В 90% от случаите, когато пия алкохол, отпивам 2-3 глътки и после го изливам в чашата я на приятеля ми, я на друг.
А когато съм решила да се напия, да кажем с уиски, го разреждам с кола.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Айде, ново 10 ..... хем не пиела, хем когато решяла да се напие .... последно ?? Пиеш или не пиеш ?? 

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Почти не пия! А когато искам да се напия, се случва бързо. Доволен ли си сега?! 

Не съм. Искам леко подпийнала, не да се напиваш.
Иначе и аз не пия много, само по около чашка на ден .... нали казват, че е здравословно дори ?!

Иначе и аз не пия много, само по около чашка на ден .... нали казват, че е здравословно дори ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Това ти ли си на снимката? 

marchisio написа:От сърбия/сърбите мразя повече само турция/турците. Ако можех да ги nuke-на, бих го направил с усмивка на лице.
Мене индийците ме напрягат, добре че тука няма

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Да, аз съм. Пример на какво ще заприличаш още на 32, ако злоупотребяваш системно с алкохола.
Бе няма опасност да ми повлияе алкохолът, а да не говорим за цигарите.
Така да мразя и толкова лошо да ми става от тях, ама навсякъде ти димят.
Така да мразя и толкова лошо да ми става от тях, ама навсякъде ти димят.

А ароматни свещи обичаш ли ?? Загасявате светлините и се отдавате на еротични изживявания на свещи ....

К'во се хилиш, бе?
Супер яки са ароматните свещи. Имам десетки.