град София - стандарт на живот

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: град София - стандарт на живот

Мнениеот hajitsu » 20 авг 2014 20:33

Бижутера написа:
maldin1 написа:
damyanov1963 написа:Че защо му е на варненец да идва в София? Нали Варна е най-добрия град за живеене, още повече с тази професия и тези курорти хотели в и около нея?
Ей затова, защото в Бургас пицар, който работи в голямо заведение от 5-6 години взима максимум 800 лева. А тука ми говорят за някви стартови от 1000-1500 лева. ;)

ми то накрая в софия населението ше стане повече отколкото на всички други градове, събрани заедно :o :o

Екополис :shock: :shock:
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 авг 2014 20:41

Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 20 авг 2014 20:44

Eminem написа:Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?

3 милиона са само феновете на ФК "Левски". Като сложим и на другите отбори, стават поне 6 милиона! 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
чичо Сула
Контакти:

Мнениеот чичо Сула » 20 авг 2014 20:48

Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?[/quote]
Баси, там верно станаха към 3млн. 1/2 от България на едно място!
Май за едни е добре,а за други адски дразнещо цялата тази маса от хора.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 авг 2014 20:56

чичо Сула написа:Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?

Май за едни е добре,а за други адски дразнещо цялата тази маса от хора.[/quote]
Доста хора идват само да работят, а вечер си заминават, така че оставаме към 2 млн. и нещо.
Мене, ако питаш хич не ви трябва да ставате столица, негативите станаха доста повече от позитивите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 авг 2014 20:58

чичо Сула написа:Колко се наблъскахте в София ? Станахте ли 3млн. вече ?

Май за едни е добре,а за други адски дразнещо цялата тази маса от хора.[/quote]
Наистина вече не може да се диша в София от хора, но това е положението. След преброяването излезе, че сме 1,2 млн., но това е без приходящите, а колко не са се регистрирали по местоживеене - бедна ти е фантазията. Минимум сме 2 млн. Като кореняк софиянец ми е неприятно, но си давам сметка, че всеки търси по-добър живот. Честно казано нямам нищо против културните и образованите хора, които идват. Дразнят ме тъпите, нагли и некултурни селяндури (не селяни, да се прави разлика). А за циганите и турците, които налазиха да не говоря. Като дете, като видехме турчин, или циганин все едно виждахме негър - нямаше ги изобщо в София. А сега налазиха хлебарките. Но нямам против образованите, културни и трудолюбиви "имигранти". Все пак те повишават БДП-то на София. кофтито е, че наистина вече не се диша и доста софиянци си купиха къщи в селата за да им е спокойно.
Последна промяна от Red Warrior на 20 авг 2014 21:01, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2014 21:01

Red Warrior написа:Наистина вече не може да се диша в София от хора, но това е положението. След преброяване излезе, че е 1,2 млн., но това е без приходящите, а колко не са се регистрирали по местоживеене - бедна ти е фантазията. Като кореняк софиянец ми е неприятно си давам сметка, че всеки търси по-добър живот. Честно казано нямам нищо против културните и образованите хора, които идват. Дразнят ме тъпите, нагли и некултурни селяндури (не селяни, да се прави разлика). А за циганите и турците, които налазиха да не говоря. Като дете, като видехме турчин, или циганин все едно виждахме негър - нямаше ги изобщо в София. А сега налазиха хлебарките. Но нямам против образованите, културни и трудолюбиви "имигранти". Все пак те повишават БДП-то на София. кофтито е, че наистина вече не се диша и доста софиянци си купиха къщи в селата за да им е спокойно.

Ще следя дали ще се похвалиш за трети път в тая тема, че си кореняк софиянец. :lol: :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 20 авг 2014 21:02

Tommi написа:
Red Warrior написа:Наистина вече не може да се диша в София от хора, но това е положението. След преброяване излезе, че е 1,2 млн., но това е без приходящите, а колко не са се регистрирали по местоживеене - бедна ти е фантазията. Като кореняк софиянец ми е неприятно си давам сметка, че всеки търси по-добър живот. Честно казано нямам нищо против културните и образованите хора, които идват. Дразнят ме тъпите, нагли и некултурни селяндури (не селяни, да се прави разлика). А за циганите и турците, които налазиха да не говоря. Като дете, като видехме турчин, или циганин все едно виждахме негър - нямаше ги изобщо в София. А сега налазиха хлебарките. Но нямам против образованите, културни и трудолюбиви "имигранти". Все пак те повишават БДП-то на София. кофтито е, че наистина вече не се диша и доста софиянци си купиха къщи в селата за да им е спокойно.

Ще следя дали ще се похвалиш за трети път в тая тема, че си кореняк софиянец. :lol: :lol:

Родът на майка ми е още от турско в София, когато е била 5 000 души. Ето - похвалих се.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 20 авг 2014 21:03

Повечето мнения са направо малоумни. Какви наеми за 1000лв :o Вие добре ли сте? Какви 100лв ток? Абе вие имате ли някаква реална представа за живота? Стига сте плашили момчето, не е чак толкова страшно. Важно е дали ще живееш сам или с приятелка, приятели и т.н. Можеш да си намериш гарсониера за 350лв в добро състояние. Ток и вода повече от 50-60лв няма да имаш. Добре е да нямаш ТЕЦ, но е много трудно. Парното ще ти разбие живота, ужас е. "Младост" е страхотен квартал и ти го препоръчвам. Няма да съжаляваш. А относно работата, ориентирай се към програмирането. Аз в момента точно това правя. Има голям недостиг на специалисти в IT сферата и ако си добър, ще си намериш много лесно работа и то платена. Това е може би една от малкото професии, които като заплащане се доближават до европейските. Ако тепърва започваш да се учиш, ти препоръчвам видеата-лекции на Светлин Наков. Човека си разбира от занаята. Започни със C#. Има перфектни уроци в youtube.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 20 авг 2014 21:03

Red Warrior написа:
Tommi написа:

Родът на майка ми е още от турско в София, когато е била 5 000 души. Ето - похвалих се.

Трябва да напишеш "кореняк софиянец", иначе не го броя. :lol:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”