Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

CSKA69
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот CSKA69 » 23 авг 2014 21:40

Old_death написа:
CSKA69 написа:
Red Warrior написа:Пресконференцията на Стойчо от снощи всеки трябва да си я пуска сутрин, обед и вечер, и после да пише във форума претенциите си без покритие.

Кой беше старши-треньор, когато са привлечени Тенгариня и Антонио? Кой използва собствения си провал срещу Мура за да ги освободи :?: Кой говореше колко добре се разбира и работи с ''г-н Борисов'' ? Кой после заведе дело срещу ЦСКА (не срещу Титан) :?: КОЙ ? КОЙ ? КОЙ ?

Страхотен манипулатор е специалистът от село Плоски, не може да му се отрече.. Де да беше и толкова добър треньор.. ТУМОР за ЦСКА е Младенов и колкото по-бързо се освободим от него, толкова по-добре :idea:

ЦСКА - Мура 05 1:1

1:0 Апостол Попов 18'

1:1 Нусимир Фаич 76'

ЦСКА: Черни; Саша, Попов, Крачунов, Нилсон; Янчев (к), К. Янев (88'), Хр. Янев, Карачанаков (78'), Присо; Анисе /Макенджиев; Спрокел, Грънчов (78'), Йовчев (88')/

Мура - ЦСКА
Нещо не виждам имената на тия двамата хубавци . Много добре си спомням , че за тия мачове Стойчо бе останал без играчи , след безумното решение на ДК по случая с Анисе .Престанете да спекулирате с реакциите на Стойчо . През 2008- ма година той напусна отбора заради не съгласието си с разпродажбата на играчи . С действията си доказа , че той е една от малкото причини отбора да не е закрит ,а вие сте всичко друго , но не и фенове на ЦСКА .

Нилсон Антонио е титуляр - игра и в първия мач в Словения :idea: Тенгариня вече е в отбора (1 или 2 седмици преди мача беше взет), а защо не играе и не е в групата, не помня.. Всъщност, ако не се бъркам, Тенгариня беше освободен чак през зимата..
Изображение

Изображение

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 23 авг 2014 23:54

Пиша последно мнение в този форум,защото вече не намирам смисъл,даже бях решил още от онези дни да спра,но след поредната порция дебилизъм се реших на последно мнение.Не ми пука,как ме наричате говедо,подлога на боклуците,трол и какво ли още не.Многократно заявих,че си направих регистрация тук заради хулите срещу Аспарух Никодимов,многократно ви се каза,че той беше подведен от боклуците,а и практически всички тук сте наясно,че ''ЦСКА Радомир'' нямаше,как да се случи без подкрепата на привържениците.Аз още в началото казах,че съм категорично против започване от долни дивизии,чистилища и т.н.ЦСКА може да бъде спасен,примера в света много,клубове имат милионни дългове,които обаче поетапно се намаляват и се води конкретна политика за спасяването на клуба от маркетингова,в която участват феновете до трансферна.Днес Чезари зададе много логичен въпрос към лупи:При положение,че знаеше за всички тези дългове,които ще изкачат едни след други,защо подписа споразумението?Ами защото продължаването на живуркането на ЦСКА е неговият шанс да се появява в медиите и да си изгради имидж на спасител.Многократно ни се натяква на различно мислещите,че лупи единствен се бил нагърбил,аз пък съм сигурен,че щяха да се появят и други хора.Аз за разлика от вас обаче имам достойство и немога да плюя на него,като гласувам доверие на лъжеца-демагог лупи,а всъщност Стойчо почти не му отстъпва в демагогството и пламенните речи.Няма как да се изплюя върху себе си,след като 2008г този човек ми съсипа мечтата,немога да повярвам на един комунист,който цял живот само лъже.Понеже изтъквате страшната лоялност и любов на Стойчо към ЦСКА,питам защо Стойчо като един милеещ за клуба човек,като видя какво представляват боклуците,защо един път не излезе пред обществеността и не каза,че те копаят гроба на ЦСКА,а през цялото време и тогава се правеше на мъченик,световен заговор срещу него,както и сега.Защо не каза,аз не искам Тенгариня и Нилсон Антонио макар,че аз си имам своите съмнения,че точно той ги доведе,но ок да приемем,че титан са ги довели,ееее защо като е такъв борец за доброто на ЦСКА,не опита да настрои общността срещу титан?Вместо това се мазнеше на гърнето,че бил страхотен президент на ЦСКА.Макар,че като се замисля,какво ако го беше направил?Вие нищо нямаше да направите,абсолютно нищо.Щяхте да го подкрепите от форума или от фейсбук.Защо не излезнахте на протест срещу уволнението му от титан?На Армията зимата на 2013 бяхме 4-ма човека на 20 см сняг,а вие сте драскали във форума.Същият ден ''месията'' Стойчо го чакахме 2 часа пред Васил Левски в очакване да разкрие злоупотребите,но той не каза нищо,защо ли?Може би защото имаше да получава неустойка от тях.
След като сме финансово зле,защо се продължава с комисионните?Селекцията не е 0 лв драги ми,фенове.
Наистина жалко,много жалко за ЦСКА,но си има закономерности на този свят и нашата е,че с такива фенове никога,никога ЦСКА няма да пребъде,казвам го с огромно съжаление,но това е положението.Съветвам и другите хора,които са на моето мнение да се откажат да ви набиват истината в главите,защото няма никакъв смисъл.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 24 авг 2014 00:17

