Разглеждайки днешните писания в различните теми на форума за моя любим отбор, ми дойде една идея в главата, която бих се радвал да бъде подкрепена от всички нормални и трезвомислещи привърженици на футболната игра у нас, на които вече им писна да говорят за всичко друго около този велик спорт, но не и за самите положителни емоции, които той е създаден да носи. Та какво имам в предвид?
Тук ще споменавам ситуацията в моя тим, която е аналогична в 99% с всички останали отбори от т. нар. ни елит и е обобщаваща в идеята ми, която искам да развием всички, доколкото това зависи от нас...
Вече и децата знаят, че ПФК Левски 1914 АД от няколко години е превърнат в най-долнопробен битак, в който постоянно и всичко се продава, урежда, договаря...Алъш- вериша процъфтява, защото голям процент от акциите на клуба са в завоалирана в тайнственост офшорна фирма...И изобщо кому беше нужно през 90-те години да променят закони и да превръщат тогавашните ФК във ПФК АД-та, откъдето последваха и всичките мъки и неразбории в иначе обичания спорт, наречен български футбол? Най-голямото престъпление в историята на българския спорт е именно превръщането на тези спортни организации с идеална цел, в никому необясними търговски акционерни дружества...и най-лошото е, че нито една умна кратуна в обществено-политическия живот на страната не предложи и не подхвана някаква идея и инициатива, с която да се премахне тази несправедливост...От къде на къде никому неизвестни и напълно незаслужили люде като Батков, Гигов, Маджо, ТИМ, ТИТАН (сега Лупи), доскоро Коко и прочее тъмни субекти, ще се кипрят с титлата "собственици" на съответните отбори?!...И има ли начин това да бъде променено за наше (на всички привърженици, без значение цвят и пристрастие) добро?
Ще се радвам колкото се може повече фенове на най-различни отбори да дават разумни мнения, за да може да се обединим в някаква конкретна позиция, от която да се тръгне най- сетне в правилна посока на управление и стопанисване на спортните клубове. Сега сте вие