Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Съдът: Христолов да изплати 719 286 лева на кандидат-купувач

Мнениеот drogooo » 28 ное 2009 10:02

vhpvhp написа:
drogooo написа:От всичко това ми става ясно че дебелата софийска дама вообще не е искала да копува отбора ами да врътне Селския с "пропуснати ползи" от 400 000лв. и после вместо да продължи преговори и да вземе отбора си е искала само кинтата.Закъснение от 3 дни ще развали преговорите даа бе даа. Сега каде е "големия ботевист" Боби да ми обяснява врели некипели

Грешни изводи.

Ами "грешни изводи" ... Ако иска толкова да ни купи.Ето нов шанс - Селския е закъсал до дъно а на нея ще и излезне с 700 000лв по-евтино!!!

Айде сега дай ми твойте Правилни изводи,как някой се отказва за сделка за милиони при неспазен срок от два дни.И при положение яе тъпака прост Селянин променил и капитала(дето толкова го плюха всички) заради нейни искания.

Изводите са че и тя е едина мазна лойна топка дет забърса некои лев на гръб на Ботев.Лошо е че е имала подлоги в любимия ни клуб дето прокламираха коло е сериозна с намерения
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 10:07

Не позна - в тоя сценарий няма да влеза. Пиша само по темата. :) Впрочем - яко ровене е извършил колегата из архива , хвала за тая енергия ! ;) Що е овца , баламурник ... и що е вулгаризъм - има училище за тая работа,речници и т.н... Който има пропуски в образованието - не Форума е място за попълването им...

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 10:15

Далече сте от истината за мотивите им. Иначе в гнева ви има определено основание...

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 28 ное 2009 10:21

vhpvhp написа:Далече сте от истината за мотивите им. Иначе в гнева ви има определено основание...

Вземи ги кажи, та да станем и ние по- близо! Не разбирам какво толкова одобряват феновете на една перачка на парите на Доган? Явно има някакви цели, които няма да имат нищо общо с интересите на отбора и целият и интерес към Ботев ще е до време. Между другото, като ти чета последните мнения, ме навява мисълта, че се превръщаш в говорител на Б. Димитров /лично мнение/.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 10:36

Говорител съм само на себе си. Имам късмета да работя на мениджерско ниво в чужда компания ,получавам прилична за БГ заплата ,и не завися нито от Кръстева , нито от Боби Димитров ,нито от Христолов , нито от Серджо... Така че всичко ,което пиша за любимия си отбор БОТЕВ в интернет , е само мое мнение. Понякога взимам и мненията на приятели ботевисти , които уважавам , и на които вярвам... Това за уточнение. Какви са целите им , питаш ? Ами Шейкъра в най-общи линии е казал - да се печелят пари от БОТЕВ . В това няма нищо лошо , още повече всички са убедени ,че специално от БОТЕВ ПФК може да се печели! /Разбира се първо трябва да се налее/ Но има и още нещо ,което може да се печели чрез БОТЕВ - имидж. Тия хора разбират от този бизнес . Доколко разбират от футбол е друг въпрос...
Последна промяна от vhpvhp на 29 ное 2009 19:05, променено общо 1 път.

Neo M
Контакти:

Мнениеот Neo M » 28 ное 2009 10:47

vhpvhp написа:... Доколко разбират от футбол е друг въпрос...

Това е най- съществения въпрос от цялото ти изказване, на който не даваш никакъв отговор. Че пари трябва да се наливат е ясно и на малките деца. По какъв начин ще се налеят и в каква насока обаче е по- интересно. Защото от футбол в България може да се печели или от пране на пари, или по модела на Литекс, а може би в бъдеще и на Черноморец. За второто се иска много време и много пари, които обикновенно родните собственици на ФК рядко са готови да вложат. В този ред на мисли смятам, че Кръстева няма намерение да осъществи втория вариант /ако въобще реши да вземе отбора при положение, че съда окончателно и го даде/.

П.С.: Не проявявам никакъв интерес къде работиш и какви приходи имаш от това. Само за уточнение.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 10:51

Виж кво пич , аз не мога да чета мислите на Кръстева. :lol: Това надхвърля моите възможности... Айде , днес се очертава слънчев ден - излезте на някое кръчме , пийте по едно питие ,стега сте висели на комповете... :mrgreen:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 28 ное 2009 10:53

vhpvhp написа:Виж кво пич , аз не мога да чета мислите на Кръстева. :lol: Това надхвърля моите възможности... Айде , днес се очертава слънчев ден - излезте на някое кръчме , пийте по едно питие ,стега сте висели на комповете... :mrgreen:

Вярно ли, Бате? Ти имаш предел на възможностите? Не мога да повярвам...

Ти като даваш акъли да не стоим на комповете си, какво правиш ти тук?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 28 ное 2009 11:07

Eeeе не си прав! Обиждането е двустранен процес. Ако за теб, а и за мен, "Вижте какви сте овце!" не е обида, то за някой хора може да е. Отделно обиждането зависи от още доста фактори.
Ще ти дам пример. Ако нашенски "буфер" ме нарече жълтур или папагал - нищо, но ако софианец си го позволи - жална му майка.
За това става дума, а не за специален сценарий.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 ное 2009 12:42

vhpvhp написа:Не позна - в тоя сценарий няма да влеза. Пиша само по темата. :) Впрочем - яко ровене е извършил колегата из архива , хвала за тая енергия ! ;) Що е овца , баламурник ... и що е вулгаризъм - има училище за тая работа,речници и т.н... Който има пропуски в образованието - не Форума е място за попълването им...

Виж сега, прав си. Баламурник и овца не е вулгарно. Дори не е и обидно в някои ситуации. Ама когато ме нарече така без да съм дал повод, ми стана гадно рабираш ли. Просто бях защитил оптимистите, а ти си изкара заключение че те наричма идиот. Ни най-малко. Нито исках да се конфронтирам, нито да те обиждам. Вместо това получих това твое изказване към мен. Офцата румп шанкер. Нито съм офца, нито се пиша шанкер. Ай със здраве!
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”