Тик-Так1892 написа:Понеже изтъквате страшната лоялност и любов на Стойчо към ЦСКА,питам защо Стойчо като един милеещ за клуба човек,като видя какво представляват боклуците,защо един път не излезе пред обществеността и не каза,че те копаят гроба на ЦСКА,а през цялото време и тогава се правеше на мъченик,световен заговор срещу него,както и сега.Защо не каза,аз не искам Тенгариня и Нилсон Антонио макар,че аз си имам своите съмнения,че точно той ги доведе,но ок да приемем,че титан са ги довели,ееее защо като е такъв борец за доброто на ЦСКА,не опита да настрои общността срещу титан?Вместо това се мазнеше на гърнето,че бил страхотен президент на ЦСКА.Макар,че като се замисля,какво ако го беше направил?Вие нищо нямаше да направите,абсолютно нищо.Щяхте да го подкрепите от форума или от фейсбук.Защо не излезнахте на протест срещу уволнението му от титан?На Армията зимата на 2013 бяхме 4-ма човека на 20 см сняг,а вие сте драскали във форума.Същият ден ''месията'' Стойчо го чакахме 2 часа пред Васил Левски в очакване да разкрие злоупотребите,но той не каза нищо,защо ли?Може би защото имаше да получава неустойка от тях.
След като сме финансово зле,защо се продължава с комисионните?Селекцията не е 0 лв драги ми,фенове.

Ето за това става дума, но няма кой да те чуе - когато хората почти до религиозна истеричност са стигнали в преклонението пред своя идол, опитът да ги изтръгнеш от тяхното опиянение е обречен на провал :idea: Въпреки това винаги е хубаво да има някой, който като форумен идиот да повтаря до втръсване, че нещата не са такива, каквито изглеждат - един да прогледне, пак е нещо ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 авг 2014 00:27

@Тик-Так1892
Отговарям ти само защото това е твоят последен пост.И така приемам,че всичко казано от теб е вярно,но не разбрах в какво обвиняваш Лупи,Стойчо,Манджуков и сие?Искаш да не се бяха появявали,така ли?ЦСКА умира и се появява нов или какво?Ако не се появи нов ЦСКА,а продължим с този в зоните дълговете остават ли?Ако остават (никой не опрощава дългове за това,че си в долна дивизия),кой ще ги изплаща?Наистина не разбирам какво искаш.Опиши ми съдбата на ЦСКА без появата на Томов,Младенов,Манджуков и сие!Просто искам да разбера за какво се бориш.
п.п.
Надявам се след днешната закана на Стойчо,че ако "доброжелателите" фалират ЦСКА,то той ще сформира нов ЦСКА, да ги откаже от намеренията им.Да им е ясно от сега,че това което са намислили,няма да стане.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
pafkata
Контакти:

Мнениеот pafkata » 24 авг 2014 00:47

Едно мнение и от мен по темата Лупи-Стойчо, защото като гледам сте се разделили на два лагера. За щастие само във форума, а не и на стадиона, защото там ЦСКА има нужда само от подкрепа.
Трудно е да се забрави какво направи Томов преди години. Дори невъзможно. А и сега да го считаме за спасител е смешно. Всеки ден през главата ми минават мисли как няма да получим лиценз, как ЦСКА може да спре да съществува. Но като се замисля малко повече и си казвам: "Лупи няма смелост да го направи отново това. По-скоро ще остане на улицата, отколкото да затрие ЦСКА. Защото в това положение трудно ще се намери друг, който отново да ни възкреси. А и Сашо Томов този път няма да остане жив." Последното звучи крайно и смешно, но съм сигурен, че има поне трима фенове на ЦСКА, които ще си отмъстят за отбора. И не, аз не съм от тях. Да се върнем към реалността. Томов наистина лъже, личи си му в лицето, но какво друго може да направи в такъв момент. Пари няма, задълженията са адски много, поне надежда се дава на феновете или поне на тази част от тях, които му вярват. А те не са малко. Докато я има надеждата, ще има и ЦСКА. Ясно е на всички, че и при най-малката лъжа, веднага сме готови за протест като този на мача с Марек, но това е най-малкото. Лупи трябва да получи шанс. Не му целувам задника, още го мразя, не го мисля за спасител. Но това е положението. Няма кой. Поне в момента няма. Затова нека погледнем положителните неща и подкрепяме отбора. Дано нищо лошо не се случва. А и можем да станем шампиони. Който не го вярва това, не е фен на ЦСКА. Дори миналата година съм си мислел, че може да сме шампиони...
Относно Стойчо ще се повторя, но не разбирам защо го плюете. В момента няма по-добър от него за ЦСКА. Вярно е, не пуска достатъчно юноши, взема куп чужденци, но ако ни спрат трансферите до 2016 година, ще може да ви сбъдне мечтата, ама тогава ще се питате защо ЦСКА не може да бие Левски и се бори място в първата шестица и пак Стойчо ще е виновен. А и тия десетки трансфери не са от добро. Вземат се едни смешни играчи и се търси най-добрият от тях. Някой, от когото да се изкарат 200-300 хиляди, за да се закрепи финансовото положение. И когато се продаде, се взимат нови двама и ето пак сме на въртележката.
Няколко години - 3,4, може и 5 и ЦСКА пак ще бъде ЦСКА. Да се изчистят задълженията, да се намерят спонсори, да се развият млади футболисти и да се подобри базата. Тогава отборчета като Зимбру и Мура ще ги бием с по 5-0, но има време. Сега и 5-0 срещу Марек стига. Сега и второ място и победи срещу Левски стига. Сега и Младенов е добре, та дори и Лупи. Само не мислете най-лошото, защото колкото повече го мислите, толкова повече искате да се случи. Аз обичам ЦСКА и вярвам, че отбора ще си стъпи на краката. Той дори в момента е стъпил и започва да прохожда. След време и ще тича и тогава да му мислят останалите.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 24 авг 2014 12:08

ЦСКА69, единствено Нилсон беше искат от Стойчо и то беше трети-четвърти вариант.
Общо взето онова лято единствените искани от Стойчо бяха Венков, Нилсон и Ицо Янев.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 авг 2014 13:20

Аз не разбирам към момента,кой,какво иска от Стойчо?
Отбора побеждава,играе добре и нападателно!Имаме млади футболисти в отбора,вярно не са българи ама то и подходящи няма.Всъщност има,но не и такива да ни закарат на първите места в класирането!Какво като сме били Левски?Как какво,това не може да ми осмисли сезона,но бързо забравяте тяхното превъзходство!Сега са ни абонати и това не е малко!Същото нещо и с Литекс,единствените,които ни бият навсякъде за Разград.
Не съм фен и на Лупи и едва ли някога ще стана(2008),но ми е интересно да излезе някой и да каже:Имам желание да инвестирам ....милиона в ЦСКА!Кажете ми,кой треньор ще изтърпи такъв натиск от свои и от чужди?Кой?
Какво да направим ли!?Ето,сега изскочиха 500 000 евро за тия двамата хубавци!Дайте да ги съберем!Или през сезонни карти или направо в някоя сметка!Не,ние ще стоим отстрани и ще гледаме какво става и ще си набелязваме кого да оплюваме!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2014 13:21

CSKA69 написа:
Тик-Так1892 написа:Понеже изтъквате страшната лоялност и любов на Стойчо към ЦСКА,питам защо Стойчо като един милеещ за клуба човек,като видя какво представляват боклуците,защо един път не излезе пред обществеността и не каза,че те копаят гроба на ЦСКА,а през цялото време и тогава се правеше на мъченик,световен заговор срещу него,както и сега.Защо не каза,аз не искам Тенгариня и Нилсон Антонио макар,че аз си имам своите съмнения,че точно той ги доведе,но ок да приемем,че титан са ги довели,ееее защо като е такъв борец за доброто на ЦСКА,не опита да настрои общността срещу титан?Вместо това се мазнеше на гърнето,че бил страхотен президент на ЦСКА.Макар,че като се замисля,какво ако го беше направил?Вие нищо нямаше да направите,абсолютно нищо.Щяхте да го подкрепите от форума или от фейсбук.Защо не излезнахте на протест срещу уволнението му от титан?На Армията зимата на 2013 бяхме 4-ма човека на 20 см сняг,а вие сте драскали във форума.Същият ден ''месията'' Стойчо го чакахме 2 часа пред Васил Левски в очакване да разкрие злоупотребите,но той не каза нищо,защо ли?Може би защото имаше да получава неустойка от тях.

Ето за това става дума, но няма кой да те чуе - когато хората почти до религиозна истеричност са стигнали в преклонението пред своя идол, опитът да ги изтръгнеш от тяхното опиянение е обречен на провал :idea: Въпреки това винаги е хубаво да има някой, който като форумен идиот да повтаря до втръсване, че нещата не са такива, каквито изглеждат - един да прогледне, пак е нещо ;)

Лошото ,е че при тебе и твоя форумен ортак няма изгледи за проглеждане и тука не става дума за идолигизиране на Стойчо и на Томов,а за поемане на отговорност в критичен момент,за спасяването на ЦСКА :idea: Дори и да не се получи пак ще им стисна ръка ,защото поне благодарение на тях и хората,които дават парите в момента, Клуба получи отсрочка и спечели време ,за което можеше да се случат много положителни неща,да се обединят всички армейци и да се излезе от кризата по-бързо и безболезнено,но...не било писано,по стария български обичай-орел,рак и щука,за съжаление :( :!: Говорите ми за неща станали през 2008,но сега сме 2014 и нещата се сговнясаха тотално след 2008 и ако си мислите ,че Томов и сие са виновни за сегашния хал и ако не виждате ,че се случват положителни неща в Клуба,които трябва да се поощряват,че вървиме макар и много бавно в някаква положителна посока,значи сте заслепени от омраза и някакъв криворазбран реваншизъм или пък умишлено провокирате и защитавате интересите на гробокопачите на ЦСКА-трети вариант не съществува,но както се казва -всеки да си носи кръста :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 авг 2014 13:38

Споменава се постоянно 2008,аз пък продължавам да твърдя,че тогава за подобни слабости можеха да го отнесат повечето ,да не кажа всички отбори в А група!Защо например,говедата и латекса даваха „минималната“ заплата на футболистите си ,а те караха луксозни автомобили за стотици хиляди и защо никой не обърна внимание на този очеваден и доказан факт ,за укриване на данъци,а всичко си остана просто ей така ;),защо говедата станаха шампиони с нередовния гонзо и пак всичко замря ,същото се повтаря и сега -боклуците са извършвали хиляди нарушения,някои от тях изнесени в пресата,като например фалшивия чек на Мораес и ...нищо :shock: Или и за тези факти пак трябва да псуваме и да се пенявиме срещу ръководството и Стойчо-гадиме ми се от вас ,вие не сте никакви Армейци,по-долни сте и от говедата :x
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 24 авг 2014 14:27

Много красиви думи-обединение на всички,които обичат клуба.Как си го представяш това?Тук във форума има различни
сравнително умни и с две очи,други с едно,трети слепи като къртици.Как може да имат едно мнение?Или правилно е това,което казва ръководството и треньора.Та нали,точно той каза"който не мисли като мен да си гледа работата"Той
първи отхвърля всякакъв диалог.Ти лично,наясно ли си въобще какво става в клуба,та ръкопляскаш?Ами ако всичко е
плод на измами и нови задължения.Само в предишния режим ни налагаха еднакво мислене.Някои тук продължават да
живеят още в онези времена.Замеряте с камъни всяко мнение различно от вашето.Та пак питам-как го виждаш?

Върни се в “ЦСКА”