GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Re: Имат ли редактор статиите в gong.bg?

Мнениеот stenly » 27 ное 2009 09:30

mfca, и аз малко се пообърках, но се радвам, че все пак си ни сигнализирал. Благодаря ти, защото само така ще подобрим работата си. :)

Зидан, знам, че изискванията на читателите ни са много високи и всички ние си даваме сметка за това, НО, както винаги има НО, ако обичаш, не обиждай хората, без да ги познаваш и без да си даваш сметка какъв труд полагат и колко се стараят, за да бъде сайтът на нивото, което ти искаш, както повярвай ми и ние.
P.S. По-дълго от това изречение не успях да напиша :lol: :oops:
Модераторите не са ви враг!

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 27 ное 2009 10:08

Зидан, знам, че изискванията на читателите ни са много високи и всички ние си даваме сметка за това, НО, както винаги има НО, ако обичаш, не обиждай хората, без да ги познаваш и без да си даваш сметка какъв труд полагат и колко се стараят, за да бъде сайтът на нивото, което ти искаш, както повярвай ми и ние.
P.S. По-дълго от това изречение не успях да напиша :lol: :oops:

Най-искрено се извинявам, за това което съм написал. Далеч бях от идеята да обидя някой, просто написах коментара без да го прочета след това и въобще не съм осъзнал, че звучи по този начин.
Исках да кажа, че разбирам естеството на тези грешки и ги оправдавам. В много случаи нещо освен да се напише качествено, трябва да се напише и много бързо, което ни принуждава да използваме различни улеснения, а също така ни яде и времето, което следва да се отдели за проверка.
Случва ми се всеки ден и затова си позволих да напиша по-горния коментар.

Отново поднасям извинения, оценявам по достойнсто работата и услията на всички, свързани с Гонг и Форум–Гонг! Продължавайте в същия дух!

Поздрави, Ваш редовен читетел и коментатор във форума Зизу! :)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 27 ное 2009 12:41

ZinedineZidane написа:Най-искрено се извинявам, за това което съм написал. Далеч бях от идеята да обидя някой, просто написах коментара без да го прочета след това и въобще не съм осъзнал, че звучи по този начин.
Исках да кажа, че разбирам естеството на тези грешки и ги оправдавам. В много случаи нещо освен да се напише качествено, трябва да се напише и много бързо, което ни принуждава да използваме различни улеснения, а също така ни яде и времето, което следва да се отдели за проверка.
Случва ми се всеки ден и затова си позволих да напиша по-горния коментар.

Отново поднасям извинения, оценявам по достойнсто работата и услията на всички, свързани с Гонг и Форум–Гонг! Продължавайте в същия дух!

Поздрави, Ваш редовен читетел и коментатор във форума Зизу! :)

Радвам се, че се разбираме с половин дума. Пожелавам ти приятен ден и лека работа и на теб :)

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Gunners » 27 ное 2009 14:18

Така е по-добре, иначе де да беше вярно, че ще отсъства само 3 седмици :roll:

Поздрави на екипа, който се занимава със сайта, при мен няма новина от "Футбол Свят", която да остава непрочетена. ;)
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 ное 2009 12:58

http://gong.bg/view_article.php?article_id=105041
В сряда нигерийският национал игра за вълците при победата с 2:1 над ЦСКА Москва в Шампионската лига и дори се отчете с асистенция за успеха, който дава шансове на Волфсбург да се класира за осминафиналите.

Не стана ли точно обратното ;) Волфсбург загуби мача в Москва и сега трябва да се постарае срещу селяните от Манчестър в Германия. ;)

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 28 ное 2009 19:54

unist_gp, както винаги си изключително точен и прецизен! :) Поправено!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 29 ное 2009 16:56

unist_gp написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=105041
В сряда нигерийският национал игра за вълците при победата с 2:1 над ЦСКА Москва в Шампионската лига и дори се отчете с асистенция за успеха, който дава шансове на Волфсбург да се класира за осминафиналите.

Не стана ли точно обратното ;) Волфсбург загуби мача в Москва и сега трябва да се постарае срещу селяните от Манчестър в Германия. ;)

Не го знам вече, колко е прецизен и точен, но ако продължава с тези обиди ( селяни и т.н. ), ще му осигуря време да изучи терминологията, още повече, че мисля, че се разбрахме по този въпрос и някои хора трябва да си държат на думата!!!!! :evil:

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 29 ное 2009 23:17

http://gong.bg/view_article.php?article_id=105379 - "Блатер призна, (че е подкрепя)? Анри след играта му с ръка"!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 30 ное 2009 09:46

mfca написа:http://gong.bg/view_article.php?article_id=105379 - "Блатер призна, (че е подкрепя)? Анри след играта му с ръка"!

Уместна забележка, поправена след това :)

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 04 дек 2009 10:13

http://gong.bg/view_article.php?article_id=106121

"Вторият от Мондиал 2010 ще спечели 14,5 милиона лири, а всички участници в турнира ще получат допълнителни 600 лири, с които да покрият разходите по приготовленията."

Дали със 600 лири се покриват разходите? :) Участниците са националните отбори по футбол и мисля...т.е. може би е изпуснато "хиляди"!

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”