Мнениеот doktora25 » 24 авг 2014 10:07
Според мен, основният проблем в отбора идва от хората около клуба - имам предвид всички видове шефове, помощник-шефове, мениджъри на футболисти, тези, които явно или тайно дават (въртят, перат) някакви пари в клуба и имат някакъв интерес той да е в това състояние, тези които участват, занимават се и са се занимавали със селекциите през последните години, хората с които те имат връзки и поддържат контакти, качулатите също или с други думи - цялата екосистема около клуба. Всички, за които "Левски" е средство, а не цел и всички, които стояха в сянката, но дърпаха реално конците. Така и не бяха открити, наказани и изгонени виновниците за разтурването на отбора отпреди 8 години. За мен Батков разбира се е част от тази мафия, за която говоря, вероятно не е и най-важната част от нея, Тонев също е сериозно замесен. Всеки един треньор дори и да е добър сам по себе си трудно би могъл да се пребори с всички тези хора. Да се говори за чисто футболните неща (съпоставки по постове, обиграването на юноши, дали да се привличат чуждестранни специалисти, каква да бъде дългосрочната стратегия, и т.н.) без да бъдат разчистени всички тези змии, за мен не е сериозно и е безполезно.
Мисля че, за да тръгне отборът нагоре трябва просто да бъде изградена една нова екосистема от нулата. Силно се надявам Херо да започне да разчиства, да се обгради с качествени хора, които да мислят за доброто на клуба. Доказал е че неговите връзки и контакти могат да му осигурят евтино качествени чуждестранни попълнения. А ако дойде и някой нов стабилен спонсор, който да осигури финансиране поне като на Берое, напълно е възможно да започнат да се преследват високи цели (като за начало влизане в групите на ЛЕ).
Последна промяна от
doktora25 на 24 авг 2014 19:09, променено общо 1 път.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!