

Аха, ще задигне ресурсите. Парен каша духа. Още не стъпват хора в онази зона...

При определени обстоятелства не е немислимо. Знам за старите успехи на СССР срещу Китай, даже гоооооре долу знам и за какви методи става дума (което може да се каже за малко хора).

Но.. не подценявай Китай. Ако Русия има другаде проблеми не са без никакви шансове.

Аз да попитам.. Парада на победата състоя ли се? Не че нещо, просто източника ми не е в Украйна и си имахме друга работа вместо да я питам за някакъв си Порошенко и парадите му..
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 17:01

Тези пленници никога повече дори няма да си помислят да вдигнат оръжие срещу когото и да било :) Голямо унижение за еврейската клика, изявяваща се като украински националисти 8-) На снимката гледам има и жени сред опълченците :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 авг 2014 17:02

CTAHKO написа:Тези пленници никога повече дори няма да си помислят да вдигнат оръжие срещу когото и да било :) Голямо унижение за еврейската клика, изявяваща се като украински националисти 8-) На снимката гледам има и жени сред опълченците :)

Разкажи ми за киевския парад на победата над сепаратистите, днес е 24-ти мисля... :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 авг 2014 17:05

Betchualeng Arnaikem написа:
CTAHKO написа:Тези пленници никога повече дори няма да си помислят да вдигнат оръжие срещу когото и да било :) Голямо унижение за еврейската клика, изявяваща се като украински националисти 8-) На снимката гледам има и жени сред опълченците :)

Разкажи ми за киевския парад на победата над сепаратистите, днес е 24-ти мисля... :D

Ама аз искам на Порошенко парада, ама тоя за победата не стандартния :D Нали чак срокове поставяше. Сега пък щял милиарди за армия да дава, в историята да влиза даже. Сигурно ще увеличи продажбите на шоколад за да намери пари за оръжие бухахаха
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 авг 2014 17:05

Betchualeng Arnaikem написа: Знам за старите успехи на СССР срещу Китай, даже гоооооре долу знам и за какви методи става дума (което може да се каже за малко хора).

Газ :!: Направо са ги изпепелили. Няма никакви лазери, никакви фантасмагории. Нещата са простички, но за сметка на това ефективни :) И то толкова ефективни, че чак легенди се носят за случая :)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 авг 2014 17:06

CTAHKO написа:
Betchualeng Arnaikem написа: Знам за старите успехи на СССР срещу Китай, даже гоооооре долу знам и за какви методи става дума (което може да се каже за малко хора).

Газ :!: Направо са ги изпепелили. Няма никакви лазери, никакви фантасмагории. Нещата са простички, но за сметка на това ефективни :) И то толкова ефективни, че чак легенди се носят за случая :)

Лазери? И ядрена енергетика? Това па как го съчетаха и в коя конспирация?

П.П. Подсказах ти все пак. Но може да си споделиш версията, аз съм любознателен и ще ми е интересно :D
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2014 17:15

Това с парада на пленените войници не е хубаво.С какво бунтовниците се различават от не човешката постъпка на украинците да бавят хуманитарния конвой?Война е,но трябва да има малко човечност в отношението между двете страни.Това с пленниците е срамно. :shock:
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 24 авг 2014 17:18

GOLEADOR написа:Това с парада на пленените войници не е хубаво.С какво бунтовниците се различават от не човешката постъпка на украинците да бавят хуманитарния конвой?Война е,но трябва да има малко човечност в отношението между двете страни.Това с пленниците е срамно. :shock:

Амии много армии през историята са правили този номер. Хората се въодушевяват като гледат пленения враг, радват се как крачи пред мощните (поне така им се струват в момента) свои войници и тям подобни.

А и в случая са искали да натрият нослето на Порошенко. Понеже бълнуваше парад на победата над сепаратистите заедно с празнествата по случай деня на независимостта.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Архив”