edmon_dantes написа: Ако тепърва започваш да се учиш, ти препоръчвам видеата-лекции на Светлин Наков. Човека си разбира от занаята. Започни със C#. Има перфектни уроци в youtube.
Най-добре да ходи в университета му.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
edmon_dantes написа: Ако тепърва започваш да се учиш, ти препоръчвам видеата-лекции на Светлин Наков. Човека си разбира от занаята. Започни със C#. Има перфектни уроци в youtube.
Tommi написа:edmon_dantes написа: Ако тепърва започваш да се учиш, ти препоръчвам видеата-лекции на Светлин Наков. Човека си разбира от занаята. Започни със C#. Има перфектни уроци в youtube.
Най-добре да ходи в университета му.
Eminem написа:Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?
Red_Pride написа:South_Park към кой език за програмиране си се ориентирал,имам един познат в София който програмира на C++,Java и Phyton и зима 4700 бона на месецСъщия пич ми каза,че имало голямо търсене на програмисти.Ако си в час заебавай пиците и направо се ориентирай към IT сектора
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Yoda_ написа:Бассссииии.....![]()
Варна, морето, сините вълни....беше Варна хубава, ама навремето.
Вече е Варна, бетона, кафявите вълни... По плажовете на 30 км. от Варна, варненци се къпят в собствените си изпражнения, които самите те изливат безконтролно в морето.
И въпреки всичко, в София е още по-голяма помия. На първо място, заради милионите цървули, които я пренаселиха.
Като пицар, със сигурност стандарта ти на живот тук ще е по-зле от сегашния във Варна.
Тцъ... мечтая си за деня, в който ще се махна от тая гняз тука, ще се оттегля на спокойствие в селската ни къща и ще стана селянин...
Накратко - стой се там пич, нямаш работа тука !
Red_Pride написа:South_Park към кой език за програмиране си се ориентирал,имам един познат в София който програмира на C++,Java и Phyton и зима 4700 бона на месецСъщия пич ми каза,че имало голямо търсене на програмисти.Ако си в час заебавай пиците и направо се ориентирай към IT сектора
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта