Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- anihilator
- Контакти:
Re: Патриоти ли сме ?
Преди да сме демократична държава какво направихме
струва ми се подписахме договор , че в Македония няма Българи е нека дружно да благодарим на другаря Димитров 
- qnko_diviq
- Контакти:
anihilator написа:Преди да сме демократична държава какво направихместрува ми се подписахме договор , че в Македония няма Българи е нека дружно да благодарим на другаря Димитров
Да и защо така се получи ?
Янко Дивия и четата му ще накажат всички врагове на България !
- anihilator
- Контакти:
Защо защото бяхме окупирани най вече ако имаш друго обяснение кажи .
- qnko_diviq
- Контакти:
anihilator написа:Защо защото бяхме окупирани най вече ако имаш друго обяснение кажи .
Незнам какво да казвам, пийнал съм си и се зачудих защо такава велика нация като нашата стигна до това положение.Чудя се защо вече ги няма истинските българи.Та ние търпяхме една година да ни управлява уродлива коалиция атака+дпс...
Повечето българи са патриоти на маса, след като са пресушили няколко оки вино и са оглозгали някое нещастно свинче или агне.
Всеки трябва да е родолюбец и да тачи българщината. Ако сам не уважаваш себе си, корените и традициите си, ти си никой и не очаквай и другите да те уважават.
След 1944-та национални предатели опитват всячески да изкоренят "великобългарския шовинизъм", но това е само един от многото им грехове към България.
Всеки трябва да е родолюбец и да тачи българщината. Ако сам не уважаваш себе си, корените и традициите си, ти си никой и не очаквай и другите да те уважават.
След 1944-та национални предатели опитват всячески да изкоренят "великобългарския шовинизъм", но това е само един от многото им грехове към България.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
Още Ботев го е казал какви патриоти сме. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Я си лЕгай бе, мушмул, ще ти дам аз едни патриоти ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Иначе, аз съм космополит човек, широкогръд ..... гражданин на света.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- qnko_diviq
- Контакти:
1982 написа:Иначе, аз съм космополит човек, широкогръд ..... гражданин на света.
Защо така ?
Защото съм човеколюб, не деля хората по раси и полове, изключая само циганите, но те не са хора все пак .... светът е едно голямо село, да седнем на една маса.