Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

vladomin_
Контакти:

Re: Локо Сф.-Лудогорец (2:2) FT

Мнениеот vladomin_ » 23 авг 2014 21:45

Отбор, който играе преса на Лудогорец през целия мач се поздравява с успех. Въпроса е кой би го направил и издържал цял мач. Все пак ми направи впечатление, че и те са малко или много посредствени играчи. Нямат класни играчи. Ако имаше такива нямаше да са в Лудогорец:)) Нещо трябва в отбора да се промени най вече схема на игра. С едно 3-5-2 би изглеждал отбора по друг начин. Мисля, че изпълнители има. Трябва кураж на треньора. http://sport.framar.bg/%D1%81%D0%B8%D1% ... 0%B0-3-5-2
ВДинев

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 23 авг 2014 23:58

Отборчето от Разград с 10 чужденци в стартов състав....????? Това не е български отбор. Браво на Локомотив за куража в този мач. Разкрити са и е въпрос на време да се сгромолясат. Ако реферите не им помагат.....заминали са.

п.с. Не знам какво са играли Биовет с Хасково първия кръг, но не е било футбол...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 24 авг 2014 00:03

BEROE_StZ написа:Отборчето от Разград с 10 чужденци в стартов състав....????? Това не е български отбор. Браво на Локомотив за куража в този мач. Разкрити са и е въпрос на време да се сгромолясат. Ако реферите не им помагат.....заминали са.

п.с. Не знам какво са играли Биовет с Хасково първия кръг, но не е било футбол...

Зададох един въпрос в една друга тема,ама не ми отговориха.
Дали Киро не си подсигурява кинтите за сезона след една загуба от Любимец или Хасково ??? :roll:
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 24 авг 2014 00:27

subzero написа:
BEROE_StZ написа:Отборчето от Разград с 10 чужденци в стартов състав....????? Това не е български отбор. Браво на Локомотив за куража в този мач. Разкрити са и е въпрос на време да се сгромолясат. Ако реферите не им помагат.....заминали са.

Зададох един въпрос в една друга тема,ама не ми отговориха.
Дали Киро не си подсигурява кинтите за сезона след една загуба от Любимец или Хасково ??? :roll:

Напълно възможно е това. Какво ги бърка лудите да загубят един мач и то още в началото на първенството. А и срещу отбор, който е абсолютен аутсайдер и накрая завършва на някоя от последните позиции. Хората така си правят парите, ама на никой не му пука. Паднали Лудогорец - голям шок, Хасково голям отбор... и дотам

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 24 авг 2014 01:00

А срещу Стяуа като стартираха 6 българи , всичките национали какъв беше отбора ? Само когато изнася май а ... когато Лудогорец победи е със съдии , а когато направи равен или загуби всичко е било ок ... :evil:

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 24 авг 2014 09:46

IvailoRz написа:А срещу Стяуа като стартираха 6 българи , всичките национали какъв беше отбора ? Само когато изнася май а ... когато Лудогорец победи е със съдии , а когато направи равен или загуби всичко е било ок ... :evil:

.......
Изкуствен отбор с платени фенове, подпиран брутално от съдиите в България, без нито един собствен футболист....Това е Биовет (Хувефарма) :shock:
Благородният жест на всички българи, които ви подкрепяха в ЛЕ и неблагодарника Домусчиев от друга страна.....И журналиститете ви са били виновни. Смукачев обаче плонжираше добре срещу Стяуа :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
criminal
Контакти:

Мнениеот criminal » 24 авг 2014 10:01

Локо спряха да играят, след като останаха с човек повече беше очебийно :idea: А след снимковият материал от трибуните на Генча :o , за мен мача е уговорен за точен резултат :idea:
Изображение

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 авг 2014 11:12

criminal написа:Локо спряха да играят, след като останаха с човек повече беше очебийно :idea: А след снимковият материал от трибуните на Генча :o , за мен мача е уговорен за точен резултат :idea:

Да, да и един мармот..завивал шоколад...
просто се мобилизираха нашите и заиграха футбол, а и смените освежиха отбора, изкараха се фигуранти за добри попълнения , та Локото цял мач играха на контри с изключение на последните 5 минути на първото полувреме.
Локото ми хареса, играха добре. Да видим как ще играят срещу софийските си събратя ЦСКА и Левски, Защото ми направи впечатление как играха Ботев срещу нас..и как срещу смешния Левски !
Лошо няма да се скача на всички, ама така избирателно....
Видях и Марек как играха на Лудогорец Арена и каква разходка си направиха на Армията, начело със смешното вратарче...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 24 авг 2014 11:16

BEROE_StZ написа:[
Изкуствен отбор с платени фенове, подпиран брутално от съдиите в България, без нито един собствен футболист....Това е Биовет (Хувефарма) :shock:
Благородният жест на всички българи, които ви подкрепяха в ЛЕ и неблагодарника Домусчиев от друга страна.....И журналиститете ви са били виновни. Смукачев обаче плонжираше добре срещу Стяуа :mrgreen:

Сега...предполагам си грамотен. Намираш един вестник Спорт тото от периода 1998-2000 и поглеждаш средната посещаемост в Б група. Гледаш там един отбор Лудогорец - Антибиотик който има средна посещаемост 3000 човека, не шампион, в Б група, ИЗПАДАЩ !
няма Домусчиев, няма Хювефарма...
След това вземаш един пистолет и ...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Локо Сф.-Лудогорец (2:1) 70мин.

Мнениеот Долно уйно » 24 авг 2014 14:06

Жълто-черен Пловдив написа:Без някой да се засяга, НО!!!!! Как може да имаш претенции за групи в ШЛ и да паднеш от Локо Сф?!

И аз се питам същото
Steaua Bucuresti 0-1 FC Ceahlaul

Относно Локо - Лудогорец, то треньора на разградчани е малоумен.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Лудогорец”