Берое-Хасково-3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Берое-Хасково-23 август от 20 часа

Мнениеот sandi74 » 22 авг 2014 19:02

Хасково са най-слабият отбор в групата и 100% отпадат.Абсолютно никакво подценяване на тези дайрета,срамота ще е ако точно срещу тази боксова круша не вземем 3 точки.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 22 авг 2014 19:09

На ниво А група досега двата отбора са изиграли 10 мача.Берое имат 8 победи,Хасково-1 и един мач е завършил наравно.Головото съотношение в тези срещи е 19:9 в полза на Берое.

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 23 авг 2014 03:34

Браво, Санди, учителката ми по история би се гордяла с теб.

James Beattie написа:Айде ще видим съставите на двата отбора тази събота. Ще прегледам всеки футболист и ще изчисля средната възраст. Бас държа, че вашите титуляри ще са по-дърти :)

Аз бих заложил на състав:
Пейков(30), Ничев(23), Крумов(31), Димитров(24), Еуженио(24), Райнов(22), Велев(30), Узунов(23), Атанасов(31), Хубенов(35, рожденик на мача), Ангелов(34)
...така че средната възраст ще е относително висока. Дано не бъркам нечия възраст.
Мисля, че ще заложим на максимално опитен състав в опит да излъжем Берое за точката. Ако съм прав де. Аз предпочитам младите да играят, дори да не се гонят непременно някакви успехи или точки.
А средната възраст при това положение би легнала около 30 години, което е почти максималното, което можем да извадим. Само промени на Ничев със Скерлев и Райнов с Чипилов биха състарили максимално отбора.

Но нищо чудно да излезем със състав подобен на предните мачове:
Банков(23), Крумов(31), Ничев(23), Димитров(24), Еуженио(24), Райнов(22), Велев(30), Узунов(23), Лозев(21), Хубенов(35), Алексиев(21)
Тогава средната възраст ще е около 25 години. По-малко вероятен състав е това, все пак.

Оптимално млад състав ни е:
Банков(23), Бейсим(21), Ничев(23), Димитров(24), Кръстев(21), Райнов(22), Чанев(21), Узунов(23), Лозев(21), Кямил(24), Алексиев(21)
Средна възраст - малко над 23. Дори да е доста малко вероятно да излезем с този състав, то много от имената ще ги виждате честичко в игра.
Например до сега тези 11 играчи имат общо 31 мача за първите 5 кръга. И това е, защото Чанев беше контузен и успя да влезе в игра само в последния, а на Бейсим до сега не е даден шанс да влезе. Инак можеха и до 33-35 да стигнат. Според мен на нашите млади им се дава доста приличен шанс за изява.

Как е положението при вас? Би ми било интересно да прочета подобен подробен разчет. Особено като знам, че Мартин Райнов е взет от вас, а той е само на 22 и се справя отлично.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 авг 2014 23:25

За едно полувреме игра набутахме скромни 2 голчета на хаковските дайренца.Венци в 32 и черният звяр Мапуку в 45 се разписаха.Природата се смили над гостите и заради градушка и пороен дъжд спарингчето бе прекратено на почивката.Второто полувреме ще се изиграе утре от 20 часа а входът ще е свободен.

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 авг 2014 00:10

Останах с впечатление, че единственият ''компетентен'' комплексар под Аязмото е смешникът Сандьо74!
Въпрос с повишена елементарност към мъдрите модератори - по каква причина търпите това форумно недоразумение и защо на секундата слагате бан на определени потребителите? Това ли ви е равноправието и безпристрастието?

Потребителски аватар
kartacha_hs
Контакти:

Мнениеот kartacha_hs » 24 авг 2014 02:26

Просто не му обръщай внимание. Той явно доста страда от това, че ни има. Не мога да си обясня защо, но това не е само в тази тема и не е единичен случай.

А относно мача мога да кажа само:

БАСИ МАМАТА! И за развитието и за зверската буря, която ни се изсипа на главите. Ма'ни, ма'ни!

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 24 авг 2014 02:36

Бурята беше неприятна, лошото е че нашите не устискаха ремито до почивката! Съмнявам се дали нямаше засада при гола на Мапуку!
Дано утре имат късмет и да върнат 2 гола. Ще бъде доста трудно, но пък поне имат 23-часова почивка между полувремената, нещо с което малцина отбори могат да се похвалят!

Потребителски аватар
balgarin
Контакти:

Мнениеот balgarin » 24 авг 2014 09:52

Моите уважения към отбора ви ама какво реми, какво връщане на два гола!? Та ние в по-голямата част от полувремето играхме с трима защитника. Елиаш (№ 21), който започна, като централен защитник, откровено си мина в средата, че и пресираше защитата ви на няколко пъти. Десен бек игра Веско Пенев, който си е ляв бек, а ляв бек в този мач игра Влади Зафиров, който си е централен защитник. Единствено Иво Иванов си беше на мястото :) . Направо си извадихте късмет с този потоп.

Потребителски аватар
Avgusta 1916
Контакти:

Мнениеот Avgusta 1916 » 24 авг 2014 10:38

Здравейте пичове от Хасково!
Не обръщайте внимание на санди , така както го правят повечето тук.Просто няма смисъл :lol:
Относно мача - наистина ние играхме с трима в защита ( за пръв път ) , с което показахме , че ще атакуваме още от самото начало.До 30-та минута нещата вървяха добре за вас , бяхте подредени добре и единствено вратарят ви играеше несигурно.Много добър удар от далеч на Еуженио можеше да изненада Макенджиев , но макето показа класа.Ще се запомнят и наколко карамбола при двата корнера , които можеха да завършат зле за нас.
От другата страна ( при нас ) играта вървеше добре , като може да се отчете неконцентрираната ни игра при навлизане към наказателното поле по двете крила.Иначе владеехме инициативата , контролирахме темпото , имаше много добри комбинации , удари от далеч и естествено три гола ( единият отменен).При гола на Мапуку нямаше засада и това ще потвърдят репортажите, но след мача ;)
Респект към вас за бройката и подкрепата ви към отбора.Това е пътя.Браво!
Изключително рядко нашата публика реагира така позитивно на противников отбор , както беше снощи.Още по-изключително рядко пък агитката ни поздравява гостуващия сектор.Продължавайте така с подкрепата си към отбора и не се влияйте толкова от резултатите им.Те имат нужда от вашата помощ.
Бурятя - такова нещо не помня да съм виждал :o , но пък беше красиво на фона на осветлението и светкавиците.
Толкова от мен и до нови срещи .... тази вечер ;)
Ако искаш да летиш високо в небето , не кълви на земята с кокошките.Завинаги зелено - бели.

Потребителски аватар
Николай Жаров
Контакти:

Мнениеот Николай Жаров » 24 авг 2014 12:56

Отбора на Хасково не е на нивото на Берое,това е ясно на всички ! Пътят е труден,но сме истински отбор -не направен за 1-2 години с много пари,а с играчи тръгнали от В-група ! Израстването е голямо,а мачовете в А-група безценни за сработване на футболистите! Никога не сме си правили илюзии,че ще бием наред,ние знаехме че ще падаме,и затова го приемаме нормално !Както каза Avgusta 1916 -това е пътят към истинският отбор. Той е труден и изпълнен с горчиви загуби,които са нужни за изчистването на грешките в играта !Сигурен съм,че вторият полусезон ,много по трудно ще падаме,а равните и победите ще са повече.Просто е нужно време!Нямаме 10 милиона за играчи,за да играем перфектно веднага !

Върни се в “Берое”