Най-малкият стадион в А група, а в Б ???

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Re: Най-малкият стадион в А група, а в Б ???

Мнениеот Bate_Mitko » 24 авг 2014 01:17

Късопишко марк 19?6 , приеми този поздрав от мен, изгледай го с удоволствие и се подготви за най-голямото унижение на най-малкият стадион! ;)
https://www.youtube.com/watch?v=n59S5CAnGdk
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 24 авг 2014 02:42

Абе хора едно нещо щеше да има свястно в Пловдив и те го занемариха,но така е в България строено недостроено аз съм Локомотивец,но какво стана с нашата трибуна хайде де нали Коко Динев ви беше трън в очите сега го няма къде са напливите от спонсори и фирми желаещи да помагат на Локомотив ?
Нали викахте ако го нямало Коко Динев щяли много кандидати да се появят е няма ги.Защо нямаме спонсор на фанелките нали Коко го няма ,къде отидоха средствата където ги събирахме за трибуна Бесика ? Поне нека в Пловдив да има един нормален стадион ами много хора са прави ,че терена ни е безобразен това и в зоните го няма къде са парите за селекция ? Хайде нали Коко го няма вече

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 авг 2014 07:24

Няма спор че стадиона на който домакинства Ботев е най-малкият,но това е тренировачна база преустроена за представителният отборс лиценз за А група.Но и най-запълненият.Посещаемостта е толкова колкото и капацитета,при положение че гостуващата клетка за 400 човека се е пълнила само в срещи срещу Левски,ЦСКА и променилите си рожденна дата.Въпроса ми е кой е следващият най-малък стадион.Жокер.Скоро не се е пълнил,въпреки дербита и който скоро няма да се напълни въпреки спрени бойкоти.И следващ въпрос.Кой е с най-неподходящ терен.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 24 авг 2014 07:33

mark1926 написа:Може да ме обвинят в лошотия= РАЗЯСНЕТЕ, как база и на базата теренът е един и същ с терена на стадиона, това не е ли база или стадион, или пък имаме прецедент- стадионът е в Коматево, базата е в Коматево , те са различни, но едното е базата на стадионът, а стадионът е базата на стадионът -база :shock: :shock:

РАЗЯСНЕТЕ на мини почитателите ви -мини А груап ли сте :lol:

За Б група явно са на предпоследно място- ТЕ СИ ЗНАЯТ, РАЗЯСНЕТЕ НИ :lol:

Не си запознат,а пускаш тема.И да ти обесня по-простичко като за теб.Базата е с няколко игрища,хотел,всякакви видове центрове с ресторант,зала за пресконференции и прочие.Централният терен е с трибуни за 2000 зрители.След като се промени проекта за поетапен строжеж на Колежа се взе решение да се проведе в нормите тренировачната база.Така бяха построени северната,южната и трибуната за гости.Двете за домакините са с капацитет за около 1800 ,а клетката за около 400.Надявам се да съм и бил полезен.Ис нещо друго ще ти бъда в полза.Писането с главни букви не засилва написаното,а излага пишещият.Никой не те обвинява в лошотия ,а в ......

kichukaboy
Контакти:

Мнениеот kichukaboy » 24 авг 2014 07:44

Въпрос към бай мангау(авторът на темата) другият кръг като ви го сложат пак каква тъпа тема ще пуснеш?Ами след по-следващият?А след 10-ти кръг?

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 24 авг 2014 07:52

Хмъ,мислех си че темата е нещо като образователно-опознавателна,а тя се оказа поредното мерене на Мишки,ако ме разбирате.Но дори и така,все пак не се разбира добре,на кого Мишката е по голяма/разбирай по малка/ и защо точно сега/примерно/трябва да започне меренето им.Единственото за което се сещам е че може да има сравнение ако мишка е=Мишка :mrgreen: ,а капан=стадион.Тогава ще разберем,кои точно са най големите и многобройни мишки в България с най-малки Мишки ;) .
п.п.Едно предложение към модераторите и админите-Ако е възможно,пуснете една тема със заглавие примерно-Мерене на Мишки,или Избиване на комплекси,или нещо по ваш избор като заглавие,където няма да има забрани за използване на разни определения и феновете на воля могат да сии спамят,псуват и каквото там се сетят.Ще имате хиляди постове,ще чуете много нови думички и определения за полови органи и разни други полезни за четене неща.
*Главно М да се чете П.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
moni74
Контакти:

Мнениеот moni74 » 24 авг 2014 08:42

Стадиона в Созопол вече е с две трибуни с капацитет 3000 седящи! Този на Верея е в пъти по-малък.
„ Армейският спортен клуб беше и остава носител на комунистическият морал и един от символите на успеха на комунизма и Народната власт. “

в. Земя 1992,интервю с ген. Добри Джуров.“

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 24 авг 2014 09:22

Определено мисля, че най-малкият стадион за "Б" група е този на Верея. Созополският си е голям, излага се колегата. За "А" група, не знам. Ако приемем, че базата на Ботев в момента е стадионът им, значи е той. Иначе би трябвало да е стадионът в Разград.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Мнениеот vg_vasilev » 24 авг 2014 11:11

Глупава тема. По-смислена тема би била - Кой отбор е с най-малката агитка .
Например вчера на Локо Сф-Лудогорец ми направи впечатление , че агитката на гостуващият отбор беше цели 15 !!! човека.

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 24 авг 2014 11:49

Трейс арена кв.Кольо Ганчево гр. Стара Загора, но пък за сметка на това е с осветление.
ВДинев

Върни се в “Футбол - България”