НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Blue_Lion ай наздраве !!! иначе мача свърши
бихме ви САМО с 3:1
хехехехе

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

- lauta hools
- Контакти:
Леле Бира ужас,много съжалявам
,тва е най-лошото,което може да се случи,аз пък преди 4 години загубих баща си на Коледа по супер нелеп начин,ма тва не може да се сравнява с твоето,много гадно!Катастрофите са....нямам думи и аз за малко тая седмица да загубя приятел заради това,шибана работа..... 
[center]
Раето свещено на гърдите блести,
носете го с гордост и страст,
когато загубите, нас ни боли,
но пеем ”Винаги с Вас” [/center]

PLOVDIV PEE 1912 написа:ОФФФ Биричка кво да ти кажа не знам.......живот мамка му!Случва ли са ми се много лоши работи ,но тва за което пишеш не го пожелавам на никой ................
Даа..Тези неща ще ги обсъдим някой ден,на маса.Само живот и здраве да е!Наздраве! п.п.Ебати дузпата!
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
lauta hools написа:Леле Бира ужас,много съжалявам,тва е най-лошото,което може да се случи,аз пък преди 4 години загубих баща си на Коледа по супер нелеп начин,ма тва не може да се сравнява с твоето,много гадно!Катастрофите са....нямам думи и аз за малко тая седмица да загубя приятел заради това,шибана работа.....
Така е,братле...Съжалявам и аз, за баща ти...Квото и да кажа,ти най-добре си знаеш кво ти е...Трудно е,но ...животът продължава,въпреки това.Наздраве
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- lauta hools
- Контакти:
НАЗДРАВЕ!Искаме не искаме,живота продължава!
[center]

Последно НАЗДРАВЕ на всички мисля след това да си лягам 
- Fallen_Angel
- Контакти:
plan-2012 написа:Аз съм печатар и най-редовно печатаме едни картонени тавички в които нареждат шишетата на Каменица лев , Бекс и Стела Артуа... представяте ли си какъв шок изживявам по цяла смяна .....когато само една гола опаковка да ми е пред очите
Има и по-зле - ами ако правиш кутийки за дамски прашки?...
- Fallen_Angel
- Контакти:
birabecks написа:lauta hools написа:Леле Бира ужас,много съжалявам,тва е най-лошото,което може да се случи,аз пък преди 4 години загубих баща си на Коледа по супер нелеп начин,ма тва не може да се сравнява с твоето,много гадно!Катастрофите са....нямам думи и аз за малко тая седмица да загубя приятел заради това,шибана работа.....
Така е,братле...Съжалявам и аз, за баща ти...Квото и да кажа,ти най-добре си знаеш кво ти е...Трудно е,но ...животът продължава,въпреки това.Наздраве
Другарю Бекс, изтръпнах, много съжалявам за случката... Моятя щерка е на 2 и половина...
Родена е на 2 юни, да го бях планирал, нямаше така да стане
Съжалявам,birabecks ! Съжалявам,Лаута ! Найстина няма какво да се каже,или аз поне не знам какво да кажа ! Аз ще кажа последно наздраве,за тези който остават !
Лека нощ !

Върни се в “Игри и забавления”