MuFc1878 написа:Това вратарче на Марек го е играл мача на точен....какви са тия голове от 30/40 метра![]()
![]()
Мач ли има бре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Това вратарче на Марек го е играл мача на точен....какви са тия голове от 30/40 метра![]()
![]()
modor написа:Мач ли има бре
hajitsu написа:Кашчей написа:hajitsu написа:Имам едно въпросче към господата:
[wrapimg=]http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/Balotelli-Why-Always-Me-500x293.jpg[/wrapimg]
Щото не ти стига мощността на процесора, за да знаеш кога и какво да пишеш!
Добър фотошопски опит, но си пропуснал нещо важно при "лепенето" на емблемата!
Ти още ли продължаваш да мислиш, че аз произвеждам фотосите?!
В оффтопика има линк към оригиналната статия. Имаше и клипче от съдебната зала. Или ще кажеш, че и клипчето е мой монтаж?
MuFc1878 написа:modor написа:Мач ли има бре
Пускай Ел Класико по Диема
Кашчей написа:hajitsu написа:Кашчей написа:hajitsu написа:Имам едно въпросче към господата:
[wrapimg=]http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2011/10/Balotelli-Why-Always-Me-500x293.jpg[/wrapimg]
Щото не ти стига мощността на процесора, за да знаеш кога и какво да пишеш!
Добър фотошопски опит, но си пропуснал нещо важно при "лепенето" на емблемата!
Ти още ли продължаваш да мислиш, че аз произвеждам фотосите?!
В оффтопика има линк към оригиналната статия. Имаше и клипче от съдебната зала. Или ще кажеш, че и клипчето е мой монтаж?
Сладур.. Ти наясно ли си, че и в клип могат да се лепят разни нещица по дрехите на хората, по колите, по сградите![]()
Всъщност да, видях, че не е твое творение, което не го прави различно от фалшиво. Мога да ти дам еди елементарен урок, но не заслужаваш.
ПП- Емблемата на шапката е "залепена" много профански!
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Eй.. и трите ни гола бяха страхотни, ама тоя на Кукоч е трепач.
modor написа:Red_Girl написа:Eй.. и трите ни гола бяха страхотни, ама тоя на Кукоч е трепач.
Защо няма скандирания?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Eй.. и трите ни гола бяха страхотни, ама тоя на Кукоч е трепач.
Защо няма скандирания?
Мълчалив протест, щото още не е готов сектор Г. Тва е само за мен, ама бях навън и забравих, че днес играем..![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта