Тия от Локото са ми винаги биле много интересни.
Като падат от Левски и сините отсреща им викат цигани цигани, те отвръщат с познатия рефрен жълти п.... и или нещо от този род. Като ги плюят от 7 дни те пак си знаят жълтите жълтите.
Колкото до пуснатата тема от нашата приятелка, мога да кажа само едно . Отбора на Ботев Пловдив ще заведе дело и ще осъди тия измекяри от 7 дни спорт, но защо отбора на Локомотив за сега не иска да заведе такова дело и да осъди пишещите поръчкови статии в този вестник си нямам ни най малка представа.
Съдебен спор - Ботев VS 7 Дни Спорт
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Съдебен спор - Ботев VS 7 Дни Спорт
slash1912 написа:Виждам,че си доста навътре в нещата около БотевДавай да ти взимам една членска карта за КПБП и си готов Ботевист.
На Зарков жълтините и личните нападки няма какво да ги коментирам.Не съм адвокат на споменатите,само едно е ясно-човека се е почувствал засегнат,за да използва силата на една медия по такъв начин.Знаем и кой стои зад нея и каква поръчка се изпълнява.
Ти ми кажи-как се урежда мач в 93 минута?
Пак казвам НИЕ не сме страна в дискусията м/у Зарков и роднините на Ефрем Моллов! Ние сме само зрители. Не ни намесвай във вашата дискусия, моля!!!!
Пловдив не е толкова голям град, за да не се знае, какво става при вас. За 93-та минута питай Бушев... Нали е кредитор в Левски? Или поне представител на кредитора. Аз искам да отидете на съд със Зарков! Много искам!
Тате, как се пише любов?
Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!
s.th.1926 написа:slash1912 написа:Виждам,че си доста навътре в нещата около БотевДавай да ти взимам една членска карта за КПБП и си готов Ботевист.
На Зарков жълтините и личните нападки няма какво да ги коментирам.Не съм адвокат на споменатите,само едно е ясно-човека се е почувствал засегнат,за да използва силата на една медия по такъв начин.Знаем и кой стои зад нея и каква поръчка се изпълнява.
Пак казвам НИЕ не сме страна в дискусията м/у Зарков и роднините на Ефрем Моллов! Ние сме само зрители. Не ни намесвай във вашата дискусия, моля!!!!
Пловдив не е толкова голям град, за да не се знае, какво става при вас. За 93-та минута питай Бушев... Нали е кредитор в Левски? Или поне представител на кредитора. Аз искам да отидете на съд със Зарков! Много искам!
И аз искам да си затвориш плювалника, ама уви.
- Пловдив1926
- Контакти:
Нещата срещу които писахме са лесно доказуеми, за това и нямаше подобен отговор. И дарителските списъци и договора на Камбуров са на линия. Докато вие с тая декларация направо си се перите за съд при положение, че е най-малкото сива зона едно подобно дело. И тоя ви сипа с големия черпак. Особено частта кой, кой е 
Да видим сега за кога ше се насрочи делото

Да видим сега за кога ше се насрочи делото

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
Виждам, че смисълът на живота ви е да следите какво се случва около отбора на Пловдив. Само така 

DarkPsy написа:Виждам, че смисълът на живота ви е да следите какво се случва около отбора на Пловдив. Само така
Давай, давай по темата! Вицовете са за Свободната зона.
Тате, как се пише любов?
s.th.1926 написа:slash1912 написа:Виждам,че си доста навътре в нещата около БотевДавай да ти взимам една членска карта за КПБП и си готов Ботевист.
Хората са казали , че двама като си мерат хуйовете , не е добре трети да си вре гъза ! Проблема си е между нас и помияра зарков. Кой прав , кой крив , кога и защо , времето ще покаже , но това касае само нас.
est. 1912
И какво си мислише че ще каже този доказано корумпиран и прост човек Зарков там ? Само като погледнеш как е написал статията и как е отделил цяла страница на Ботев при положение, че този измекяр никога не отпуска повече от 5-6 реда на отбори които са извън столицата. И много бързо човек може да се досети кой се е п....л и на кой ще му лъсне з...а , явно мекерето доста се е уплашило щом го е ударил на откровени пцувни и клевети без никакви реални доказателства.
И както колегата по горе е писал не само, че говори откровени глупости ами в цялата тази драсканица няма и едно доказателство за уредения уж мач между Левски и Ботев.
Но от друга страна какви доказателства може да се очкават от работник на дебелото прасе Пеевски и неговите приятелки от ДПС ?
И както колегата по горе е писал не само, че говори откровени глупости ами в цялата тази драсканица няма и едно доказателство за уредения уж мач между Левски и Ботев.
Но от друга страна какви доказателства може да се очкават от работник на дебелото прасе Пеевски и неговите приятелки от ДПС ?
Tosh написа:s.th.1926 написа:slash1912 написа:Виждам,че си доста навътре в нещата около БотевДавай да ти взимам една членска карта за КПБП и си готов Ботевист.
Хората са казали , че двама като си мерат ***овете , не е добре трети да си вре гъза ! Проблема си е между нас и помияра зарков. Кой прав , кой крив , кога и защо , времето ще покаже , но това касае само нас.
Точно само вас касае! Нас не ни намесвайте. Ние само сме купили пуканки и имаме места на ложата. Давайте, осъдете го. Ако не предприемете нищо, ще станете за смях.
Тате, как се пише любов?
Съд до дупка за този измекяр Зарков!
Така и в тази т.нар. статия не споменава нищо за '' уговорения мач '', а си мисли , че може да изплаши някой с неговите брътвежи...

Така и в тази т.нар. статия не споменава нищо за '' уговорения мач '', а си мисли , че може да изплаши някой с неговите брътвежи...
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!
Върни се в “Футбол - България”