Да се върне ли в-к "Народен спорт"?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Да се върне ли в-к "Народен спорт"?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Мишок

Re: Да се върне ли в-к "Народен спорт"

Мнениеот Мишок » 20 авг 2014 19:11

viali69 написа:Беше много хубав вестник. Защо да не се върне тогава ?
Защо да не се върнат хубавите неща от миналото ?
Нима всичко по онова време беше лошо ? ...

Няма нищо лошо,и аз това пиша.Да се възстанови първо нашата истинска родина СССР,а какво е това България,ами територия от крепостни на цар Путин?!
Ах,мечти,мечти!!

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 авг 2014 19:12

damyanov1963 написа:Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.

90% от медиите са ваши. Още ли искате? :o

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 авг 2014 19:14

jirt написа:Страхотен вестник беше, но всичко с времето си..

Потребителски аватар
visentii

Мнениеот visentii » 20 авг 2014 19:29

Така е...искам да се върне бозата от 9 стотинки и кифла осморка(егати,за 50 ст. се правехме на прасета).

ПП искам списание "Жената днес" - най-хубавите фунийки се правеха от това списание :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2014 20:11

rebel написа:
damyanov1963 написа:Пускам тази тема, макар да знам, че много от младите потребители на форума ще ме нарекат - дъртак, комунист и тем подобни. Аз обаче искам да им разкажа за най-интересния и подробен спортен в-к у нас. По специално за футболния му раздел. В него имаше подробна информация и анализ на всеки кръг, с класации за играч на кръга, за отбор на кръга, за най-посетен мач, играчите се отличаваха със звездички, като на края на първенството събралия най-много печелеше купата на в-к Народен спорт, класация за спортсменство - отборна и индивидуална, и др., като не на последно място имаше и класация за Образцова спортна публика. Беше много интересен и удобен в-к, нямаше нужда да се ровиш в интернет(не че тогава имаше), за да търсиш нещо конкретно, което те интересува, просто в понеделник, четвъртък и събота си купуваш вестника и добиваш пълна информация. Мисля, че не заслужаваше да бъде спрян, заради - НАРОДЕН, по-добре да беше премахната самата дума.

90% от медиите са ваши. Още ли искате? :o

Би ли пояснил, кои са тези "наши" и останалите 10% процента на кой са?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2014 20:15

Като цяло съм против връщането на онова време, но имаше и хубави неща, които се заличиха и отрекоха, само защото са от него.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 20 авг 2014 22:57

всичко което е на народа и откраднато от капиталистите трябва да се върне на народа
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Потребителски аватар
stefani

Re: Да се върне ли в-к "Народен спорт"?

Мнениеот stefani » 20 авг 2014 23:45

Не на комунистическите парцали , наричани тогава вестници :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 21 авг 2014 00:04

CS -KA -KA написа:всичко което е на народа и откраднато от капиталистите трябва да се върне на народа

Аз може би не разбрах но някой го е откраднал вестника ли :lol: :lol: :lol: и направо ме уби това , че за да се абонирам за него ми трябва абонамент за работническо дело , още един вестник по избор и разбира се руско списание по избор :shock: и чак тогава ще имам удоволствието да го прелистя :shock:

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Да се върне ли в-к "Народен спорт"?

Мнениеот Foreigner » 21 авг 2014 00:05

Кой точно да го върне? Даже анкета има! :lol:
Утре някой ще вземе да пусне анкета: "Да ми се изоре ли нивата?". :mrgreen:
Хубавото при спортните вестници навремето беше, че за разлика от останалите съдържаха що-годе вярна информация, поне откъм резултати.
Докато четях редовно вестници (към средата на 90те) имаше оценки на играчите, даже си купувах по 3-4 вестника та горе-долу да получа средна оценка. Мачове по ТВ-то имаше рядко.

п.с. Фрапиращото в темата е признанието, че хора са крадели вестника. Доскоро всички абдали си мислеха, че при комунизма не се крадеше.
...

Върни се в “Футбол - България”