Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Доволни ли сте от избора на Колю Спасов?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

КироВарна
Контакти:

Re: Фен тема: Колю Спасов. АНКЕТА: Доволни ли сте от избора?

Мнениеот КироВарна » 20 авг 2014 13:44

гарфилд написа:Доволен съм.Като гледам тези дето го наследиха след 2009,си мисля,че Колю изобщо не трябваше да си ходи,ама...нейсе.

Абсолютно вярно!Не че Кольо е най-добрия на света,но от тези които бяха след него,нито един не надгради над нивото от неговия отбор!Сега ще видим,какво ще направи....и дали само Кривия и Жоро са били в основата на успехите.Естествено тогава имаше и много други добри играчи.Ал.Александров,макар и съвсем млад си беше един от най-добрите български централни защитници.А Периш си беше направо находка.Да го подкрепяме и да го оставим спокойно да покаже,какво може!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 20 авг 2014 14:10

Аз, честно да си кажа, не си спомням точно защо го уволниха. Нямахме някакви плачевни резултати тогава.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 20 авг 2014 17:55

yavorescu написа:Аз, честно да си кажа, не си спомням точно защо го уволниха. Нямахме някакви плачевни резултати тогава.

Пий Селеногин!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

zeleno-beliya
Контакти:

Мнениеот zeleno-beliya » 20 авг 2014 18:37

yavorescu написа:Аз, честно да си кажа, не си спомням точно защо го уволниха. Нямахме някакви плачевни резултати тогава.

Мисля, че след гостуването ни на Берое 0:0

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 20 авг 2014 19:47

Тогава такива резултати бяха наистина плачевни ;). Освен това просто отбора, неговия, който той създаде си се разпадна. Мисля си, че новото ядро около Жоро Илиев бяха и много гъсти с Прическата и ръководството изигра най-безумния ход от ерата ТИМ - да назначи този физкултурник Прическата за треньор...ефекта беше падението в Каварна за Купата...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 21 авг 2014 00:45

Аз мисля,че тогава много хора се взеха на сериозно и решиха,че са супер звезди!!!Кольо виждаше по ясно от всички,че губи контрол над съблекалнята.Групичките около Жоро и Кривия,развалиха климата.На всички ни е известно,че започне ли делене в отбора,ако ще и световен шампион да е,идва краят на добрата игра.Това според мен беше и краят на онзи отбор.Почувства се още на мачовете с ПСВ Айндховен.Уволнението на Кольо беше въпрос на време.Сигурен съм,че той самият не е искал,да продължи!Дано този път всички са си взели поука.Аз бих им прибавил по един МОРАЛЕН АНЕКС към договорите,обвързан с финансови наказания за подривни действия.Нещо като "Закон за защита на държавата".Ако си в ЧЕРНО МОРЕ действаш само в интерес на отбора!!!Без значение,кой ти звъни и ти мъти главата!Разбира се и в България,както по света е забранено да се влиза в контакт с футболистите на други отбори,без знанието на ръководството.....но разни намирисващи на комунистически мухъл бивши грандове,не винаги се съобразяват с това!Така стана тогава и с Кривия.Забрави кой го беше отписал и кой го върна в играта!Развали нашия отбор,а и той не стигна до никъде!А който мисли,че той е редял на Кольо отбора,да си спомни каква я свърши,когато стана ръководител!!!Така или иначе,всичко е минало.Да гледаме напред!!!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 авг 2014 09:43

зеления написа:

Пий Селеногин!

Мачкахме вкъщи и бяхме неубедителни навън. Това са ми спомените от този сезон. Започнахме със загуба от Черноморец в Бургас, но после разпердушинихме Ботев. Отпадането от ПСВ беше разочарование, но надали е било основателна причина за уволнение.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 авг 2014 10:16

Когато имаш двама играчи с голямо его е трудно да няма делене на групички. Освен това имахме и нямалко интриганти вътре, такива като Електричката, които освен това си имат и своето голямо его. Всъщност всичко почна със селекцията на Кольо от лятото на 2009, дотогава Жоро и Кривия си мелеха спокойно брашното заедно, просто дойдаха прекалено много големи имена и прекалено много станаха звездите....Кольо е виновен дотолкова, че ги изпусна от контрол. Не говоря само за Алекс, но той беше най-яркия пример
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 21 авг 2014 10:23

Кой дойде тогава? Електричката, Адемар, Ели Маркеш, Керчев и Заков. От тези само Електричката беше някакво име.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 21 авг 2014 10:31

Съгласен! Но беше интригант като за 10-ма! По-лошо, лидер-интригант, а при наличието на Алекс и Жоро нямаше как да е с водеща роля. Зимата дойде и Какалов, видно беше, че не е част от колектива, а той също го раздава лошо момче и лидерче...Нека не забравяме и, че Керчев, Заков - това са абсолютни смешници, макар, че Керчев тогава не беше толкова зле преди да дойде тука. Просто Кольо обърка нещата, Кривия подвикваше на всяка тренировка по останалите играчи и то по доста вулгарен начин, това един треньор нямаше да го допусне. В отбора един човек може да казва какво ще се случва и "кой да се маха", нали така? Както и да е, просто 2009 беше пикът, а в пика се събраха крайно негативните тенденции като:
- слаба селекция
- тежка контузия на водещ играч - Юруков
- проблеми с дисциплината - Кривия
- интриги - Електричката
И на фона на всичко това един безумен ход на ТИМ да назначи като следващ треньор откровен физкултурник, който буквално разби всичко, което пое :mrgreen:

Върни се в “Черно море”