Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

veseo
Контакти:

Re: Българите в клуба обмислят ефективна стачка!!!

Мнениеот veseo » 27 ное 2009 23:54

vhpvhp написа:
Alternative написа:Спрях да чета главните теми заради такива глупости,където пишете и се карате! :evil:

Прав си. Да пишем по темата. Предпоследния ми пост ,преди да ме репликират със заяждане , беше - че надежда има. Но тя не идва от италианците/Селския/ , а от България. Сбъдването и минава през изпадане във "В" група и вземането на клуба на безценица. Лека нощ.

Толкова си се дискредитирал (най-вече с отношение), че на подобни недомлъвки надали обръща внимание. Лека нощ.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

видолов

Мнениеот видолов » 28 ное 2009 00:54

vhpvhp написа:Трябва да се гледа два хода напред. Нещо ,което досега не правим. От информацията ,която имам - феновете имаме сметка сезона да не завърши , и да бъдем пратени във "В" . Защо ? Защото подмолни събития пъплят да се развият по такъв начин , че изпадането във "В" ще е начало на спасение за в бъдеще. За сега толкова.

предпочитам да видя св. Петър, отколкото БОТЕВ във В група.
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Съдът: Христолов да изплати 719 286 лева на кандидат-купувач

Мнениеот drogooo » 28 ное 2009 08:04

От всичко това ми става ясно че дебелата софийска дама вообще не е искала да копува отбора ами да врътне Селския с "пропуснати ползи" от 400 000лв. и после вместо да продължи преговори и да вземе отбора си е искала само кинтата.Закъснение от 3 дни ще развали преговорите даа бе даа. Сега каде е "големия ботевист" Боби да ми обяснява врели некипели
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 08:10

Да ,но за сега гледаш БОТЕВ с Президент Димитър Христолов , не Свети Петър , не "В" група...На това трябва да се сложи край , въпреки божествената вяра на група ботевисти в "италианско чудо". Трябва да имаме истински нови собственици.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 08:12

drogooo написа:От всичко това ми става ясно че дебелата софийска дама вообще не е искала да копува отбора ами да врътне Селския с "пропуснати ползи" от 400 000лв. и после вместо да продължи преговори и да вземе отбора си е искала само кинтата.Закъснение от 3 дни ще развали преговорите даа бе даа. Сега каде е "големия ботевист" Боби да ми обяснява врели некипели

Грешни изводи.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 ное 2009 08:58

Грешни според теб. Можеби грешни и според мен, но не и НЕвъзможни !!! Аз съм сигурен че на дебелата и е през гъзо за Ботев.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 28 ное 2009 09:09

Кръстева е фасадна личност. Зад нея стоят други хора. Дали персонално на нея и е през ... за БОТЕВ , или не е , това е важно все пак, но не толкова ;) По-важно е какво искат хората в сянка зад нея.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 28 ное 2009 09:16

Вхп, беше писла да се посочат обиди които си казвал тул в форума които ти твърдиш че не си!

След три месеца монотонно клатене на феновете , днес Селско-италианския лъжец най-накрая се изпразни върху лицето на редовия фен в жълто. Редовият фен е погнусен. В негово число не влизат десетината форумни мазохисти-оптимисти... Те приемат случилото се като топъл есенен дъждец

Ние сме група отчаяни безнадеждни овци...

...Любимата ни поза като фенове http://farm4.static.flickr.com/3285/270 ... 31c58e.jpg

Но разбира се върхът беше това. Което драги ми вхп си беше чиста обида и аз пледирам да си получиш заслуженото според правилника. Каквото и да ми побясняваш за мен това е обидно да ме наричаш офца, а съм сигурен че Атила пък не му е приятно да го наричаш баламурник!
Атила е единият баламурник. Другата овца е Румп шанкер , който преди две седмици ме нарече "идиот", защото се усъмних в "италианската сделка" ... Фенове - шарани

Аз никога преди това ти изказване не съм те наричал "Идиот"
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 28 ное 2009 09:59

rump_shaker написа: ........
Аз никога преди това ти изказване не съм те наричал "Идиот"

vhpvhp, мисля ти си на ход. Ако rump_shaker e прав, дължиш му извинение. Ако не е, докажи го и поискай извинение. Звучите като разумни мъже, временно обладани от силна емоция. Редно е, който е сгрешил да се извини, а другият да преглътне и да приеме извиненията.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Върни се в “Архив”