Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: "Да спрем байганьовщината в българския футбол"

Мнениеот _RoKi_ » 28 ное 2009 13:43

Cesc Fabregas написа:
Левски София написа:Ние тук си пишем, но на кой му пука от БФС ?

То е ясно, че на никой :!: :roll: И вчера го написах, в крайнасметка ние сме просто фенове, от нас нищо не зависи. Вие кво мислите, че в Англия като пишат във форума, и тамошната ФА им обръща някакво внимание ли? Ако смятате така, жестоко се лъжете ;)
Ами докато говориме,а не действаме,нищо няма да се промени.Те нещата от само себе си нямак как да се оправят 8-)

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 13:45

_RoKi_ написа:
Cesc Fabregas написа:
Левски София написа:Ние тук си пишем, но на кой му пука от БФС ?

То е ясно, че на никой :!: :roll: И вчера го написах, в крайнасметка ние сме просто фенове, от нас нищо не зависи. Вие кво мислите, че в Англия като пишат във форума, и тамошната ФА им обръща някакво внимание ли? Ако смятате така, жестоко се лъжете ;)
Ами докато говориме,а не действаме,нищо няма да се промени.Те нещата от само себе си нямак как да се оправят 8-)

Конкретно предложение имаш ли? :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 ное 2009 13:45

Klaatu написа:
Левски София написа:Имаше и дузпа за Левски, която не беше свирена още през първото полувреме...

Което не променя факта, че в някои ситуации ощети сериозно Литекс. Няма никаква логика да не свири очевидните неща в полза на Литекс, ако е поръчков, защото никой не може да му държи сметка за тях. По този начин би изпълнил поръчката и същевременно би се застраховал от критики.

Айде, ако твърдите, че съдята е свирил слабо, ОК (макар че в негова полза може да се каже, че мачът беше труден за свирене), ама твърдението, че е изпълнявал поръчка, е съшито с бели конци.

Нали знаеш, че ако не се свири ЗА тях, то нещо не е наред. Всъщност е вярно - ако Левски и ЦСКА не са подпирани от съдиите, има нещо много гнило :lol: Майтапа настрана, ама толкова сте свикнали да ви подпират всеки един път, когато имате нужда, че още при първата случка да се свири равно, или за другия отбор, оревавате света. Казаха ви го - га ядохте баницата ни ривахте, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Freelancer
Контакти:

Мнениеот Freelancer » 28 ное 2009 13:53

На калпавия му пречат :!:
Aко Левски бяха толково силни, колкото претендират, че са, да си бяха били с 2- 3:0, справка:
UEFA Champions League
Season 1995-1996
Group phase (Group D, second leg)
November 22, 1995
REAL MADRID vs. AJAX 0:2
По- възрастните сигурно добре помнят мача и съдийската помощ в полза на Р. Мадрид.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Левски-Монтана 28.11. 19:00 Ринг БГ

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 ное 2009 13:53

2-0 за нас ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 28 ное 2009 13:54

Винаги ми е било много смешно, когато един от двата "гранда" реве от съдията. Левски и ЦСКА да плачат от съдии!!! По-голяма нелепост няма!!! Двата най-подкрепяни от съдиите отбори. Двата галеника на всички власти. Е просто нямам думи.. Срам и резил за вечно глезените наши величия.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

XARHTNA
Контакти:

Мнениеот XARHTNA » 28 ное 2009 13:55

За всички които много бързо побързаха да плюят! Не ми дреме кой какво си мисли! Аз съм си казал мнението и за разлика от голяма част от Вас съм се аргументирал! Причината да се изкажа по този начин е, че ми омръзна винаги когато губим да ТЪРСИМ ВИНАТА ДРУГАДЕ! И мен ми е тъпо, че не победихме, но повече виня наш'те защото реално бяха слаби отколкото съдията! Спирам да коментирам повече по темата!

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: Батков: Вадя Левски от А група!

Мнениеот petrof » 28 ное 2009 13:56

Перфектно! Това е много добре за всички. Определено първенството ще тръгне нагоре :lol:
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Lieutenant Randall
Контакти:

Re: Батков: Вадя Левски от А група!

Мнениеот Lieutenant Randall » 28 ное 2009 14:00

petrof написа:Перфектно! Това е много добре за всички. Определено първенството ще тръгне нагоре :lol:

И като се събудиш се завий добре, ако е необходимо си смени чаршафа :mrgreen:
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!

vacheron
Контакти:

Мнениеот vacheron » 28 ное 2009 14:01

XARHTNA написа:Разбирам че си афектиран пич ама ще ти кажа следното: СТИГА СМЕ СИ МИЛИ РЪЦЕТЕ СЪС СЪДИИТЕ! не съдиите са виновни, че ни изравниха накрая! Тоя гол си им го пуснахме отвсякъде (не коментирам дали съзнателно или не) но реално сами вкарахме вълка в кошарата! Литекс ни натиснаха, а наш'те за пореден път като пълни аматьори правеха грешка след грешка в защита! Първо Литекс удари греда след МНОГО ГРУБА грешка на Митрев, а 2 мин. по късно трима човека гледаха Нифлор и го чакаха да я ритне!...и накрая я ритна Митрев се 'намеси' и чао! Всмисъл...Съдията беше много слаб, но не ощети само Левски! Що никой не каза за 100000% игра с ръка на Йовов в нашето наказателно! Когато се опита да я спре с гърди и му се удари в ръката..стига сега! Наш'те ако бяха мъже щяха да кажат: Съдията може да ни е ощетил но ние сами сме си виновни, щото за кой ли път тоя сезон ни вкарват балъшки накрая! Да не говорим че като цяло Левски (особено през първото полувреме) БЕШЕ ТРАГИЧЕН!!!!!!!Като сме толкова по-добри да ги биеме с 3-0 и чао...Просто ми омръзна да си измиваме ръцете със съдията (независимо дали той е виновен) когато сами сме виновни, че сме загубили точки! тфа е!

+1 И Йовов пропусна да реши мача при 2:1сам срещу вратаря

Върни се в “Архив”