Какво правят тези двамата с Домусчиев?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

orlando7
Контакти:

Re: Какво правят тези двамата с Домусчиев?

Мнениеот orlando7 » 22 авг 2014 21:23

e4sy написа:Може би заради мача с румънците , все пак Локо имат доста фенове , една маршрутка ще стигне :mrgreen: :mrgreen:

Ето типичен пример на блокиран пилешки мозък! Иска да каже нещо, ама капацитета на клетките му малък и нищо не става!

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 23 авг 2014 00:33

Син до гроб_ написа:Тоя Стойне Манолов е ебахти мангала мазен!

Хибрид между Шуменския Деко и инженер Иванов, само че и на двамата отдавна им личи, че са от "скъпата" боя! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 23 авг 2014 09:21

russia написа:
Син до гроб_ написа:Тоя Стойне Манолов е ебахти мангала мазен!

Хибрид между Шуменския Деко и инженер Иванов, само че и на двамата отдавна им личи, че са от "скъпата" боя! :lol: :lol: :lol:

повечето мангалчета в България са руси/по точно изрусени/.да ама джуките и очите няма как да променят.
та по темата ,аз "приятелю" съм рус със сини очи,а не изрусен или от руссиа!?
и най важното съм ЛЕВСКАР.

e4sy
Контакти:

Мнениеот e4sy » 23 авг 2014 15:24

orlando7 написа:
e4sy написа:Може би заради мача с румънците , все пак Локо имат доста фенове , една маршрутка ще стигне :mrgreen: :mrgreen:

Ето типичен пример на блокиран пилешки мозък! Иска да каже нещо, ама капацитета на клетките му малък и нищо не става!

Казало лайното и паднало в дупката :mrgreen: :mrgreen:

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 23 авг 2014 15:56

e4sy написа:
orlando7 написа:

Ти дупка ли ползжаш? Евала!!За сведение има по модерни места,наричат се тоалетни,селчо!

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 23 авг 2014 16:16

CS -KA -KA написа:докато този мошеник Домуса не е в затвора футбол в БГ футбол няма да има ,този бандит само уговаря мачове на поразия !

Ами да, преди 5-6 години,когато Домусчиев още го нямаше във футбола ни,нашите клубове мачкаха всичко в Европа,а първенството ни беше най-честното в света :lol:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 23 авг 2014 21:03

http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... bor-293867

E слушайте Жоро Марков и ще разберете *какво правят тези двамата*.

Жалки сте...

годе

Мнениеот годе » 24 авг 2014 09:10

orlando7 написа:
e4sy написа:
orlando7 написа:

Ти дупка ли ползваш? Евала!!За сведение има по модерни места,наричат се тоалетни,селчо!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2014 10:42

orlando7 написа:
e4sy написа:
orlando7 написа:

Ти дупка ли ползжаш? Евала!!За сведение има по модерни места,наричат се тоалетни,селчо!

И в тях няма дупки, нали :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 24 авг 2014 15:26

И какво стана накрая?! Май точно каквото прогнозирах ;). Мач си имаше, Локо играха така, както не съм ги виждал скоро (за което ги поздравявам), нямаше и грам следа от уговорки.. Е, ще се извинят ли сега тези, които написаха куп глупости предварително?! Не, сигурен съм. Покрили са се като мишоци и чакат пак удобен момент да изпръскат Домусчиев с помия. А човека вижте какви ги върши?! http://gong.bg/bg-football/a-grupa/ludo ... eca-293932 Освен, че създава необходимите условия и дава не малко пари за да може Лудогорец да играе футбол и да говорят за него и България с хубаво, човека дава и пари за нуждаещи се деца или изпаднали в беда хора (скоро преведоха пари и за лечението на Живко Господинов от Спартак Варна, а и не само..) А наплюйте го пак! Колко са като него? От Варна съм, от Черно море съм, но.. респект за футболни собственици като него! Аз съм сигурен, че ако беше собственик на ЦСКА и се грижеше така за него, както за лудите.. щеше да е най-хубавия, ама като не е... за затвора бил?! И не е нужно да си платен, че да кажеш очевидното... Колкото повече като него в Бг футбола ни, толкова по-бързо ще излезем от кризата и ще вдигнем нивото.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Локо София”