Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Ми смотана е, ти да не си мислиш, че е някакъв много готин град 

[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
- modor
- Контакти:
rhaegar написа:modor написа:rhaegar написа:modor написа:rhaegar написа:Цяла София е смотана, ае мир да има
Всеки път когато си измиеш колата......пустинен дъжд да я вали![]()
Taka кълне ли се бе
Ае нема.... от мен да мине. Ама трябва да черпиш бира тогава
Kaто дойдеш на ски
Значи минаваме на вино

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
- Red_Girl
- Контакти:
Добро утро!Чудя да се дали не се радвам, че няма да правим трансфери. Така поне ше задържим отбора по-дълго от една година.
И няма да идват секви идиоти.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

daduradam написа:Ми смотана е, ти да не си мислиш, че е някакъв много готин град
Ми от 16 години живея тук (откакто съм роден

- JackPackage
- Контакти:
Red_Girl написа:Добро утро!Чудя да се дали не се радвам, че няма да правим трансфери. Така поне ше задържим отбора по-дълго от една година.![]()
Синята ФИФА!

Има директива и тук - да играете с тези некадърници за 1.5г....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
- Red_Girl
- Контакти:
JackPackage написа:Red_Girl написа:Добро утро!Чудя да се дали не се радвам, че няма да правим трансфери. Така поне ше задържим отбора по-дълго от една година.![]()
Синята ФИФА!![]()
Има директива и тук - да играете с тези некадърници за 1.5г....
Мен ми харесват някои от тия.. Почнахме и да махаме по някой, което ме устройва, но случихме. А и все пак са свободни агенти. Президента, вратарчето и още 2-ма дет им забравих имената хич не са лоши.

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Президента
Иначе верно са читави и той и вратаря. Другите-1 към 1 с нашите хубостници.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Dani написа:daduradam написа:Ми смотана е, ти да не си мислиш, че е някакъв много готин град
Ми от 16 години живея тук (откакто съм роден) и мен града ме радва. Единственият проблем е мръсният въздух. Но като инфраструктура няма по-добър град.
Не знам кое те радва, градът е пълен със селяци, мръсен въздух, задръствания, ако съдиш по сградите можеш да стигнеш до извода, че е паднала атомна бомба в тоя град.Може и да има хубави квартали, но като цяло е много зле.Пловдив е същата работа, но е по-малък като град.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
rhaegar написа:Президента![]()
![]()
![]()
Тоя Буш не е лош. И Кукоч.
Само Левски!
Dani написа:daduradam написа:Ми смотана е, ти да не си мислиш, че е някакъв много готин град
Ми от 16 години живея тук (откакто съм роден) и мен града ме радва. Единственият проблем е мръсният въздух. Но като инфраструктура няма по-добър град.
Като инфраструктура София е направен за много по-малко жители. Не забелязваш ли колко тесни и претъпкани са уличките по центъра? София има много проблеми включително грозните комунистически паметници и новоизлюпените фонтани грозотии. От люлинските панелки до разбитите пътища. Градът си има много минуси, основно в инфраструктурно и културно отношение, но все пак си го харесвам.
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !