daduradam написа:CTAHKO написа:Тотнъм правят хубав мач
Кажи още няк'ва комедия
Какво ще кажеш за нимфоманката
П.П. Скоро не съм гледал хубава.Мога да ти кажа някаква стара, ако евентуално не си я гледал, да я видиш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:CTAHKO написа:Тотнъм правят хубав мач
Кажи още няк'ва комедия
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Groucho написа:modor написа:Forza Алегри!!!
Forza![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

CTAHKO написа:daduradam написа:CTAHKO написа:Тотнъм правят хубав мач
Кажи още няк'ва комедия
Какво ще кажеш за нимфоманката![]()
![]()
П.П. Скоро не съм гледал хубава.Мога да ти кажа някаква стара, ако евентуално не си я гледал, да я видиш
daduradam написа:CTAHKO написа:daduradam написа:CTAHKO написа:Тотнъм правят хубав мач
Кажи още няк'ва комедия
Какво ще кажеш за нимфоманката![]()
![]()
![]()
Ем, предлагай някаква, гледай само наистина да не е много стара.Аз комедии почти не съм гледал
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Толкова отдавна не са вдигали купа, че не знаят какво да правят с нея.
Снимките на четвъртия сезон на "Кухня" са завършени. Очаквайте новите епизоди тази есен.
modor написа:THE G.A.M.EСнимките на четвъртия сезон на "Кухня" са завършени. Очаквайте новите епизоди тази есен.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:modor написа:THE G.A.M.EСнимките на четвъртия сезон на "Кухня" са завършени. Очаквайте новите епизоди тази есен.
Тази есен по БТВ ли?
modor написа:Долгопол написа:modor написа:THE G.A.M.EСнимките на четвъртия сезон на "Кухня" са завършени. Очаквайте новите епизоди тази есен.
Тази есен по БТВ ли?
В замунда
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта