Gordie94 написа:Betchualeng Arnaikem написа:Gordie94 написа:Напълним ли стадиона , Лудогорец е в групите.
Отбора на Стяуа няма да се впечатли от пълния стадион. Не е като да не са играли в подобна обстановка.
Gordie94 написа:След по малко от седмица България може да има представител в Шампионска Лига.За целта обаче трябва да се напълни стадион Васил Левски в подкрепа , ако не на Лудогорец , то на България.
Аз пък мислех, че трябва Лудогорец да победи с 2 гола Стяуа или да стигне до дузпи и победа при изпълнението им.
Публиката е 12-ия играч.Дали ще се впечатли Стяуа незнам , но ще даде криле на нашите играчи , както бе срещу Лацио.Стяуа са преодолим отбор , 2 гола разлика ако ти се виждат много , явно не си гледал Лудогорец срещу Лацио и ПСВ.
Гледах мача в Холандия в реално време, останалите на запис и при това ги гледах в детайли, както си ми е навика да опитам да обърна внимание на всичко в даден мач. Мисля, че Лудогорец не се влияе чак толкова от публика. Което понякога е предимство. Успешните мачове срещу Лацио и ПСВ са дело колкото на нужната доза късмет, толкова и на качества на играчите, не на други фактори.
Пред пълен Васил Левски да речем Владо Стоянов направи един от слабите си мачове - срещу Лацио.
Пред многобройната публика на Стяуа той се изяви великолепно. Да не искаш да кажеш, че е бил мотивиран от румънските фенове :D