Бях написал километричен пост, но за съжаление скапаният форум на гонг.бг се прецака и постът се затри.
Нямам нерви да пиша всичко отново, само най-важното в резюме -
Всички плюят колко слаб, трагичен и безпомощен е бил Лудогорец при гостуването на Стяуа при едва 2-я мач на Г. Дерменджиев начело на отбора, но явно има много късопаметни и слабоумни хора, които вече са забравили при 3-я мач на бай Стоьо Ви Стоев в евротурнирите миналата година по това време в Белград какъв мач-трагедия изнесе Лудогорец с/у Партизен , който отиваше на 0-0, но лудите биха с дузпа накрая.
Сега отнов в един мач , клонящ към 0-0 , загубиха след грешка от липса на концентрация в края с 0-1.
С две думи Лудогорец изнесе доста по-качествен мач с/у Стяуа - макар и загубен с 0-1 - отколкото победата миналата година с 1-0 с/у Партизан в Белград.
2.
Защитата беше много солидна - нито 1 опасност след центриране от статично положение или корнер, спомнете се какви голове пуснаха Лудогроец срешу Ботев и Партизан
След центрирания от корнер по 2-ма души непокрти в малкия пеналт на далечна греда - просто без думи.
"Физкултурникът" Дерменджиев явно коригира проблема овреме
3. треньорчето на Стяуа е пълен некадърник - беше се наакал тотално по време на мача, хубаво , че дойде 88-та мин, иначе можеше и да полудее
Гледах му внимателно реакциите - тотален спек и очаквам в София да лъсне пълната му треньорска несъстоятелност
След мача ми стана съвсем ясен - идвали в София да играят за победа,
Айде бе, сериозно
Стяуа ще представят нова версия на вечната беге класика "Опълченците на Шипка"
Гъ(ду)лка ще пусне 11 опълченеца (опс защитника) в малкото наказателно поле и пред него и ще чака на контраатака да направят нещо
Ще гледаме 2-ра версия на мача Лудогорец-Партизан отпреди месец с единствената разлика, че докато са свежи румънците ще направят с една идея по-остри 2-3-4 контраатаки и след това ще се окопаят здраво и надълбоко в очакване на последния съдийски сигнал
Много е важно стадионът да е фул и да подкрепя от 1-та до последната минута нашите.
Да почувстват подкрепата на трибуните и да покажат най-доброто от себе си. Те го могат и ако публиката се покаже като 12-ият играч на терена аз нямам никакви притеснения за мача. 1-0 е един съвсем вероятен приемлив резултат, който може да постигне Лудогорец на своя земя.
За Стяуа няма да играят Флорин Гардош, продаден, централен защитник
Танасе също е аут,
плеймейкърът Сънмартян е 34-годишен пенсионерин, ще го нагънат яко нашите и в 60та мин. вече ще е свършил и ще гроги
Най-добрата новина за Лудите обаче без съмнение е липсата на Чипчиу - много опасен и повратвлив нападател
без него Стяуа ще са много беззъби напред
Видяхме го префаленият КЕшериу с 6 ггола в 1 мач - сакат инвалид, който не може да си спре топката.
Най-важното е да не се тръгва на юруш от 1-та минута, да се играе умно и разумно, както казва 1 човек
Лудогорец няма да връща 2 или 3 гола , а само 1, така че трябва хладнокръвно и спокойно да се контролира мача и да се изчака сгодния момент
Не бива да се допуска в никакъв случай гол дори при 0-0 в 90-та мин има шанс
"Физкултурникът" Дерменджиев е напълно прав, че и този мач както 1-ят ще е тактическо надлъгване , а не надиграване.
А аз съм сигурен, че треньорският гений на тандема Дерменджиев-Чечу Генов ще се прояви в този мач и ще разкъса румънската Гъ(ду)лка
Четох по форумите мнения , ч Актобе са създали и изпуснали много положения с/у Стяуа в домакинския си мач, завършил 2-2
Лудогорец е по-класен отбор, така че би трябвало да се представи по-добре от казахските степни аматиори
За финал е добра идея бай Киро да се опита да фане съдията
Може да си го позволи - сделката трябва да включва червен картон за играч на гоститие или дузпа за нашите
А най-добре и двете - така шансовете за успех се увеличават до 99 .99 %
ЛУДОГОРЕЦ САМО ПОБЕДА , УСПЕХ