Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Всичко за кризата и напрежението в Украйна

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 01:30

Не се излагай, бе човече...Нямало аналог !? Американците да не би през годините да са яли доматите с корените ? На какво основание твърдиш, че Русия е по-силна от САЩ ? Да не би , Русия да се е доказала през годините като по развита, цивилизована, технологична и т.н. ? САЩ е номер 1 във всяко едно отношение и аз мога да го докажа с аргументи, а не с болни фантазии. Образование, Здравеопазване, Армия , Икономика , Човешки права и т.н. и т.н.

На какво основание твърдиш, че Русия няма аналог ? Ама ми говори с факти, а не с някакви патоси и глупости.

Много се надъхваш за хипотетичната Трета Световна Война, много войствено го раздаваш, подиграваш се на Запада, ама моли се твоите мечти да не станат реалност, защото ще има 2-3 бомбички и ще видиш Кремъл на пепел, естествено най-голямата цена ще платят обикновените руски граждани.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 02:39

Дунав ;)

http://youtu.be/KtWfTUzPZeE
Слушай столовата ;)
Алексанър Велики! Те така е и с Г .за!Обичайте ЕС :( !
На Русия не и пука!
Последна промяна от FLANKER на 23 авг 2014 03:12, променено общо 2 пъти.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 02:58

Война,Дунав ,война
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 23 авг 2014 03:15

http://www.vbox7.com/play:c02fef2b0b
Господ да ни е на помощ!
Това ще се изсипе върху България!
Маккейн,няма как да го спре!
Това е само учебен център !
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:10

dunavfc написа:Не се излагай, бе човече...Нямало аналог !? Американците да не би през годините да са яли доматите с корените ? На какво основание твърдиш, че Русия е по-силна от САЩ ? Да не би , Русия да се е доказала през годините като по развита, цивилизована, технологична и т.н. ? САЩ е номер 1 във всяко едно отношение и аз мога да го докажа с аргументи, а не с болни фантазии. Образование, Здравеопазване, Армия , Икономика , Човешки права и т.н. и т.н.

На какво основание твърдиш, че Русия няма аналог ? Ама ми говори с факти, а не с някакви патоси и глупости.

Много се надъхваш за хипотетичната Трета Световна Война, много войствено го раздаваш, подиграваш се на Запада, ама моли се твоите мечти да не станат реалност, защото ще има 2-3 бомбички и ще видиш Кремъл на пепел, естествено най-голямата цена ще платят обикновените руски граждани.

Те точно с това искам да го докажеш :lol: Образование ли, човешки права ли, армия ли, икономика ли и т.н. :lol: :lol: :lol: Я се спри бе момче :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 04:16

И да се правиш на оригинален файда никаква, фактите са такива, приемаш ли ги или не ми е през оная работа, върви доказвай обратното...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:17

dunavfc написа:И да се правиш на оригинален файда никаква, фактите са такива, приемаш ли ги или не ми е през оная работа, върви доказвай обратното...

Чакам те, давай фактите :lol: ....и аргументите :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 04:24

Не е нужно човек да е бавноразвиващ за да разбере, защо САЩ е номер 1 по тези показатели. Дай ми аналогия със страна с по-добри университети , колежи , гимназии , болници , медицински центрове и т.н. Покажи ми коя страна има по-голяма икономика от САЩ, сравни армиите на САЩ и Русия, посочи ми друга страна в историята на човечеството , която от самото начало на своето съществуване до ден днешен е управлявана изцяло от волята на народа, без монархия, без абсолютна власт, без диктатура. Демокрацията е синоним на САЩ, така е и така ще бъде винаги. Ако не си съгласен разпитай милионните имигранти, които ежегодишно се втурват в САЩ да си търсят късмета.

Ако, трябва да бъда изцяло обективен, единственият показател по който САЩ отстъпва е престъпността.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 авг 2014 04:36

САЩ е номер 1 във всяко едно отношение и аз мога да го докажа с аргументи, а не с болни фантазии. Образование, Здравеопазване, Армия , Икономика , Човешки права и т.н. и т.н.

!. Тъпи- та тъпи ;) Ако не си син на конгресмен или миллиардер, едва ли ще завършиш качествен иниверситет ;) Колко процента от населението им са висшисти и колко от тези висшисти получават качествено образование :?:
2. Имат качествено здравеопазване, защото имат кой да ги разболява, имат големи корпорации, които произвеждат лекарства и трябва да се пласират ;)
3. Колко войни имат водени на собствена територия и защо :?: А колко от всички водени от тях войни имат спечелени :?:
4. Какъв дълг имат :?:
5. Фъргюсън :!:

П.П. Лека вечер :lol: За домашно до утре :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 23 авг 2014 04:39

Сериозно очаквах доста повече....
Още с първият си отговор ме срази, затова и не мисля, че има смисъл да продължаваме нататък ;)

Върни се в “Архив”